Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duyguların Hareketleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Şikayet etmeyin. İşinizin belki de şu anda kısıtlayıcı olduğuna ve çok fazla özgürlüğünüz olmadığına dair hisleriniz olabilir, ancak bunlar sadece yanılsamalardır. Kendinize, hayatınızdaki kısıtlamalar varsa bunların şansa dayanmadığını söyleyin. Mesleğin içinde ve dışında, hayatın doğal ritminin sadece bir parçası. Bunun gibi durumlardan kaçma tuzağına düşmemeye çalışın.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Halet-i ruhiyene ve moduna karşı hassassan, düşük enerjili bir dönemden yüksek enerjili bir döngüye girdiğini fark edebilirsin. Son haftalarda karşılaşmış olduğun insanlar üzerinde derin etkiler bırakmış olabilir. Şimdi bunun ne demek olduğuna daha yakından bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu insanların etkileri sayesinde yeni şeyler deneyebilirsin.Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir şeyden sorumlu tutma eğiliminiz olabilir. Dinsel bir topluluğa üyeyseniz, belki de bir hayırseverlik kurumunun başına geçmeye karar verebilirsiniz. İnsanlardan bağış toplayabilir ve diğer gönüllü kişileri organize edebilirsiniz. Değerli bir projeninbaşında olmak size keyif verecek. Liderlik yeteneklerinizi olumlu yönde kullanmanın tam zamanı. Başkalarıyla paylaşabileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün abartılı ihtiyaçlar, abartılı duygu durumları ortaya çıkabilir. İştahınız açılabilir, yemeklerde aşırıya kaçabilirsiniz. Maddi-manevi yaşamdan beklentileriniz artabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Maddi olanaklarını plansız kullandığını düşünebilirsin. Bu konuda yapacağın düzenlemeler önemli olacak. Yalnız bir Boğa burcuysan, duygusal hayatın hareketlilik kazanabilir. Akşam saatlerinde kişisel bakımın ile ilgilenmek isteyeceksin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı saklamaktan yorulmuş olabilirsiniz. Artık duygularınızı açığa çıkarmanın vakti geldi. Sevdiğiniz insana duygularınızdan bahsetmeli ve aşkınızı doyasıya yaşamalısınız.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yeni niyetler ortaya koyacağınız zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla toplanıp, keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kararlar alabilirsiniz. Zorlandığınız noktalarda dualar ve sevdiklerinizin desteği size yardımcı olacaktır ve rahatlatacaktır.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşkolik birisiniz ve bazen başarılarınızdan zevk almayı unutuyorsunuz. Bunu yapmak için, kendinize bir anket hazırlamanız ve cevaplar üzerinde çalışmanız gerekir! Sorular şöyle olabilir: En sevdiğiniz meyveler evde var mı yok mu? Gardırobunuz en iyi kıyafetleri içeriyor mu, içermiyor mu? Nasıl göründüğünü bir düşün!

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri, güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmalarıdır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün içindesiniz. Güven konusu sizin için çok önemli biliyorsunuz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte çok romantik ve eğlenceli bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Hayallerinizin peşinden gidin ve hiçbir şeyin sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin üstüne bu aralar çok düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. Çalışma hayatında etrafınıza yaydığınız güven duygusu, sizi aranılan kişi yapıyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler gündemde. İşinizi engelleyen birine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>