Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Anılar Gözünde Canlanacak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bir sosyal etkinlik veya grup toplantısı sayesinde ilginç alanlarda bazı yeni ve heyecan verici kişilerle temasa geçebilirsiniz. Hatta belki uzun zamandır görmediğiniz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, çekici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici ve teşvik edici bir gün olacağa benziyor. Büyük bir geleceğin kapıları sizin için açılırsa şaşırmayın. Keyfini çıkarın!

Tüm işaretler, hayatınızdaki odağınızı parasal kazanımdan ruhsal kazanıma çevirirseniz daha mutlu olacağınızı gösteriyor. Çok çalışıyorsanız ama hayatınızda bir şeyin eksik olduğunu hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen doğru şey üzerinde çalışmamaktır! Çok azı fark edilmiş olan muazzam bir yaratıcılığa sahipsiniz. Yaşamınızı değiştirmek için odağınızı değiştirin ve böylece mutluluk seviyenizi yükseltin. Bu gerçekten basit bir formül.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

İyi hissediyor olman gerek. O halde kendini bırak ve hislerini açıkça çevrendekilere yansıt. Bu iyi enerjinin tükenmesi için hiçbir sebep yok. Ne yaparsan yap, büyük bir cesarete ve mizahiliğe sahip olacaksın. Gülümseme ve neşe de, çıkabilecek arızaların tedavisinde seni adeta destekleyecek. Eğer birisi olayların hep negatif yönüne odaklanıyorsa, sen inatla pozitif yönlerini hatırlat!Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde manipülatif tavırların etkisinde kalmamaya dikkat edin. Yasal süreçlerinizde netleşme veya önemli ilerlemeler sağlanabilir. Taşınma gündemi içine girebilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Taşınma telaşesi içerisinde iyice yorulduğunu fark edeceksin. Evde göreceğin bazı eşyalar ile geçmişe geri döneceksin ve anılar gözünde canlanacak. Evin dekorasyonu için farklı fikir önerilerini de almak isteyebilirsin. Sosyal medyada daha fazla paylaşım yapmaya başladığını fark edeceksin. Gün içerisinde sürpriz misafirlerin olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaralarınızı sardığınız bir gün olacaktır. Geçmişin acılarını geride bırakmak isterken kendinize yeni bir hayat oluşturmak için adım atıyorsunuz. Eskide kalanları unutun. Bunları sürekli hatırlamak sizleri geleceğe götürmez. Yeni girişimler için harika bir gündesiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Plan programlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle gizli koşullar söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konu veya kişiler üstünde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Biraz akışa bırakmayı denemelisiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir takım konular ya da kişiler hakkında hüküm verebilirsiniz. Bazı kişileri hayatınızdan çıkartmak sizler için odak konusu olacak.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufacık ve önemsiz görünen bir sorunun bugün ölüm kalım meselesine dönüştüğünü görmek bugün sizi huzursuz edebilir ve paniklemeye itebilir. Herhangi bir hata yapmamak için adımlarınızı çok dikkatli attığınızdan emin olun. Hatta bazen hiçbir şey yapmamak en iyisi olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve  hızlı kararlar alıyorsunuz. Enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz.  Planlarınızı yaparken uzun vadeli düşünmelisiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz görev ve sorumlulukların gözünüzdeki önemleri artmaya başlayabilir. Kendilerine karşı sorumlu olduğunuz kişiler, sizin her eyleminizi yakından takip edebilir veya yaptıklarınızla ilgili olarak kendilerine bilgi vermenizi isteyebilirler.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte özel bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Kariyer basamaklarından hızlı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz ve özgüveniniz yerinde. Kendinizi mutsuz hissediyorsanız, bugün arkadaşlarınız ile buluşun.  

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar gündemde. Ani gelişmeler karşısında heyecan yapmak yerine, kendinizi toparlamalı ve yeni amaçlara yönelmelisiniz. Gece hayatına aşırı düşkünlüğünüz harcamalarınızı çoğalttı. Önümüzdeki günlerde sıkıntıya düşmemek için şimdiden önleminizi alın. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 41' 14" R
Ay
Başak
01° 58' 02"
Merkür
Boğa
00° 26' 18"
Venüs
Boğa
20° 25' 06"
Mars
Koç
11° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 54"
Satürn
Balık
17° 49' 15"
Uranüs
Boğa
23° 15' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 36"
Lilith
Başak
25° 05' 12"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>