Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Verimlisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 70%

Kırılmış kalbinizin ruhunuzu da kırmasına izin vermeyin. Son zamanlarda bir kişilik çatışmasından dolayı biriyle yollarınızı ayırdıysanız, kötü duyguların sizi sarmış olması normal. Tek başınızayken ilişkideki yarım elma olduğunuz zamandan daha az değerli olduğunuzu hissetmeniz muhtemel ve kaçılması zor bir düşünce. Unutmayın ki, bu kadar zorluk yaşadığınız biriyle devam etmek sağlıksız bir karar olurdu. Genç yaşlarınızı bir düşünün. O zamanların üstesinden gelmiştiniz, bu sefer de yaparsınız.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Canını acıtan biri mi var? Katlanılamaz derecede zulmedici bir durum mu söz konusu? Bugün, sorunların kaynağına inmekte başarılı olacaksın. İyi haber şu ki, bunlardan kurtulmanın ilk basamağı da sorunun köküne inmek. Ama kolay olmasını bekleme. O yüzden biraz bunalabileceğin bir gün.Bugün biriyle bazı şeyleri açığa çıkaran bir sohbet edebilirsiniz. Bazen din, spiritüelizm ve felsefe gibi konulara derinlemesine dalabiliyorsunuz. Bugün biriyle derin bir sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet sırasında karşınızdaki kişi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi hakkında da önemli bir şey öğreneceğiniz muhakkak. Değerleriniz ve inançlarınız hakkında net bir cevaba varmak için iyi bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Şaşırtıcı haberler alabilir, gizli kalmış bazı durumların önünüze geldiğini görebilirsiniz. Seyahatlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Maddi harcamalarını yaşam alanının güzelleştirmeye yönelik harcıyorsun. Yakın arkadaşların ile yoğun bir fikir alışverişinde olabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan saygılı ve özverili bir ilişki yaşamak seni mutlu edecek. Akşam evinde kendine bolca vakit ayırmak isteyebilirsin.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer yargılarınızı tarttığınız bir gün içindesiniz. Kendinize güveninizin düştüğü bir gün olabilir. Öfkenizi kontrol etmek daha sonrası için size daha iyi gelebilir. Belki ülke değiştirmeyi ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Hayatınızda hiç olmadığı kadar radikal değişimler içine doğru çekiliyorsunuz.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara bakış açınızda ve görüşlerinizde oldukça mücadeleci hatta ısrarcı olabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye, keşfetmeye odaklısınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaldırabileceğinizden fazla yükün altına girmenin size stres yaptığını fark ederek kendinizi kişiler ve durumlardan izole edebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz birinin rahatsızlandığı haberini almak sizi bir hayli üzebilir. Ancak o kadar da endişelenmenize gerek yok çünkü bu amansız bir hastalık değil. Gerekli tedaviler uygulandığında dostunuz eskisinden de sağlıklı olacak!

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsunuz

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda uzun mesafeler varsa, bugün birbirinizi çok özleyeceksiniz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirmek istiyorsunuz.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size verdiği değeri anlayamıyor gibi davranıyorsunuz. O, bunu şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, önümüzdeki günlerde ciddi bir problem çıkabilir. Ümidinizi kaybettiğiniz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranabilirsiniz. Para yüzünden iyi ilişkiler içinde olduğunuz birisi ile tartışabilirsiniz, aranızda uyuşmazlık çıkabilir. Yalnız bu duruma bugün önem verin, anlaşma yolunu bulun. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>