Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Rahata Kavuşabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Eyleme geçmeden önce iyice düşün. İhtiyatsız hareketler başını belaya sokabilir. Günlük rutinini bozabilecek ve seni savunmasız yakalayabilecek bazı can sıkıcı olaylar meydana gelebilir. Otur ve konuya biraz kafa yor; sonra eylemde bulun. Yoluna çıkan engeller ise, sana çok hızlı gittiğini hatırlatan, evren tarafından gönderilen mesajlar olabilir. Biraz yavaşlama zamanı.Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevrede sürpriz durumlar olabilir. Bazı arkadaşlarınızdan daha farklı tavırlar görebilirsiniz. Finansal konularda ise riskli yatırımlarla ilgilenebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal paylaşımlara oldukça açık bir gün, arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilir, onların yanlarında duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızı yeniden yapılandırmak adına bankalar ile görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Ekonomik anlamda alım-satım gibi işler içindeyseniz çok fazla riskli işler içine çekilmemeye çalışın. Güven alanınızı koruyun.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda seçeneklerin fazla olması rota belirlemeniz hususunda kafa karıştırıcı olabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz bereketli bir gündesiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkili olduğunuz ancak ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınızda olabilir. Onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca, geçen haftaya kadar bir süredir askıya alınan uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. 

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Birlikte ortakyaptığınız kişilerin özel sorunları söz konusu olabilir; dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Beklentileriniz gerçekleşiyor. 

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir süreden sonra kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz. Finansal olarak harika bir durumdasınız ve birikim yapmaya başladınız. Bugün çevrenizdeki insanların kalbini kırmamaya çalışın.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde gerginlikler yaşamak, sizi bu kadar üzmemeli. Hemen tüm çiftlerin sizinki gibi sorunları olduğunu göz ardı etmeyin. İşyerinde zamanınızı yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Katıldığınıztoplantılarında pozitif düşünmeye çalışırsanız ve dinleme odaklı olabilirseniz, başarı var. Parasal konularınızın çözümü, akıllıca vereceğiniz kararlarınıza bağlı. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 02" R
Ay
Yay
02° 07' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 05"
Venüs
Koç
26° 00' 09"
Mars
Balık
26° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 51"
Satürn
Balık
16° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 41"
Lilith
Başak
22° 53' 16"
True Node
Koç
15° 32' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>