Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Maddi Konular Önem Arz Ediyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 90%

Birinin hayatında olumlu bir değişim yapabilirsiniz. Bazen evren sizi koruyucu melek görevini veriyor. Etrafınızda neşelenmeye ihtiyacı olan biri var gibi ve bu kişi tanımadığınız biri ya da bir arkadaşınız olabilir. Kalbinizi ve şefkatinizi diğer insanlara açmaya çalışın. Sorunlarını tartışırken onları dinleyerek yardımcı olabilirisiniz.

Şu anda yansıtıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızdaki son olaylar hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Belki de bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Bazıilanlarına bakmak isteyebilirsiniz. Özgeçmişinizi, potansiyel işverenlere kendinden emin ve açık bir şekilde sunabilmeniz için de güncelleyebilirsiniz. Yeni potansiyel müşteriler hakkında düşünmekten keyif alacaksınız. Şu anki mesleğiniz tarafından kapana kısılmış gibi hissetmeyin.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Olaylar ayak uydurabileceğinden daha hızlı ilerliyor olabilir. Beklenmedik bir öğe eşitliğe dahil olacak gibi duruyor. Her şeye hazırlıklı ol. Bugün hafif hatta yüzeysel bir gün. İnsanlar da çok güvenilir olmayabilir; bu yüzden yapman gereken ciddi bir şey varsa, bunu kendi başına çözmen gerekecektir.Yapınız gereği sosyal bir insansınız ve bugün muhteşem mesleklere sahip heyecan verici insanlarla bir arada bulunma şansını yakalamak sizi normalde olduğundan daha dışadönük ve sokulgan bir ruh haline itebilir. Bugün tanıştığınız herkes sizden etkilenebilir. Görünüşünüzden, zekanızdan ya da tavırlanızdan. Bugün bazı kıymetli etkileşimlerde bulunabilirsiniz, mutlaka bunlardan faydalanın. Kartvizit alışverişi yapmayı unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hata yapma korkusu sizi ilerlemekten alıkoyuyor olabilir mi? Mükemmeliyetçi olduğunuzu ve zirvedeki en parlak yıldız olmanın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanlış bir şey yapıp herkesin önünde gülünç duruma düşme korkusu önemli bir risk almanızı ve bunun sonucunda önemli bir ders çıkarmanızı engelliyor olabilir. İstediğiniz gerçekten bu mu? Durup bir düşünün.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güneve kariyer konularıyla ilgili gelişmelerle başlayabilirsiniz. Üstleriniz ve yöneticilerinizle önemli görüşmeler yapabilir, ekibinizi daha iyi yönetmekle ilgilenebilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.03’ten sonra Ay boşluğa geçiyor. Kendini geliştirmek adına katıldığın kursların faydasını görmeye başlamak sana güçlü hissettiriyor. Yakın bir arkadaşının maddi problemleri hakkında ona öneri verebilirsin. Harcamalarındaki artış seni zor duruma sokabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan kendine, duygularına yakın hissettiğin birine duygularını itiraf edebilirsin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutkularınızı artıyor ve artık konfor alanınızdan ayrılıyorsunuz. Yaşadığınız sorunlar ya da problemler sizlerin yaratıcılığınızı keşfetmenize yardımcı oluyor. Hobilerinizi yaşam alanınıza taşımanız sizi heyecanlandıracaktır.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yüksek enerjiniz hemen dikkat çekeceksiniz. Enerjinizi düşüren kişi ve konuları kendinizden hızlıca uzaklaştırabileceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tüm cevaplara sahipmişsiniz gibi davranmayın. Bu tavır sizi hiçbir yere götürmez. Karşılaştığınız herkesin size öğreteceği bir şey olduğunu unutmayın, bu yüzden kimseyi göz ardı etmeyin. İtici bir tavır yerine olumlu bir tavır takın ve oldukça başarılı olduğunuzu göreceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde kuracağınız sağlam dostlukların ileride yararını göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız. 

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Bbu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Büyüleyici havanız ile çevrenizdeki insanların aklını başından alıyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı zamanında teslim etmeye özen gösterin. Bugün kendinizi çok şanslı ve enerjik hissedeceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sıcak ve yaratıcı yönlerinizi içinizde saklıyor ve partnerinizden sizi keşfetmesini bekliyorsunuz. İlişkinizi daha sıcak ve yakın bir hale getirmek sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. İş yerindeki yoğunluk sizi son günlerde biraz yoruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Maddi konularda çeşitli atılımlar yapabilirsiniz. Günün sonunda yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeniz normal. Dinlenmeye vakit ayırın.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 08' 60" R
Ay
Aslan
06° 56' 17"
Merkür
Koç
19° 06' 51"
Venüs
Koç
14° 12' 07"
Mars
Balık
19° 11' 18"
Jüpiter
Boğa
20° 49' 06"
Satürn
Balık
15° 16' 54"
Uranüs
Boğa
21° 35' 17"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
19° 52' 19"
Lilith
Başak
21° 49' 35"
True Node
Koç
15° 33' 51"
Son Güncelleme : 16/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>