Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinize ekstra ilgi göstermeniz gerekebilir. Her ne kadar bazı endişelerinizle meşgul olsanız da, size yakın birinin şu anda size ihtiyacı olabilir. Örneğin, sevgiliniz bir konuda yardıma ihtiyaç duyabilir veya çocuklarınızın bir proje için yardıma ihtiyaçları olabilir. Başkalarına yardım etmeye zaman tanıyın. Bir süre melek kanadı takmak size iyi hissettirecek.

Bazı önemli haberler almayı mı bekliyorsunuz? Buna önemli kariyer meseleleri dahil olabilir. Bugün telefonla oturmak için iyi bir gün değil. Aramanız muhtemelen gecikecek ve muhtemelen en az beklediğiniz zaman gerçekleşecek. Telesekreterinizi açın, giyinin ve dışarı çıkın ve bir süre başka bir şey yapın. Aksi takdirde, telefonun çalmasını umarak kendinizi çılgına çevirebilirsiniz. Sabredin!

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Evinin içinde ve etrafında bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Belki mahalleni değiştirmek bile isteyebilirsin. Konut ilanlarını inceleyebilir ve bir ev alarak yatırım yapabilirsin. Güzel konumlu apartmanlara bakmak da aklının bir köşesinde olabilir. Şimdi daha büyüğü hedefleme ve yaşamak için doğduğun hayatı gerçekleştirme zamanı.Bugün birisine göz kulak olabilirsiniz. Belki mahallenize yeni tanıştığınız birileri taşınmıştır. Onlara etrafı gezdirip insanlarla tanıştıracak kişi siz olabilirsiniz. Belki de bu insanlara çevreyi ve onlara sunulan hizmetleri tanıtma görevini üstlenirsiniz. Ya da bugün saatlerce bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalacağınız bir gün de olabilir. Eşinizin çocuklar konusunda yardıma ihtiyacı olması muhtemel veya kardeşiniz yeğeninizle ilgili bir durumda desteğinizden faydanalabilir. Onlara yardımcı olmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer ilişkinizde veya genel olarak aşk hayatınızda sorun yaşıyorsanız bugün işlerin daha iyi olmasını beklemeyin. Çevrenizdeki insanlar sizi son derece sinirli bulabilirler! Her gün istediğiniz kadar tutkulu ve sevgi dolu olmanızı kimse beklememeli.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine oldukça sorular sorduğun bir gündesin. Ailede kimin sözünün geçtiğini ve dinlendiğini ailen ile olan konuşmalarında daha iyi görebilirsin. Büyüklerinden bazı konularda uyarı alabilir; yaşam alanında ve düzeninde bir takım değişiklikler yapabilirsin. Bunun yanı sıra aile bireyleri arasında küçük sağlık sorunları yaşanabilir. Ev içerisindeki tadilat işlerini başka bir güne ertelemeni öneririm. İkili ilişkilerde karşı tarafa verdiğin davranışlarda tutarsız olabilirsin.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek zorunda kaldığınız durumlarda son derece yaratıcı ve marjinal fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilirsiniz. Bugün ısrarcı tutumunuz size fayda sağlayabilir. İkna kabiliyetinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlemekte. Eşinizle ilgili konularda daha özenli ve anlayışlı davranmaya ihtiyacınız olabilir. Karşınızdakileri de iyi dinlemeye gayret etmelisiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki okların bir anda size döndüğü durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikleyerinizde ağzınızdan çıkan her lafa dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki çocuklara ya da gençlere bu aralar özellikle dikkat etmelisiniz. Size fayda sağlayabilecek ilginç fikirleri olabilir. Onlarla iletişimde kalmaya özen gösterin.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün karşıt burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Bugün gündeminizde partnerinizle veortaklarınızla olan ilişkileriniz olacaktır.Yurt dışıyla ilgili planlarınızı hayata geçirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Partnerinizle seyahat planlamak için uygun bir gün.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konular gününüze damgalarını vuracaklardır. Elinizdeki maddi gücü, güç mücadelelerinde koz haline getirmeye asla çalışmayın. Biraz daha düşünürseniz kendiniz için bazı yaratıcı maddi çözümler bulabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu dış dünyada neler yaşarsanız yaşayın, gün boyunca partnerinizin sonsuz desteğini alabileceksiniz. Size en derin duyguları ile yardımcı olacak. Onun sıcaklığı ve desteği size iyi gelecek. Bazı konularda değişimler yapmak istiyorsunuz. Onun da fikrini alabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sosyal paylaşımlarının ve grup içi organizasyonlarının yoğun olabileceği bugün duygularını romantik bir şekilde aktarmaktan hoşlanabilir, taviz vermene gerek kalmadan özgür davranmak isteyebilirsin. Sürüncemede kalan ya da geride bıraktığın duygusal konuların üzerine gitmek, işin iç yüzünü öğrenmek için hareketlenebilirsin.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 14" R
Ay
Koç
25° 11' 12" R
Merkür
Koç
20° 36' 48"
Venüs
Boğa
08° 44' 31"
Mars
Koç
04° 33' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 06' 27"
Uranüs
Boğa
22° 42' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 29"
Lilith
Başak
24° 02' 05"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>