Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Odaklanmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Sessiz bir gün istiyorsun. Finansal durumunu değerlendirmek için sakinlikten faydalanabilirsin. Geçtiğimiz aylarda önemli riskler aldın ve şimdi doğru şeyi yapmış olduğunu biliyorsun. Ektiğini biçmenin zamanı geldi! Emeklerinin karşılığını nihayet alıyorsun...Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklenmedik gelişmeler, sürpriz durumlar ve son dakika değişiklikleri ortaya çıkabilir. Finansal adımlarınızda titiz ilerlemenizde fayda var. Borç alma-verme gündemleri karşınıza çıkabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün evrak işlerin ile yoğun olarak uğraşacağın bir gündesin. Konsantrasyonunu dağıtan insanlardan uzak durmak istiyorsun. Geçmişten gelen garip tesadüfleri aklını karıştırmaya başlayabilir. Yalnız bir Boğa burcuysan, yeni insanlar ile tanışabilirsin.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bir karar aşamasında olabilirsiniz. Kadersel bu dönemeçte ektiğiniz ürünleri toplama zamanınız gelmiştir. Artık harekete geçin ve enerjinizi yenileyin. Öfkeniz belki de yeni bir durumu oluşturmak adına size hizmet ediyordur.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklı para konularında dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda parasal değişiklikler yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kriz yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar ön plana çıkabilir. İşlerinizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İlerleme kaydetmek için yaratıcılığınızı kullanacaksınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız fedakarlıkların size başka bir formda döneceğini unutmamalısınız. Kendinizi yaptıklarınızdan ötürü kötü hissetmeyin.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim ve haberleşme konusundaki beklentileriniz mucizevi bir şekilde gerçekleşebilir. Özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili gökyüzünde muhteşem iyicil etkiler söz konusu. Partnerinizle sevgi dolu paylaşımlarda bulunabilir, yakın ilişkilerinizde varolan sorunları düzeltme imkanı bulabilirsiniz. Kariyer ve geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda beklenmedik fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda çalışmak için fazladan bir fiziksel canlılığa sahipsiniz, bu yüzden vücudunuza iyi bir egzersiz sağlamak için bundan yararlanın. İyi beslenin ve yağlı, tuzlu gıdalardan kaçının. Kendinizi karbonhidrat, protein ve taze meyve ve sebzelerle besleyin. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve birbirinizden çok etkileneceksiniz. Bugün pahalı şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Sağlığınız için spor yapmaya başlamalısınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili hissettiğiniz çelişkileri çözmek için hiç çaba sarf etmiyorsunuz. Endişelere kapılmadan, ikiniz açısından da doğru yolu bulmaya çalışın. İşinizle ilgili güzel gelişmeler gündemde. İş yoğunluğunuzun artması nedeniyle fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz. Hayatınıza girecek yabancılar ve sizi meşgul edecek yeni uğraşlar söz konusu olabilir. Büyük emek harcayarak biriktirdiğiniz paranız hızla eriyor

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 27" R
Ay
Oğlak
19° 11' 59"
Merkür
Koç
16° 43' 57"
Venüs
Boğa
00° 26' 54"
Mars
Balık
29° 22' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 10"
Satürn
Balık
16° 32' 09"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 01"
Lilith
Başak
23° 17' 17"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:15

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>