Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Bakıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün küçük düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyeceksiniz; doğrudan meselelerin merkezine ineceksiniz. Ortamınıza ve çalışma koşullarınıza çok az önem veriyorsunuz, bunun yerine kendiniz için belirlediğiniz hedefe odaklanmaya çalışıyorsunuz. Bir Boğa kadını bir hedef belirlediyse, hepimizin bildiği gibi, hafife alınmaması gereken bir güç!

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Gün boyu ekstra gelir elde etme yolları aklına gelip duracak. Bazıları biraz zorlu olsa da seni durdurmalarına izin verme. Olasılıklara bak; göründükleri kadar cüretkar olmayabilirler. Bugün kendi ilgi alanların konusunda ilerleyebilirsin, harikalar yaratacak bir enerji ve motivasyona sahipsin. Günün avantajlarını sonuna kadar kullan!Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki farklı yana çekiliyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Belki de ikiarasında karar vermeye çalışıyorsunuz. Daha yüksek bir maaşla çalışabileceğiniz bir pozisyon teklifi almış olabilirsiniz. Fakat aynı zamanda yaratıcı yönünüzü daha iyi ifade etme imkanı tanıyan bir başka teklif de cevaplanmayı bekliyor olabilir. Sıkılmaktan nefret ediyorsunuz, bu yüzden yaratıcılığınızı destekleyen teklif sizin için çok daha uygun. Fikriniz netleşene dek düşünün.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik düzenlemeler, araştırmalar ve kararlar içinde olabilirsiniz. Eğitim ve seyahatlerle ilgili alanlarda bir bekleyiş süreci ve zorunlu durumlar olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

10.12’den itibaren Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Çevrendekilere karşı alçak gönüllü ve yardımsever davranıyorsun. Kişisel bakımına özen gösteriyorsun. Fakat bağışıklık sistemini de güçlü tutmak istiyorsun. Diyet programını bir günlüğüne aksatmak isteyeceksin. İnternet üzerinden alışveriş yapabilirsin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ticaret anlaşmaları için diyalog kurmaya çalıştığınız kişiler tarafından projeleriniz oldukça beğenilebilir. Yatırımlarınızı genişleterek farklı bir alana açılmak üzeresiniz. Ekonomik kararlar sizleri biraz bunaltsa da sonucunda başarılı noktalara bağlayacak.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara bakış açınızda biraz daha yenilikçi olmaya bakın. Duygusal yönden eski şeylere takılmak size pek fayda getirmeyebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda enerjinizi düşüren ve size sıkıcı gelen konularda aksiyon alabilir ve yeniliğe adım atabilirsiniz. Heyecanlı günler yakın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir, uzaklardan haberler alabilirsiniz. Aklınız bulunduğunuz ortamın dışında ve uzağında olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önce çevrenizdeki insanlar size karşı gelebilecek herhangi bir şeyi söyleyemeyecek kadar korktukları için duygularını paylaşmaktan korkmuş olabilirler. Ancak artık durum böyle değil ve adeta yanardağ patlamak üzere.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını farketmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski partneriniz sizinle yeniden iletişime geçmeye çalışabilir. İş yerinizde fikirlerinizi net bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin ve kendinize güvenin. Daha sağlıklı beslenmeye başlayacaksınız ve kendinizi zinde hissedeceksiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle ortak hareket edememek sizi rahatsız ediyor. Mümkün oldukça daha fazla şey paylaşmaya çalışın. İşle ilgili konularda oldukça hevesli ve iyimsersiniz, bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Son derece keyifli ve eğlenceli çalışmalar yapabilir, kendinizi daha da güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda oldukça cömert davranıyorsunuz. Kendinizi toparlamanızda fayda var. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olmaya çalışın.

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>