Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Olgun Tavırların Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 60%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Planlarınız hakkında kendinizden emin hissetmeye başlıyor musunuz? En büyük yatırımınızı neyin hak ettiğinden ve işinizin en çok nerede başarılı olacağından emin misiniz? Bugün, son iki haftanın spekülasyonlarını titiz bir analize tabi tutmak için mükemmel bir fırsata sahip. Ama çok ihtiyatlı olmayın. Unutmayın: riske girmeden kazanılmaz. Risk alma korkusu, güven eksikliğinin bir işaretidir. Korkularınıza boyun eğmeyin.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Duygusal akışının blokajını açmak için içsel yaratıcılığından faydalan. Düşündüğünden çok daha kuvvetli bir araçtır bu. Yaratıcılık kim olduğunun büyük bir parçasıdır – iletişim kadar. Duyguların da ruhunun bu iki boyutuna bağlıdır ve bu boyutlar birbirleriyle etkileşim halindedir. Eğer biri bloke olursa, diğer ikisine odaklanabilirsin. Yakınlarınla konuştuğun kadar; kendini yaratıcı aktiviteler üzerinden de göster ve ifade et.Sevgili #burç adı#, "evinizi" temizlemenin pek çok farklı yöntemi var. Geçmiş günlerin inatçı hayaletlerini kazıyor olsanız bile güçlü kimyasallar her zaman kesin çözüm olmayabilir. Hayaletleri kovmak ve örümcek ağlarını süpürmek için dört bir yanı görebileceğiniz bir pencereniz var. Bu temizlik planınızda yardım alabileceğiniz kişileri listeleyin ve "nazikçe sabunlama" yöntemini denemekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün abartılı ihtiyaçlar, abartılı duygu durumları ortaya çıkabilir. İştahınız açılabilir, yemeklerde aşırıya kaçabilirsiniz. Maddi-manevi yaşamdan beklentileriniz artabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinden dolayı sana kambur olan sorunlar çözülüyor. Eski sorunları geride bırakmadan ilerleyemeyeceğinin farkındasın. Kendini bilen biri olman olgunca davranışlar sergileyebilmeni sağlıyor. Çalışmayan bir Boğa burcuysan,başvurularını arttıracaksın. Alışveriş planların olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biriktirdiğiniz duygularınızı açıklamak isteyeceğiniz bir gün. Uzun zamandır her şeyi içinize atmanız, fiziksel yorgunluğunuzun yanında ruhsal yorgunluğunuzun artış göstermesine yol açmış olabilir. Anlatmak ve paylaşmak sizlere iyi gelecektir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar olacaktır. Öğleden sonra eve ait konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Evde çocuklarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Hareketli ve iletişimi bol bir gün yaşayabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden aldığınız destek size duygusal konularda düşünce biçiminize bağlı olarak aşırı hassasiyet ya da aşırı mutluluk getirebilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündeminizde parasal ve maddi konular olabilir. Harcamalar yapabilirsiniz. Epeydir düşündüğünüz bir eşyayı, giysiyi, aksesuarı satın almak için harekete geçebilirsiniz. Ancak ani ve tepkisel kararlardan kaçınmalı, hesabınızı doğru yapmaya çalışmalısınız.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizin bugün yardımınıza ve desteğinize ihtiyacı olacak. Koşulsuz sevginizi ve desteğinizi vermekten çekinmemelisiniz. Küçük meselelerinizi ve şikayetlerinizi bir kenara bırakmalısınız. Şimdi nasıl davrandığınız, ilişkiniz üzerinde uzun vadeli bir etkiye sahip olacaktır. 

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba yanlış anlaşılabilir. En güzel şey, kendinize göstereceğiniz ilgi olmalıdır. Anlaşılma konusunda kendinizi yormamalısınız.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında karşınıza kriterlerinize uygun bir partner adayı çıkacak ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Kendinize daha fazla zaman ayırmaya çalışın.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili gelişmelere yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Evlilik veya ayrılıklar gibi, önemli durumlarla karşılaşmanız sizi şaşırtmayacak. Mesleğinizde, önünüze çıkan fırsatların değerini çok iyi bildiğinizi ve olanaklardan yararlanmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu göstermelisiniz. Kimseden yardım beklemeyin, değerlendirmelerinizi kendiniz yapın. Bir satış işinden sevindirici haber var. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız yerinde olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 45' 39" R
Ay
Akrep
22° 48' 13" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 12"
Mars
Balık
26° 01' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 31"
Satürn
Balık
16° 08' 25"
Uranüs
Boğa
22° 04' 30"
Neptün
Balık
28° 45' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 08"
Lilith
Başak
22° 48' 19"
True Node
Koç
15° 35' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>