Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sağlığına Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Tam da oyun havasında olduğunuz zamanda etrafınızda oynayacak kimseyi bulamayabilirsiniz! Günün enerjisi işe odaklı bu nedenlearkadaşlarınızın çoğu arı gibi çalışacak. Bu arada, gezegen enerjileri, sosyalleşme ve rahatlama ihtiyacınızı da artırıyor. Birini akşam yemeğine ya da bir filme gitmek için ikna etmeye çalışın. Şakalaşıp gülmeniz ve bugünün eğlenceli doğasına uyum sağlamanız gerekiyor.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Başkalarına karşı bugün müsait olabilecek misin? Çevrenden biri sana içini dökmek istiyor olabilir. Eğer bu kişiyle arandaki etkileşimin yüzeyselliği seni rahatsız ederse, bugünün atmosferinin ne tarz da olduğunu anlamış olursun! Evet, bugün müsaitsin, ama her şey için de değil! Şu anda vaktini çarçur edecek bir modda değilsin!Söz konusu romantizm olunca bazen biraz çekingen olabiliyorsunuz. Birisinden ciddi anlamda hoşlansanız da bu kişinin hiçbir zaman bundan haberi olmayabiliyor! Bugün daha cesur olmaya çalışmalısınız. Birisiyle ilgilendiğinizde bunu belli edin. Flörtöz olmaktan korkmayın ve kendinizi özgüvenli bir şekilde takdim edin. Ne kadar cesaret gösterisi yaparsanız, bu kişi sizi o kadar çekici bulacak! Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçek diye bir şey olmadığının; her bakış açısının ve fikrin, ne kadar objektif olursa olsun, zor kazanılmış deneyimden geldiğinin bilincine var ve aydınlanma yaşamak insanın her gün başına gelen bir şey değildir. Hayata dair yeni bir bakış açısı geliştirme aşamasındasın, fakat bu, kusurlu ilişki deneyimleriyle temellenmişe benziyor. Perspektifini sabitlemeden önce biraz daha yaşanmışlık edin.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha bireysel düşünüp bireysel hareket edebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı kişilerle dargınlık ve alınganlık durumları ortaya çıkabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Beslenmene dikkat ediyorsun. Mide hassasiyetinin farkındasın aşırı yağlı besinlerden uzak duruyorsun. Ailenin maddi açıdan problemlerine derman olmak istiyorsun. Gereksiz harcamalarını kısarak birikim yapmayı düşünebilirsin.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Telefon trafiğinizin yoğun olduğu bir gün olabilir. Özellikle uzaktaki akrabalarınız ile mesafe yüzünden araya soğukluk girebilir. Süreci doğru yönetmek buzların erimesine sebep olabilir. Anlayışlı olun.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dikkatli davranmak ve bilgisiz hareket etmemek gerekiyor. Sizi bağlayan, huzursuz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Profesyonel olduğunuzu hissettiğiniz konularda kontrollü ve özgüvenli bir şekilde yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir ilgi alanı önümüzdeki birkaç gün boyunca odaklanmanızı gerektirebilir.  Zihniniz şu anda özellikle keskin, bu yüzden yeni bir çalışmaya başlamak için iyi bir zaman. Sırt ağrısı ve göz yorgunluğunu önlemek için ara sıra mola verin.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Bugün, her açıdan olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları mümkün değil. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Uzun süredir konuşmaya ihtiyacınız var. 

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki bağlar gittikçe güçlenmeye başlıyor. Hedeflerinize ulaşabilmek için çok çalışmaya devam ediyorsunuz ve birikim yapmaya başladınız. Negatif enerjilerden kurtulmaya özen gösterin.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz konusunda akılcı ve ileriye dönük kararlar alabileceğiniz bir gün. Partnerinizin size bir sürprizi var. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza kariyerinizi ilgilendiren bir yolculuk çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olun. Günlük harcamalarınızın çoğu gerekli değil gibi! Yemek yerken acele etmeniz, sağlığınızı etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 12"
Ay
Kova
17° 43' 01"
Merkür
Koç
17° 36' 05"
Venüs
Boğa
03° 00' 08"
Mars
Koç
00° 58' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 12"
Satürn
Balık
16° 43' 03"
Uranüs
Boğa
22° 26' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 01"
Lilith
Başak
23° 31' 05"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>