Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerindeki Pus Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Büyük dönüşümler sırasında (Tıpkı şu an yaşadığınız gibi), nereye gittiğinizi tam olarak görmek her zaman kolay değildir. Kariyeriniz ya da aşk hayatınız için gelecek planlarını tartışmak konusunda biraz tereddütlü olabilirsiniz. Bugün, umutlarınızın size yol göstermesi oldukça muhtemel. İnsanlara hislerinizi anlatmanızın hiç bir mahsuru yok.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Huzursuzluk gün boyu seninle olabilir; fiziksel enerjin fazla gelmiş olsa da bu enerjiyi boşaltamayabilirsin. Hareketi kesip; önemli bir şeyin ortaya çıkmasını beklemek zorunda kalabilirsin. Beklerken Richard Simmons'un aerobik videolarını aç ve spor yap! Yeni projelere başlamak için ise hiç iyi bir gün değil. Bugünkü sosyal etkileşimlerini de spor salonundakilerle sınırlamakta fayda var.Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapınız gereği sosyal bir insansınız ve bugün muhteşem mesleklere sahip heyecan verici insanlarla bir arada bulunma şansını yakalamak sizi normalde olduğundan daha dışadönük ve sokulgan bir ruh haline itebilir. Bugün tanıştığınız herkes sizden etkilenebilir. Görünüşünüzden, zekanızdan ya da tavırlanızdan. Bugün bazı kıymetli etkileşimlerde bulunabilirsiniz, mutlaka bunlardan faydalanın. Kartvizit alışverişi yapmayı unutmayın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular üzerine pek çok görüşme yapabilir, araştırma içerisinde olabilir, yatırım ve satın alım konularıyla ilgilenebilirsiniz. İş ve özel hayatınızdaki ilişkilerde çıkarlar ve menfaatler ayrılabilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, Plüton kavuşumu gerçekleşiyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan gelecek konusunda daha aydınlık düşüncelere sahip olabilirsin. Uzun süredir yapmak istediğin bir alım-satım işlemini bugün gerçekleştirebilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz yoğun gündeminizi oluşturabilir. Ani aldığınız kararlar sorgulanırken geri dönmek istememeniz sonu hazırlıyor olabilir. Artık kararlı olmalı ve bırakılması gereken ne varsa bırakmalısınız. Eski yükleri atmayı deneyin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyecek kadar güçlü durabileceksiniz. Kariyer hayatınızda oldukça mutlu olacağınız bir süreçtesiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nedenini gerçekten bilmeden bugün gerginlik hissedebilirsiniz. Bu çatışma hissi midenizin düğümlenmesine neden olabilir ve herhangi bir şeyle veya herhangi biriyle mantıklı bir şekilde başa çıkmanızı zorlaştırabilir. 

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük yolculuklara çıkmak için uygun bir gün. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklıklara çözüm bulacaksınız. Yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz. Cesur olun.

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize duygularınızı net bir şekilde ilettiğinizden emin olun. İş yerinizde kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz ve çok çalışıyorsunuz. Sosyalleşmek için kendinize zaman ayırın ve enerjinizi yükseltin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. Acele alınmış kararlarla yanılgılara düşmemeye çalışın. İşinizle ilgili yeni plan ve proje üzerinde çalışabilirsiniz. Uygulamak için acele etmeden çeşitli araştırmalar yaparak üzerinde düşünün. Kazanabilmek için mantığınızın sesini dinleyerek hareket etmeye çalışmalısınız. Para durumunuz parlak olmasa da çok güzel gelişmeler var. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 23"
Ay
Akrep
24° 07' 01"
Merkür
Koç
26° 26' 37"
Venüs
Balık
21° 34' 46"
Mars
Balık
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 23"
Satürn
Balık
13° 17' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 39"
Neptün
Balık
27° 48' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 32"
Lilith
Başak
19° 47' 39"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>