Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Verimlisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, kafanızda işle ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir! Düşünceleriniz, romantizme ve ilişkiye yönelik olabilir. Hayatınıza birinin girmesini isteyebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, yaratıcı ve pozitif insan gruplarına katılmayı deneyin. Belki de bir bilgisayar, kitap okuma veya bir manevi tartışma grubuna katılabilirsiniz. Kendinizi güzel ve olumlu insanlarla tanışacağınız yola koymaya çalışın.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Kendini geliştirmeye odaklanabileceğin bir gün. Daha sağlıklı beslenme modundasın. Sağlıklı ürünler satan bir marketten bol bol taze sebze meyve alabilirsin. Sistemin, son dönemlerin atıklarından arınmak istiyor. Vücudunu saf sıvı ve yiyeceklerle doldurursan kısa süre içinde daha enerjik ve mutlu hissedersin!Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçtiğimiz birkaç ay içinde yaşam koşullarınız o kadar çok değişmiş olabilir ki, her zamankinden tamamen farklı bir alanda olabilirsiniz. Başarı ve şans yönünden iyi gidiyorsunzu bu olumlu gelişmelerve para meselelerine iyi yansıyabilir. Bugün durumunuzu değerlendirmek ve hangi yöne gitmek istediğinize karar vermek için biraz zaman ayırmalısınız. Artık hayallerinizi gerçekleştirme gücünüz var.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir hafta sonu seni bekliyor. Bugün sahiplenici tarafın ön plana çıkıyor. Çocuklarla iletişiminin fazla olduğu bir işte çalışıyorsan bugün senin için oldukça verimli bir gün olabilir. Parasal ortaklıklarında var olan problemlere eğilmek ve bir uzlaşmaya varmak adına da ideal bir gün olabilir. Duygusal meselelerinle ilgili belli konularda annene danışabilirsin. Eğer belli bir programın yoksa günün büyük bir kısmını ailene ayıracağına hiç şüphe yok.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel durumunuzu ilişkilerinizde yansıtmak isterken sanki kendi isteklerinizi karşı tarafa dikte ediyormuşsunuz gibi gelebilir. Bu durum size ilişkinizde bazı kopuşları da beraberinde getirebilir. Biraz daha anlayışlı ve empati içinde hareket etmeniz doğru olacaktır.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle alakalı konularda bazı fırsatları kaçırdığınız için kendinizi pişman hissedebilirsiniz. Duygusal konularda ise heveslendiğiniz konuşmaları devam ettirmeyebilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kariyerinizle bağlantılı sizi şaşırtacak durumlar söz konusu; yeniliklere açık olun. Anne tarafındaki akrabalarla ilgilenmek gerekebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin geçirdiği değişim, ilişkinizin geleceği hakkında sizi endişelendiriyor olmalı. Bu değişimin kısa süreliğine olabileceğini göz önünde bulundurun ve hemen ayrılık konuşması hazırlamaya çalışmayın.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün karşıt burcunuzda seyahat edecek. Bugün ilişkilerinizde kıskançlık temelli problemler yaşayabilirsiniz.Burcunuzda seyahat etmekte olan Uranüs'ün Kova burcunda seyahat eden Merkür ile arasındaki sert etkileşim bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda sıra dışı kararlar alabileceğinizi gösteriyor. Fevri hareket etmemeniz sağlıklı olacaktır.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Temkinli olma kavramını abartmamalısınız. Biraz daha girişken olun. Yine de mantığınızı tamamen devre dışı bırakarak ölü yatırımlara kaymamalısınız. Birdenbire içinizde doğan istekler size para harcatabilir. Masraflarını kıssanız çok iyi olur.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiler açısından hareketli ve çalkantılı olabilecek bir günde bolca birebir görüşme sizi bekliyor olabilir. Karşınıza ilginizi çekebilecek merak uyandıran kişiler çıkabilir, ilişkiler ve ortaklıklar üzerine kafa yorabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; partnerinle arandaki sorunları halen çözememiş olman seni fazlasıyla etkileyip uyum çabanı arttırabilir. Ayrıca partnerinin ailevi problemlerinde onun arkasında olduğunu hissettirmen sevgi bağlarını da kuvvetli kılacaktır. Bugün sosyal alanlarda göstereceğin sabit fikirliliğin; şimşekleri üzerine çekmene neden olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 35' 16" R
Ay
Koç
26° 12' 26" R
Merkür
Koç
20° 40' 06"
Venüs
Boğa
08° 49' 38"
Mars
Koç
04° 36' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 06' 47"
Uranüs
Boğa
22° 42' 45"
Neptün
Balık
29° 05' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 42"
Lilith
Başak
24° 02' 33"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>