Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kolayca Düşmüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 80%

Belki de bugün birini daha derinden tanımaya hazırsınızdır. Bir süredir biriyle çıkıyor ve yavaş yavaş kendinizi ona daha yakın hissediyor olabilirsiniz. Bu, aşk ve romantizm için heyecan verici bir zaman olabilir! Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin yeni bir yönünü keşfedebilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşın ve bugün birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bugün özellikle yalnız, çok çalışıyor ve tutkulu hissediyor olabilirsiniz ve bu nedenle romantik partneriniz için özlem duyuyor olabilirsiniz. Ancak, hem sizi hem de arkadaşınızı içeren sorumluluklar sizi ayrı tutabilir. Bu sinir bozucu olmaktan daha fazlası olabilir - sizi kasvetin içine çekebilir. Bunun olmasına izin vermeyin. İşinize odaklanın ve bu akşam için hiçbırakmadığınızdan emin olun! Arkadaşlarınızı göreceksiniz.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Seni bekleyen dönüm noktaları olabilir. Acaba sonunda 'Hayır' demeyi öğrenmiş olabilir misin? Sen herkesin yardım talep ettiği bir kişisin. Sonuç olarak da, başkalarının problemlerine çok fazla enerji ve zaman harcıyorsun ki bu da kendine bir şey bırakmıyor. Bu tarz durumlar kimseye yardım etmez. Kendine öncelik verdiğinde başkalarına da iyilik yapmış olursun. Eğer kendini tüketirsen, herkes seninle birlikte kaybeder.Normalde olduğunuzdan biraz daha bencil olmaktan çekinmeyin. Derdinizi anlatabilmek için kendinizi paralıyormuşsunuz gibi gelebilir. Hayallerinizin ve hırslarınızın peşinden gidin; kalabalığın içinde sesinizi duyurun. Muhalefetle karşılaşırsanız bunu geri çekilmeniz için bir işaret olarak algılamayın. Gereksinimlerinizi savunun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinde zorlanmalar yaşanabilir. Maddi konularda iletişimde olduğun kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Bugün ilişkilerinde zorlanmalar yaşanabilir. Özellikle maddi konularda iletişimde olduğun kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kolay kolay yılgınlığa uğramayacaksın ama biraz uğraş sarf etmen gerekebilir. Sevgilinle yaşadığın sorunları masaya yatırırken, neden sonuç ilişkisi arasındaki dengeyi iyi kurmalısın. Hani bazen hayat üstüne çok geliyormuş gibi gelir. Bu da insana kapana kısılmış hissi verir. Ama şimdi rahatla akşamüstü bulutların dağılmaya başladığını göreceksin.

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerden yana saklamak isteyeceğiniz bazı durumlar sizleri toplum içinde zor durumda bırakabilir. Aynı zamanda çalışma ortamında bir müddet canınızı sıkan bir konu üzerine aniden bulacağınız çözüm ile işleriniz büyük bir hızla ilerleme yoluna gidebilir. 

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde size kriz çıkarabilirler. İş hayatınızda dikkatiniz dağınık olabilir. Mücadele gereken konulara karşı daha özverili davranmanız gerekebilir. Başarı için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz ancak enerjinizi bir anda harcamamalı, bunun yerine idareli olmalısınız. Konsantrasyonunuzu da arttırmanız gereken bir gündesiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önce verdiğiniz bir sözü bugün tutamayacağınızı fark edeceksiniz. Bu kişiyle en kısa zamanda iletişime geçip yeni bir plan yapma teklifi sunmalısınız. Yoksa aranıza mesafe girebilir.

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün akşam saatlerinde Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikteve kariyer konularında kendinizi çok daha hevesli ve motive hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Üstlerinizden, otorite konumundaki kişilerden destek alabilirsiniz. Başarılarınız ve yaptıklarınızla takdir göreceğiniz bir dönem başlıyor.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkinizde uyumlu ve açık bir iletişim içine girmeniz mümkündür. Yine dehayatınızdaki bazı planlar değişebilir ve sosyal hayattaki programın dışına çıkmanız da gerekebilir. Sizden ilgi bekleyen insanlar ile, işiniz arasında kalabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareket etme ve sosyalleşme isteğinizin yoğunlaştığını fark edeceksiniz. Sorumluluklar altında kalmaktan, size ait olmayan yükler taşımaktan sıkıldınız. İş yoğunluğunuz giderek artarken yeni kararlar alabilirsiniz. Ancakdeğiştirmek konusunda aceleci davranmamanızı öneririm. Zira ortalık biraz karışık.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; finansal konularla ilgili girişimlerde bulunmak istediğin bir günde olsan da iyimserlikle harekete geçmeden önce daha iyi araştırma yapmalısın. Kaynak ve değerlerin muhafaza edilmesi veya uzlaşmaya varılması konusunda yeni fikirler edinebilirsin. Bir süredir devam eden ekonomik sorunları çözüme kavuşturmanın yollarını arayabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 35" R
Ay
Koç
29° 34' 21" R
Merkür
Koç
20° 51' 07"
Venüs
Boğa
09° 06' 34"
Mars
Koç
04° 47' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 58"
Satürn
Balık
17° 07' 54"
Uranüs
Boğa
22° 43' 33"
Neptün
Balık
29° 05' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 27"
Lilith
Başak
24° 04' 04"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>