Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İhtiyaçlarının Farkındasın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün özel biri ile biraz çapkın anlar yaşayabilirsiniz. Birine aşık olursanız, onunla heyecan verici bir sohbetin tadını çıkarmanız mümkün. Sizinle ilgilendiğini anlamanız için size mesaj veriyor olabilir. Bu ilişkinin neler sunabileceğini keşfederken eğlenmeyi de unutmayın. İkiniz bir ilişki içerisine girip romantik bir akşam yemeği veya arkadaşça bir öğle yemeğine çıkabilecek misiniz, bir bakın.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Bugün niyeyse biraz bunaltıcı geçecek. Geçtiğimiz birkaç haftanın sunduğu zorluklarla tanışınca, bugün kendine biraz sakin ve sessiz bir ortam yaratma arayışına girdin tabi! Fakat yine aranılan kişi olabilir ve görevlerini yapman tembih edilebilir. Sen ise bütün yapılacakları birine devrettin oradan koşar adım uzaklaşmak istiyorsun. Bunlar için tatil zamanını bekle ve akıllıca davran.Gerçek diye bir şey olmadığının; her bakış açısının ve fikrin, ne kadar objektif olursa olsun, zor kazanılmış deneyimden geldiğinin bilincine var ve aydınlanma yaşamak insanın her gün başına gelen bir şey değildir. Hayata dair yeni bir bakış açısı geliştirme aşamasındasın, fakat bu, kusurlu ilişki deneyimleriyle temellenmişe benziyor. Perspektifini sabitlemeden önce biraz daha yaşanmışlık edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha bireysel düşünüp bireysel hareket edebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı kişilerle dargınlık ve alınganlık durumları ortaya çıkabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün neye ihtiyacın olduğunu gözden geçiriyorsun. Kendi eksiklerini ve evinin eksiklerini tamamlamak isteyebilirsin. Yapacağın önemli telefon görüşmeleri günü belirleyen bir etkide olabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, ailene duyduğun özlem, duygusal dakikalar geçirmene sebep olacak.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün işler planladığınız gibi gitmeyebilir. Projelerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Böyle durumlara karşı her zaman bir B planı oluşturmanız sizlere daha rahat hareket etme imkânı verecektir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı beklenmedik durumlar ya da size sürpriz getirebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumlar bir parça huzurunuzu kaçırabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Profesyonel olduğunuzu hissettiğiniz konularda kontrollü ve özgüvenli bir şekilde yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi konular şu anda aklınızı çok fazla yoruyor olabilir ve bu tür konular hakkında çok şey okuyabilirsiniz. Onları aklınızdan çıkarmak zor gelirse şaşırmayın. Kendinizi başka şeyler düşünmek için zorlamanıza gerek yoktur.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size ters gelen çevre istekleri yüzünden, sürekli zıt fikirler üretmeye çalışacaksınız. Olayların doğası gereği, alacağınız tepkiler olacaktır. Bu noktada hoşgörülü olun. Bazılarına farklı davrandığınızın bilinci olmalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden daha fazla ilgi ve şefkat bekliyorsunuz. İş yerinizdeki herkesin ilham kaynağısınız ve ortaya çok yaratıcı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Her ne yaşarsanız yaşayın sabırlı ve sakin olmaya çalışın.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek. İşinizin dikkat gerektiren boyutuyla ilgili bazı konularda daha dikkatli olun. Bugün bu konuda amirlerinizden ufak bir uyarı alabilirsiniz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Açık hava ve iyi beslenme her şeyin başı. Tabii sizin için çok önemli olan başka bir şey de uyku.

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 40" R
Ay
Başak
09° 51' 08"
Merkür
Koç
17° 31' 06"
Venüs
Koç
17° 36' 11"
Mars
Balık
21° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 46"
Satürn
Balık
15° 33' 28"
Uranüs
Boğa
21° 44' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 01"
Lilith
Başak
22° 07' 56"
True Node
Koç
15° 36' 40"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>