Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Önemli Kararlar Verebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ilginç bazı "tevafuklar" meydana gelebilir. Tevafuk, kozmik bir tesadüf ve hayatla ilgili bir merak duygusu hissettiren o anlardan biridir. Bu durum, sevdiğiniz birini veya bir arkadaşınızı içerebilir. Belki de bu kişi hakkında bazı sezgileriniz olabilir ve daha sonra bunların doğru olduğu ortaya çıkabilir. Ya da anlamlı, mucizevi bir şekilde ortaya çıkan şeyler hakkında bazı "sinyaller" alabilirsiniz.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Son birkaç gündür sende olmayan o optimist yaklaşımı geri kazansan iyi edersin. Aklındaki yeni projeleri hayata geçirmek için neden iyi modun avantajını kullanmayasın? Her ne kadar ıslah olmaz bir bireyselci olsan da, başkalarının fikirlerini de dinlemek işine yarayabilir; sonuçta ne söylediklerinin farkında olan insanlar da olabilirler!Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde gezegensel enerjiler sizi saklandığınız yerden çıkarıp biraz sosyalleşmeye zorladı. Sizi şiirsellikle bezeli nostaljik ortamınızdan koparmak o kadar da kolay olmadı tabi. Bugün kendinizi, daha net bir rol alarak sosyal anlamda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Sadece, ne kadar sosyal olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Bir kulübe katılmayı düşünür müsünüz?

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne erken başlayabilirsiniz. İşaretçi rüyalar görebilirsiniz. Gün içinde sebepli veya sebepsiz bir iç huzursuzluğu çalışabilir. Negatif duyguları beslemekten kaçının.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.04’te Ay, boşlukta hareket etmeye başlayacak. İlişkisi bitmiş bir Boğa burcuysan eski sevgilinin sosyal medyadan bazı mesajlarını alabilirsin. Onunla iletişimine bir süre ara vermek istiyorsun. Kendini ihmal ettiğin aile ilişkileri ile meşgul etmek isteyebilirsin. Aile içerisinde çözümlenemeyen miras konuları gündeme gelebilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminize duygularınızla yön vermek isteyebilirsiniz. Alacağınız kararlar tamamen duygusal isteklerinize göre şekillenirse ilerde mantığın devreye girmesi gerektiğinde zorluk yaşayabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakâr davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha özgüvenli hissettiğiniz ve çevrenize de ışık saçtığınız bir gün olacak. Bir çok potansiyelinizi bu günlerde keşfedebilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize birçok önemli soru sormalısınız. Evren sizi kendini keşfetme yolculuğunuza zorluyor. Direnirseniz, pek iyi bir ruh hali içinde olmayacaksınız. Bu dönemi kolaylaştırmak için yoga veya meditasyon yapmak isteyebilirsiniz. Bir rüya günlüğü başlatabilirsiniz. Kendinizi sezgisel olarak dinlemeye çalışın. Muhtemelen cevaplara zaten sahip olduğunuzu göreceksiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı,kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz. Mantıklı davranmakla takdir topluyorsunuz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basacak.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birbirinizi iyice dinlediğinizden ve anladığınızdan emin olun. Yeni birarayışındaysanız, bugün çok önemli bir mesaj alabilirsiniz. Duygularınız ve hisleriniz üzerinde düşünmek için kendinize vakit ayırın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda akıntıya kürek çekiyorsunuz. Karşınızdaki kimsenin aklını çelmişler, ne yapsanız faydası yok! Sizin için hemen doğacak başka bir fırsatın peşine düşseniz daha iyi! Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik söz konusu. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Öğleden sonra yaşanacak çok önemli bir olaya sevineceksiniz. Borçlar, alacaklar birbirine karışmış gibi. Bir plan yapın. Mide rahatsızlıklarından şikayet etmeniz normal.

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 47" R
Ay
Yay
01° 25' 45"
Merkür
Koç
15° 59' 54"
Venüs
Koç
25° 56' 02"
Mars
Balık
26° 33' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 04"
Satürn
Balık
16° 12' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 30"
Lilith
Başak
22° 52' 54"
True Node
Koç
15° 33' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>