Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Daha Kararlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2020, Salı

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 30%

Bugün kelimelerinizi nasıl kullandığınıza dikkat edin, çünkü insanlar bir şeyleri ciddiye alabilirler. Bugün, başarısızlık kadar başarı için de harika bir fırsat. Birini mutlu etme ve onu neşelendirme gücünüz var. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı olun ve normalden daha fazla kulak verin. Birinin daha önce hiç görmediğiniz bir tarafını görebilirsiniz.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Hayatını yeniden organize ediyorsun. Yaşam tarzınla ilgili bir değişiklik yapman gerektiğine karar vermiş olabilirsin. Bütçene dikkat edebilirsin. Son zamanlarda savurgan olmuş olabilirsin mesela! Ya da bir ilişkiye yaklaşımın değişebilir. Bu konuyu romantik partnerinle tartışabilir ve olayların temeline inebilirsiniz. Biraz kazdıkça, çözümü eninde sonunda göreceksin!Etkinliklere ev sahipliği yapma ya da onları düzenleme konusunda doğuştan gelen yetenekleriniz var ve bugün sizden bir tür toplantı düzenlenmesine yardımcı olmanız istenebilir. Organizasyon işinden anlıyorsunuz ve yapılacaklar listesini hazırlayan kişi olabilirsiniz. Yiyecek-içecek hazırlayan grupta yer alabilir ya da dekorasyon işinden sorumlu olabilirsiniz. Ne şekilde yer alırsanız alın, bir şeyler hazırlamanın keyifli olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

22 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular ön planda olabilir. Sorun çözme ve problem giderme üzerine odaklanabilir, huzurunuzu kaçıran konuları sonuçlandırabilirsiniz. Değerleriniz ve tabular, korkular gündeme gelebilir. Tutkular ve arzular öne çıkabilir.

22 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kaçırdığın fırsatların yeniden kapına geldiğine şahit olabilirsin. Bir küs bir barış ilişkinde keskin kararlar almanı sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsin. Özellikle özel sektörde çalışan Boğa burcuysan, yaşamını baştan aşağıya değiştirmek durumunda kalabilirsin.

22 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağır hareketlerle güne başlıyor olabilirsiniz. Çalışmak yerine tatil planları yaptığınız çevreniz tarafından gözden kaçmıyor, işinize odaklanmanın yolunu bulmalısınız. İlişkinizde derin konular gün yüzüne çıkabilir. Sakin kalmaya çalışmalısınız. Sert ve soğuk davranışlarınız partneriniz tarafından eleştirilebilir.

22 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sabah saatlerinde sizi daha fazla meşgul edebilir. Dengeli olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Öğleden sonra ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Duygularınızı doğru ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi iyi hissettiğiniz ve beraberinde etrafınıza da bunu yansıttığınız bir gündesiniz. Gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğinizle ön planda olacağınız, spor, eğlence ve aşk hayatınıza zaman ayırabileceğiniz, yaşamınızdaki olası teklifleri değerlendirmeniz gereken, size şanslı ve olumlu etkiler sunan bir zamandasınız.

22 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabır gerçekten bir erdem midir? Eğer uzun zamandır cevap beklediğiniz bir yer size hala geri dönüş sağlamadıysa değildir. Bugün sabırlı olmak size bir şey kazandırmayacaktır.

22 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Kredileriniz, borçlarınız, eşinizin veortaklarınızın kazançlarıyla ilgili konular gündemde olacaktır. Güneş'in Terazi burcuna girişi ile çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular önem kazanıyor. İş hayatınıza çeki düzen vermek ve doktor kontrollerinden geçmek için önümüzdeki bir aylık dönemi değerlendirebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

22 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikteve çalışma hayatınıza daha fazla odaklanacağınız çalışkan ve üretken olacağınız bir dönem başlıyor. Düzen, hijyen, temizlik, arınma gibi konular önem kazanıyor.

22 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirdiğiniz bir ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir. Bu durum sizi derinden etkilese bile oldukça güçlü bir yapıya sahip olduğunuz için bu durumun üstesinden kolayca gelebileceksiniz. Eski hatıraların etkisinden kurtulmanıza az kaldı. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Buna dikkat edin. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntınız olmayacak. Sağlığınızın yerinde oluşu sizin için şans.

22 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 21" R
Ay
Balık
00° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 04' 15"
Venüs
Boğa
04° 06' 21"
Mars
Koç
01° 40' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 47' 39"
Uranüs
Boğa
22° 29' 30"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 01"
Lilith
Başak
23° 37' 03"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>