Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Taviz Vermiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Uzun zaman sonra şans yüzüne gülecek Sosyalleşmeye ve yeni insanlarla tanışmaya devam ettikçe kafana göre bir insanla karşılaşma ihtimalin yüksek olacak. Kendin olmaya devam etmelisin.

Kendinizi yaratıcı veya eksantrik insanlarla çevrili bulabilirsiniz. Çalışmanız sizi hayal güçlerini kullanarak hayatlarını kazanan bazı sanatsal insanlarla temasa geçirebilir. Bazı grafik tasarımcılarla veya sanatçılarla etkileşime girebilirsiniz. Ya da yazarlarla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal bir şekilde hayatı algılayan insanlarla konuşmaktan zevk alacaksınız. Bir resim veya kısa hikaye gibi kendi yaratıcı projeniz üzerinde çalışmaya devam etmek için ilham alabilirsiniz.

Girişimlerinin istediğin sonuçları vermeye başlaması seni mutlu edecek. Para konusunda şansının açıldığını görmek ister istemez başka imkanlar hakkında girişken olmanı da sağlayabilir. Yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

Olumlu bir bakış açısı takınmak ister istemez fiziksel sağlığını da etkileyecek. Egzersiz konusunda tembellikten kaçınmalısın. Yeniliklere açık olmak istediğin şekilde gelişme göstermeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak zevkler paylaştığın insanlarla daha çok zaman geçirmekte yarar var. Kendini geliştirmek için gereken motivasyonu bu insanların arasında bulacaksın. Kendini geliştirmen gereken yönlerin görüp üzerine gitmek sana iyi gelecek.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün destekleyici bir rolü kabul etmek zorunda kalırsanız endişelenmeyin çünkü bu aslında sizin lehinize çalışabilir. Başkalarının kendilerini ortak bir girişimin başına koymasına izin verirseniz, işler ters giderse tepkiyi çekmesi gerekenler onlar olacaktır.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bildiğinden taviz vermek istemeyeceğin bir gün! Hayatının her alanında detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Yeteneklerini keşfetmek adına fotoğraf, resim gibi alanlara yöneleceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle orta yolu bulmakta zorlanabilirsin. Akşamüzeri ailenden alacağın bir haber planlarının değişmesine neden olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla buluşmak, anılarınızdan konuşmak size iyi gelebilir. Önceden yaşadıklarınızın hayatınıza şu anki etkisinden dersler çıkarıyorsunuz. Bu da kuracağınız yeni ilişkilere yeni bir bakış açısı ile yaklaşmanızı sağlayacaktır.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli zamanlar ve zevklere yönelmek söz konusu. Harcamalarınızı daha dikkatli yapmalısınız. Aşkta da canlanma var.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınızın açık olacağı bugünlerde neleri hayatınızda istediğinize gerçekten dikkat etmelisiniz. Düşünce biçiminizin değişmesi hayatınızı da değiştirecektir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dram, kulaktan kulağa fısıltılar üzerine her an ortaya çıkabilir. Dedikodu etrafınızda dönüp dururken, belirsizlik ve sağlam kanıt eksikliği nedeniyle ayırt etmek zor olabilir. Bu dedikodu sizi içerebilir veya içermeyebilir, ancak çevrenizdeki insanlardan henüz herkesçe bilinmeyen bazı hikâyeler duymanız çok olasıdır. Çoğunlukla bunun dışında kalabilirsiniz, ancak kulağınızı açık tutun. Bazı dedikoduculara karşı kendinizi korumanız gerekebilir!

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugünde; akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Eğlenmeye bakın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.Aşkı bulacak mıyım?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, arkadaşlarınıza ve işinize ayırdığınız vakti kıskanmaya başladı. Partnerinizin bu düşüncesini yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç gerek yok. Yanlızlık duygusunu bir kenara bırakın, gücünüzle ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin. Takdir ve teşekkür beklemek yerine, kendinizi ispata çalışın. Ciddiyetiniz, işinizdeki yerini sağlamlaştıracaktır. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı deneyin.

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>