Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İyimsersin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Gezegensel enerjiler, evle ilgili işleri ön plana çıkardığından aile ve sorumluluk meseleleri bugün aklınızda olacak gibi. Yaşadığınız yer, yeni bir ev satın alma veya başka bir daireye taşınıp taşınmama konusunda düşünceli olabilirsiniz. Ayrıca kişisel ilişkilerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Sevgiliniz bugün düşüncelerinizi anlayabilir ve siz de şu anki ilişkinizde hedeflerinizin ne olduğunu çözebilirsiniz.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Şu anda ilişkilerinde muazzam bir yoğunluk var ve her şeyin bir yaşam veya ölüm durumunda olduğunu hissedebilirsin. Kafandaki seslere sakin ol. Meditasyon yap. Bir yoga dersine katıl. Derin nefes al. Bunun yoğun bir gezegensel enerji dönemi olduğunu ve hiçbir şeyin göründüğü kadar dramatik olmadığını bil. Bu da geçecek. Birkaç gün içinde tüm endişelerini uzaklaştıracaksın.Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendine yeten birisiniz ve genellikle düşüncelerinizin ve endişelerinizin doğru olduğunu varsayıp başka insanlara bu konuda güvenmiyorsunuz. Bazen aczinizi ve herkes gibi bir insan olduğunuzu kabullenmek iyi gelebilir. Bugün hayatınıza yeni birini alın ve ona kendinizi açın. Ya da sizi yüzeysel bir biçimde tanıyan biriyle biraz daha yakınlaşmaya cesaret edin. Çok yakında yeni bir arkadaş edineceksiniz ve bu kişi hayatınıza pek çok şey katacak.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ortağınız veyaarkadaşınız şu anda bazı değişikliklerden geçiyor olabilir ve bu kişiyle bir geleceğiniz olup olmadığını merak edebilirsiniz. Bu kişi geride kalırken ilerliyormuşsunuz gibi görünebilir. Bu sadece geçici bir durum olabilir, bu yüzden şu anda herhangi renk vermemeye çalışın. Yardımınızı sunun ve elinizden geleni yapın, ardından kişinin işleri halletmesine izin verin. Bu birkaç gün içinde geçecektir.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Bugün dünya yıkılsa, ?bir çözüm bulunur elbet? demekten çekinmezsin! Bugün ne olursa olsun hayatı pozitif taraflarından görüyorsun. Hafta sonuna çok keyifli bir giriş yapacağına hiç şüphe yok. Bu keyifli bir ruh halini yakın mesafeli bir seyahatle pekiştirmeye ne dersin? Sevdiğin insanlarla beraber zaman geçirmek ve etkinlik planlamak sana çok iyi gelecek.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda zorlandığınız durumları ifade edememekten kaynaklı hissettiğiniz huzursuzluklar sizi rahatsız edebilir. Sahip olduğunuz şartları korumak için gün genelinde sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikler bugün gündeme gelebilir. Başkalarına bağlı konular yüzünden işleriniz sürüncemede kalabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızdan yorulabilir, duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Huzursuzluklar sizi yıpratabilir. Plan program yaparak sorumluluklarınızı azaltmaya çalışmalısınız.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize karşı ılımlı yanaşmayı tercih edebilir, bu sayede ilişkinizi sürdürülebilir kılabilirsiniz. İş hayatınızda kariyer odağınız bir süre dağılabilir

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı günlerin çok durağan geçmesinden şikâyetçi olduğunuzu hatırlıyor musunuz? Bugün o zamanları mumla arayacaksınız! Adeta bir maratonun içindeymişsiniz gibi koşuşturuyorsunuz. Paniğin sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar Terazi burcunda seyahat edecek. Ay'ın Satürn ve Plüton ile sert etkileşimde olacağı bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Merkür'ün kariyer evinize girişi ile birliktehayatında iletişimsel yeteneklerinizin önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde toplumsal meselelerle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duyguların kabarması mümkündür. Bunların mantığınızı gölgelemesine ve sizi fevrileştirmesine engel olmalısınız. Dışarıdan fazla etkilenmeyin ve kendi çizdiğiniz yolda devam edin. Sağlığınız konuisunda endişeye kapımanız gereksiz.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliğiniz, yuvanız, ailenizdeki gelirlerin artış göstermesi mümkün. Ailenize kattığınız değer de artabilir. İlişkinizi yeni bir boyuta taşımak için aksiyon alabilirsiniz. Bu ilişkide olan Boğa burçları için evlenmek olabileceği gibi, evli Boğa burçları için çocuk sahibi olmak anlamına da gelebilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; eğitim hayatınla veya yaptığın bir uğraşla ilgili birbirini takip edebilecek seyahatler söz konusu olabilir. Zamanını ayarlamak ve işlerini bir düzene koymakla ilgili endişelerin artabilir. Diğer taraftan uzun zamandır görmediğin bir dostun birden karşına çıkarak seni şaşırtıp, sevindirebilir.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 02" R
Ay
Boğa
00° 41' 36" R
Merkür
Koç
20° 54' 50"
Venüs
Boğa
09° 12' 13"
Mars
Koç
04° 51' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 02"
Satürn
Balık
17° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 43' 49"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 42"
Lilith
Başak
24° 04' 35"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>