Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Huzursuz Olabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Planlarınız hakkında kendinizden emin hissetmeye başlıyor musunuz? En büyük yatırımınızı neyin hak ettiğinden ve işinizin en çok nerede başarılı olacağından emin misiniz? Bugün, son iki haftanın spekülasyonlarını titiz bir analize tabi tutmak için mükemmel bir fırsata sahip. Ama çok ihtiyatlı olmayın. Unutmayın: riske girmeden kazanılmaz. Risk alma korkusu, güven eksikliğinin bir işaretidir. Korkularınıza boyun eğmeyin.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Duygusal akışının blokajını açmak için içsel yaratıcılığından faydalan. Düşündüğünden çok daha kuvvetli bir araçtır bu. Yaratıcılık kim olduğunun büyük bir parçasıdır – iletişim kadar. Duyguların da ruhunun bu iki boyutuna bağlıdır ve bu boyutlar birbirleriyle etkileşim halindedir. Eğer biri bloke olursa, diğer ikisine odaklanabilirsin. Yakınlarınla konuştuğun kadar; kendini yaratıcı aktiviteler üzerinden de göster ve ifade et.Sevgili #burç adı#, "evinizi" temizlemenin pek çok farklı yöntemi var. Geçmiş günlerin inatçı hayaletlerini kazıyor olsanız bile güçlü kimyasallar her zaman kesin çözüm olmayabilir. Hayaletleri kovmak ve örümcek ağlarını süpürmek için dört bir yanı görebileceğiniz bir pencereniz var. Bu temizlik planınızda yardım alabileceğiniz kişileri listeleyin ve "nazikçe sabunlama" yöntemini denemekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

16 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karmik deneyimler, kadersel durumlarla karşılaşabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili hizmetler alabilir, ödemeler yapabilirsiniz. Özgüveniniz artıyor.

16 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda hareketli olacağın bir gün seni bekliyor. Birikimlerini nasıl değerlendireceğin konusunda bir sonuca varmak istiyorsun. İnsanlarını senin hakkında konuştuklarını öğrenmen, seni huzursuz yapabilir. Akşam saatlerinde alışverişe çıkma planları yapabilirsin.

16 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler ile başta uyum sağlamakta zorluk yaşayabilirsiniz. Ortama adapte oldukça kendinizi daha rahat ifade edecek ve karşı taraftan da aynı samimiyeti göreceksiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Kişisel yetenekleriniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Sizde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda koşullar hızlanabilir. İşlerinizi yetiştirmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda enerjik olacağınız ve yeni ilhamlara da açık olacağınız bir gündesiniz. Bugünlerde hırslı olmamaya dikkat edin.

16 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün ikili ilişkilerle ilgili yeni kararlar almamalı, eğer yeni birisi ile tanışacaksanız, şansınız varsa bir sonraki güne ertelemeyi tercih etmelisiniz. Ortaklık, dostluk ve partnerliklerde olayları akışına bırakıp, karar alınmaması gereken bir gündesiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük önem taşıyan insanlarla çok iyi ağlar kurabileceğiniz için elinizden gelenin en iyisini yapın. Etrafınızda neler olduğuna dikkat edin. Rakipleriniz, kariyerinizde gerilemenizi istiyor ve ilerlemenizi engellemek için zorlu bir rekabet ortamı oluşturuyor olabilir!

16 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işinizle ilgili bazı stratejik noktaları iyi belirliyor ve inatla bu konuları takip ediyorsunuz. Bu nedenle çevrenizde size karşı kıskançlık duyguları eksik olmuyor. Bu hafta yeni konular gündeme gelecektir. Kararlı olun.

16 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile tartışmamaya özen gösterin. Hayallerinizdeki gibi bir hayata sahip olmanıza çok az kaldı. Sadece biraz daha çalışmanız ve çabalamanız gerekiyor. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelin.

16 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin verdiği mutluluğu ve huzuru hiçbir şey vermiyor. Yaşadığınız bu büyük aşkta sezgilerinize güvenin. Doğru yolu içgüdülerinizin rehberliği sayesinde bulacaksınız. Bugün beraber çalıştığınız kimselerle olan ilişkileriniz biraz kritik olabilir. Beklenmedik anlarda olumsuz davranışlarda bulunarak çevrenin keyfini kaçırmanız söz konusu. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz.

16 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>