Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ani Kararlar Almamalısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Yerinde duramamaktan yakınmak yerine bu hareketliliği fiziksel aktivite için kullan. Evden çıkıp temiz hava almak konsantrasyonun ve odaklanman adına harikalar yaratabilir. Eğer şehirde yaşıyorsan, neden öğle aranda küçük bir yürüyüş yapmıyorsun? Ya da arkadaşlarınla içeride ya da dışarıda; akşam için bir organizasyon yapabilirsin. Yaşam tarzın birçok insanınki gibi hareketsizse, asansör yerine merdiven kullanarak bir farklılık sağlayabilirsin. Oturmak dışındaki bütün aktiviteler enerjini güzelleştirecektir.Hata yapma korkusu sizi ilerlemekten alıkoyuyor olabilir mi? Mükemmeliyetçi olduğunuzu ve zirvedeki en parlak yıldız olmanın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanlış bir şey yapıp herkesin önünde gülünç duruma düşme korkusu önemli bir risk almanızı ve bunun sonucunda önemli bir ders çıkarmanızı engelliyor olabilir. İstediğiniz gerçekten bu mu? Durup bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular üzerine pek çok görüşme yapabilir, araştırma içerisinde olabilir, yatırım ve satın alım konularıyla ilgilenebilirsiniz. İş ve özel hayatınızdaki ilişkilerde çıkarlar ve menfaatler ayrılabilir.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatına ve özel hayatına duyduğun güven artacak. Etkili çözümlerin ve tavsiyelerin yakın çevrende saygınlığını artırıyor.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda uyumu sağlamak adına kendinizden ödün veriyor olabilirsiniz. Sadece kişisel hayatınıza da zaman ayırmak adına doğru bir gündesiniz. İlişiklerdeki fevrilik sizleri daha farklı bunalımlara itekleyebilir.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güven arayışınızı aşırı kontrolcülüğe çevirmemeye dikkat edin. Duygusal açıdan sevdiklerinizden ilgi göreceksiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkıntılardan kurtulun ve hayatın tadını çıkarın. Ayakta kalırsanız ve hayallerinize odaklanırsanız, hayatınızın tüm hedeflerine ulaşmak için anda kalacaksınız. Evrenin gücünü arkanızda taşıyacaksınız, sizi sonuna kadar destekleyecek.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz; bu bazen olumlu sonuç vermeyebilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı ve doğru yolu bulmalısınız  

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonları evinizle ilgili konuları düzenlemek en büyük önceliğiniz. Birikmiş işlerinizi tamamlıyorsunuz. Evde olmak, özellikle hafta sonları sizlere çok iyi geliyor. Kendinizi daha mutlu ve enerjik hissediyorsunuz. Canınızı sıkan konulara, bir-iki günlük ara verin. Hareket edesiniz varsa, yolculuklarda daha dikkatli olun.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde sizden hoşlanan insanlar var ve bugün romantik bir mesaj alabilirsiniz. Finansal hesaplarınızı daha sık kontrol etmeye çalışın. Bugün yeni bir şeyler yapmayı deneyecekseniz ve çok eğleneceksiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar olduğunuzda sevdiğinize ağır eleştiriler yöneltiyor ve onu zorluyorsunuz. Duygularınız yerine mantığınızla hareket etmeye çalışın. Ondan beklediklerinizi açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yordu. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>