Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Konsantrasyonunu Sağlamalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 40%

Sıkı tutunun ve hareket etmeye hazır olun. Kalbiniz incindiği zaman ilişkinizde kritik bir noktaya geliyorsunuz. Kocaman bir şey sizi kapana sıkıştırmış gibi hissediyor olabilirsiniz ve yavaş yavaş içinizdeki bataklığa doğru çekiliyorsunuz. Bir dala tutunun ve kendinizi yukarı çekin. Daha pozitif bir bakış açısıyla bu durumun üstesinden gelin.

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

İçinde savaşçıl bir enerji var ve bu da seni mücadeleye hazır kılıyor. Şunu aklından çıkarma ki; bu enerji sadece geleneksel şekilde işlemek zorunda değil. Kafandaki seslerin kaynağına karşı mücadele verdiğin içsel bir savaş da yaşanıyor ya da yaşanacak olabilir. Duygularına karşı gerçekçi yaklaşımlar benimse ve dürüstlük ilken olsun. Şu anda sana üzgün ve reddedilmiş hissettiren bir konuya aşırı tepki vermediğine emin ol.İki farklı yana çekiliyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Belki de ikiarasında karar vermeye çalışıyorsunuz. Daha yüksek bir maaşla çalışabileceğiniz bir pozisyon teklifi almış olabilirsiniz. Fakat aynı zamanda yaratıcı yönünüzü daha iyi ifade etme imkanı tanıyan bir başka teklif de cevaplanmayı bekliyor olabilir. Sıkılmaktan nefret ediyorsunuz, bu yüzden yaratıcılığınızı destekleyen teklif sizin için çok daha uygun. Fikriniz netleşene dek düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda hızlı gelişmeler sağlanabilir. Beklediğiniz ödemeler elinize geçebilir. İnatçılık ve tembellikten sıyrıldığınız alanda bolluk ve bereket gelecektir.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, Satürn ile 45’li açı yapacak. Kariyer yaşantında odaklanma problem yaşıyor olabilirsin. Üstelerin ile halı altına süpürülmüş problemler tekrar gün yüzüne çıkabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, uzun süren telefon görüşmelerinde özlemini gidermek isteyeceksin.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aksiliklerin üzerinizde olması sizlere sağlama imkanını sunacaktır. Problemli durumlara karşı sizlerde krizleri büyütmek yerine aksine daha uzlaşmacı olmayı seçebilirsiniz. Şu an yaşadığınız geçici bir durum.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde sizi kriz sokacak gelişmeler yaşanabilir. Ortaklı para konularında dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Parasal konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz işlere de yöneleceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin belirgin yükselişi çevrenizdeki çekimi arttırarak yeni dostluklar ve ortamlar yaratmanıza vesile olabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal durumunuzdaki bir değişiklik ve bunun sonucunda benlik saygınızın artmasını sağlayacak. Önümüzdeki aylarda her şey daha da harika görünüyor! Parasal açıdan rahatlamak hayatınızın her alanını olumlu etkileyecek.

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. 

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda partnerinizin kalbini kırdıysanız, bugün ona küçük bir sürpriz hazırlamak isteyeceksiniz. İş hayatınızda yükselebilmek için çok çalışıyorsunuz ve çabalıyorsunuz. Bugün kendinizi çok huzurlu hissedeceksiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi tek taraflı yaşıyorsunuz. Bir beraberliğin devamı için tarafların gerektiğinde yalnızlığa ihtiyaç duyduklarını partnerinizle paylaşmayı deneyin. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, çatışma ya da herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya gayret göstermelisiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>