Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Fırsat Yaratıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili nihayet bugün iyi haberler alabilirsiniz. Yüksek hayal gücü ve ilham, aynı zamanda en sevdiklerinizle iletişim kurma ihtiyacı, gün boyu kalbinizi ve zihninizi meşgul edebilir. Bu duyguları bastırmayın, yoksa hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi not edin, resim çizmeye çalışın. Arkadaşlarınızı toplayın ve akşam için bir araya gelin. Keyfinize bakın ve bunun için zaman ayırın!

Bugün biraz dikkatiniz dağınık hissediyor olabilirsiniz. Birden fazla görevi yönetirken, bir projeden diğerine sürükleniyor olabilirsiniz. Sık sık ara vererek odaklanmaya çalışın. İşinizi iki kez kontrol edin çünkü hata yapmak kolaydır. Sosyal bazı dikkat dağıtıcı unsurların sizi konsantrasyondan uzak tutmasına izin vermeyin. Günün enerjisi daha disiplinli olmanızı gerektirecek, bu yüzden elinizden geleni yapın!

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı yeni etkinlikler hayatınızın bazı kısımları hakkında şüphe duymanıza sebep olabilir. Ama henüz kesin bir cevap bulmayı beklemeyin. İşin açığı bir kaç gün boyunca sabretmelisiniz. Bu süreç sizin için çok kritik olabilir, çünkü uzun zamandır hayatınıza vermek istediğiniz yönü en sonunda belirleyebilirsiniz. Bugün her şeye dikkatli yaklaşın.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte güzel dostluk ve arkadaşlıklar adına keyifli gelişmeler söz konusu olabilir. Sosyal gruplarınızda, arkadaşlarınızın desteğiyle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Onlardan alacağınız her türlü destek geleceğe ilişkin umutlarınızı besleyebilir. Romantik yanınız ortaya çıkabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin açısından senin için çok güzel olacak çeşitli atılımlara girebilir, bu atılımlarla kendine farklı gelir kapıları açabilirsin. Güzellik veya beslenme sektöründe çalışıyorsan, işinle ilgili yasal düzenlemeler olabilir. Senden beklentide olan insanlara, alıcı bir gözle bakabilirsin. Kim bilir belki de yeni bir aşka yelken açarsın? Evli bir Boğa burcuysan, eşinle çeşitli konular hakkında fikir birliği yaşayacaksınız. Planlarına karşı maddi ve manevi destek almak sana çok iyi gelecek.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle birlikte güzel vakit geçirmek için harika bir gündesiniz. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve güveni arttırabilirsiniz. Karşınızdaki insana iltifat etmeyi, minik jestler yapmayı unutmayın. İçinizde kendi kendinize kurarak bazı düşünceleri büyük problemler haline taşımayın.Content Video - Boğalar sınırlarınızı koruyun!

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde huzursuzluk hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı beklentilerinizi yükseltebilirsiniz. Duygusal karışıklığınızı kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kafanızda soru işaretleri olan biri varsa geri dönüş hali yaşayabilirsiniz. Tarihin pozitif anlamda tekerrür ettiği durumlar dikkatinizi çekebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal çevreniz ve kadınlarla ilgili beklenmedik bir durum oluşabilir. Bekarsanız çevreniz vasıtasıyla romantik bir tanışma yaşayabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok eski yıllardan kalan bir korkunuz, muhtemelen çocukken yaşadığınız bir olaydan kaynaklanıyor, sizi bugünlerde atacağınız adımlardan alıkoyuyor. Bu korkunuzun üstüne gitmeye çalışmalısınız. Gerekli olduğunu düşünüyorsanız bir profesyonelden de yardım alabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın aşk evinizde seyahat edeceği bugünü romantik konular için değerlendirebilirsiniz. Partnerinizle keyifli vakit geçirmek, hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gün.Ay ve Mars karesinin etkisiyle harcamalarınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Size keyif verecek şeyler için para harcarken kontrolü kaybetmemenizde fayda var.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi en azından bir süre için gizli şekilde devam ettirmeyi düşünebilirsiniz. Kafanızın içindeki dünyada mutlu olsanız da gerçek hayata dönmeniz gerekecektir. Dış etkenlerden rahatsız olabilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinizin peşinden gitmek ve son zamanlardaki kötü enerjinizi üstünüzden atmak için ayrı bir motivasyon sahibi olacaksınız. Hayatın sizi zorlamasına inat mücadeleci bir tavır geliştireceksiniz. Hedeflerinize ulaşmak konusunda daha istikrarlı bir tavır içerisine gireceksiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; çalışmaların açısından önüne çıkabilecek bir fırsatı değerlendirebilir ve ticarete yönelik bir girişim şansı yakalayabilirsin. Yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilir; çalışmak ve işlerini düzenlemek konusunda da heveslisin. Akşam saatlerinde aşk hayatında oluşabilecek yenilik kalp atışını hızlandırabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>