Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Olgun Düşünce Tarzına Sahipsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 40%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Bu sabah gururla ayağa kalkın ve emirlerinizi yeni güne yağdırmaya başlayın. Mükemmel bir şekilde çalışacağınızı bilerek kendinize güvenle yaptığınız her şeyde baskıcı bir tutum sergileyin. Başarıya karşı iştahınız yüksek olacak ve midenizdeki boşluğu kolayca doldurma imkanınız olduğunu göreceksiniz. Seyahat ve kültür heyecanınızı hareketlendiren maceralara atılın.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Kendini geliştirmeye odaklanabileceğin bir gün. Daha sağlıklı beslenme modundasın. Sağlıklı ürünler satan bir marketten bol bol taze sebze meyve alabilirsin. Sistemin, son dönemlerin atıklarından arınmak istiyor. Vücudunu saf sıvı ve yiyeceklerle doldurursan kısa süre içinde daha enerjik ve mutlu hissedersin!Bugün kendinizi bir şeyden sorumlu tutma eğiliminiz olabilir. Dinsel bir topluluğa üyeyseniz, belki de bir hayırseverlik kurumunun başına geçmeye karar verebilirsiniz. İnsanlardan bağış toplayabilir ve diğer gönüllü kişileri organize edebilirsiniz. Değerli bir projeninbaşında olmak size keyif verecek. Liderlik yeteneklerinizi olumlu yönde kullanmanın tam zamanı. Başkalarıyla paylaşabileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenle biraz eğlenebilirsiniz. Onlarla kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilirsiniz. Kasabadan çıkıp yeni bir yere gitmekten keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızı bir eğlence parkına götürün ve gününüzü paten yaparak geçirin. En yakın sirkleri bulun ya da sadece sinemaya gidin. Herkesin rahatlamasına ve yakınlaşmasına yardımcı olacak bir şeyler bulun.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ani kararlar alabilir, bazı konularda birden fikir değiştirebilirsiniz. İlişkilerinizde ilgili ipleri elinize alıp, karar veren taraf olacağınız bir gün. Abartılı tepkilerden ve pişman olacağınız tavırlar sergilemekten kaçının. Kazalara dikkat.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlılığın insanlar ile olan iletişiminde belirleyici bir etkide olabilir. Ani kararlardan ve hızlı yapılmış planlardan kendini uzakta tutuyorsun.  Yalnız bir Boğa burcuysan, gelecek adına olumlu ilerleyen bir ilişki sahibi olmak istiyorsun. Duygularını değerlendireceğin anlar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde katılacağın bir davet olabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ani gelişen olaylara adapte olmakta zorlanırken karar sürenizin kısa oluşu stres düzeyinizi artırabilir. Aceleci davranmaktan kaçının.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Sabah saatlerinde ilgilendiğiniz konularda abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda keyif aldığınız şeylere para harcamaktan çekinmeyeceksiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlere oranla kendinizi daha mutlu ve enerjik hissedebilir ancak bir konuya odaklanmak konusunda problem çekebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkonusunda mola vermeniz gereken gün olabilir. Enerji seviyeleriniz yükseliyor ve kendinizi yoğun bir savaşın ortasında bulacaksınız. Başkalarını işini içine çekmeyi başararak kendiniz için boş zaman oluşturmaya çalışabilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, evinizle ilgili özel çalışmalar içinde olacak ve bütçenizi yeniden gözden geçireceksiniz. Yapacağınız değişimlerin maddi tutarı hayli yüksek olacak. Arkadaşlarınızdan güç alacaksınız. Mantıklı düşüncelere değer vermek istiyorsunuz.

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli etkileri, bir sözleşmeye atılabilecek bir imza veya ekstra gelir kapısı açabilecek olan bir işin kovalanması şeklinde ortaya çıkabilirler. Diğer bir önemli etki ise, sosyal ortamlarda yapacağınız hoş sohbetler olabilir. Bu sohbetlere, yeni tanıştığınız insanlar da katılabilir ve diyaloglarınız güzel bir ilişkinin temellerini atabilir. İlişkilerinizin yolunda gideceği bu hafta içerisinde, sosyal çevreniz yoluyla fırsatlar da yakalayabilirsiniz. HİÇhesapta olmayan birteklifi, bu haftanın etkileri altında, sizi şaşırtmamalıdır. Sosyal gruplar içinde bulunmak, size bir güven duygusu verse de, gruplarla değil, bireylerle olan etkileşimlerin size daha iyi geleceğini aklınızdan çıkarmayın. Özellikle de insanların size hem iş, hem de özel yaşamla alakalı fırsatlar sunabileceği bu dönemde... Çevrenizdeki bir kişinin sizinle, diğer kişilere göre biraz daha fazla ilgilendiğini fark edebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizden çok romantik bir hediye alabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi sürekli geliştirdiğiniz için çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Hayatta başarısız olmaktan korkmayın.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkiniz için üzülmeyin. Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışmak istemeniz hata yapmanıza yol açabilir. Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 17"
Ay
Akrep
27° 51' 59"
Merkür
Koç
26° 34' 12"
Venüs
Balık
21° 57' 10"
Mars
Balık
05° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 13"
Satürn
Balık
13° 20' 00"
Uranüs
Boğa
20° 40' 29"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 35"
Lilith
Başak
19° 49' 39"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:45

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>