Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Huzurun Bir Sorumluluğu Var Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Motorunuzu bugün yüksek vitese geçirmek isteyebilirsiniz, ancak enerjinizi nereye odaklayacağınız konusunda emin olamayacaksınız. Kalbinizde hızınızı artırdınız ama harekete geçme konusunda endişeli olabilirsiniz. Ayırca, duygusal açıdan bir şey yapmak için tembel ve isteksiz hissedebilirsiniz fakat arkanıza yaslanın ve heyecanın size gelmesini bekleyin. Ne yaparsanız yapın ama köşenize çekilmeyin. Giyinip kuşanın, iç güzelliğiniz tamam ama dış görünüşünüzü de göstermenin zamanı geldi.

Ne kadar da odaklanmışsınız bugün! Öyle sakin ve toplusunuz ki. Tabii ki, ruh haliniz bu ağırbaşlılık, mantıklılık ve çalışkanlık için oldukça misafirperver. Ufuk temiz ve yaşam denizlerinde gezinmek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahipsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz daha inanç ve cesaret. Eğer bugün başarılı olmazsan, kendinden başka suçlayacak kimsen olmayacak.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Biraz daha iddialı olman gerektiğini fark edeceksin. Günün enerjisi rekabetçi enerjiyi kamçılıyor olacak. Evinde ise, büyük kalabalıklar olabilir ve fark edilmek için ya yüksek sesli konuşman, ya komik olman ya da şık olman gerek. Aksiyon modunu seç, bu modun altına girmeye çekinme ve çabalarına sonuna kadar asıl. Yoğunlaşma ve azimle, ihtiyacın olan ilgiyi çekeceksin!Bugün, oldukça gizemli telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Biri sizinle aynı isimde birini arıyor olabilir veya hiç anlam veremediğiniz bir mesaj atabilir. Ayıca karşı taraf arayıp telefonu kapatabilir ve yanlış numara arıyor olabilir. Bu seni çıldırtabilir. Mümkünse, telefonunuzu kapatın ve kendinizden uzaklaştırın. Eğer zaten normal biriyse, her zaman o kişiyi geri arayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınıza bakıyor, işleri nasıl kontrol edebileceğinizi ve olaylara nasıl çeki düzen verebileceğinizi anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Kötü haber şu ki, her şeyi kontrol etmeniz mümkün olmayacak; zira gelecek ay meydana gelecek olan olaylar herkesi diken üstünde tutacak türden. Yapmanız gereken asıl şey, kendinizle ilgilenmek ve daha güçlü bir güven duygusu geliştirmek. Böylelikle ortaya çıkan her türlü değişiklikle nezaket ve güleryüzlülükle başa çıkabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz, motivasyonunuz yükseliyor. İstek ve hedeflerinizi kendinize çekiyor, ilişkilerinizde daha net süreçler içerisinde bulunuyorsunuz. Dramalardan ve abartılı durumlardan uzak kalın.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel hareket ettiğinde kişisel huzurunu yakaladığını düşünüyorsun. Fakat istemeden karıdığın insanları bugün fark edebilirsin. Gönül almasını biliyorsun. İlişkisi yeni sona ermiş bir Boğa burcuysan, duygularını kontrol edemeyebilirsin. Arkadaşlarınla dertleşmek isteyebilirsin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmekte zorluk yaşıyorsunuz. İlk adımı atmak için konfor alanınızın dışına çıkmanız gerekebilir. Hiçbir şey yapmazsanız hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmayacağını bilmelisiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişten gelen konular keyfinizi kaçırabilir. Güven aradığınız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayları kontrol edebilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha yaratıcı olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konular ilgili kurallar koymanız gerekebilir.

22 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz ancak bakım ya da imaj konularında abartıya gidebilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar, patronlar ve kariyer geliştirme konularıyla ilgili daha fazla mücadeleye ihtiyacınız varken, ilişkilerde gitmekle kalmak arasında kalabilir, geçici gerilim yaşayabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t

22 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgür ruhlu hissetmek iyidir ama ölçülü olmak hayatın anahtarıdır. Kendinizi şımartabilirsiniz, ancak önümüzdeki hafta bu halde kalmamaya özen gösterin, çünkü önümüzdeki hafta profesyonel olarak sizin için önemlidir ve en iyi durumunuzda olmanız gerekir.

22 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız zıtlaşmalar yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz. Sakinliği denemelisiniz. Bugün Merkür ve Venüs, burcunuzda ilerleyerek  size şans veriyor. İdeallerinizi destekleyecek kişilerle görüşüyorsunuz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale oranla daha esnek olmak zorunda kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün konusu, programınızda değişiklik yapma zorunluluğunun doğması olabilir. Planlanmamış hamleler yapmak zorunda da kalabilirsiniz.Ama başarı sizden yana...

22 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile ciddi bir konuşma gerçekleştireceksiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller ve zorluklar çıksa bile durmadan ilerlemeye devam edin. Kendinizi duygusal olarak çok yorgun hissediyorsunuz ve dinlenmeye ihtiyacınız var.

22 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konulardaki hassasiyetiniz ilişkinizi zorlaştırıyor. Kimi zaman biraz daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama, endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor. Biraz daha çaba harcamalısınız. İşinizle ilgili fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız ve size zararı dokunan kişilerle aranıza bir mesafe koymak sizin elinizde. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Bademciklerinize dikkat!

22 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 02' 12"
Ay
Akrep
22° 49' 43"
Merkür
Koç
26° 23' 50"
Venüs
Balık
21° 27' 02"
Mars
Balık
04° 52' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 04"
Satürn
Balık
13° 17' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 21"
Neptün
Balık
27° 48' 14"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 10"
Lilith
Başak
19° 46' 57"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>