Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişimlerin Gündeme Geliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 50%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Bugün, yaşamınızdaki büyük ve yavaş ilerleyen şeylere uyum sağlamak için çalışmanız gereken bir gün. Hem parasal hem de duygusal olarak uzun vadeli yatırımlar yapmayı düşünün. Şu anda sizin için büyük bir refah görünüyor, ancak başkaları tarafından aldatılmaktan kendinizi koruyun. Hazır cevap ve her şeyi vaat edip ancak hiçbir şey sağlamayan insanlara dikkat edin. Neyin gerçek neyin gerçek olmadığını ortaya çıkarabileceğiniz konusunda kendinize güvenebilirsiniz.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Şu anda etrafın kadınlarla çevrili olabilir. Göksel açılar seni kuvvetli feminen enerjilerle bağlantıya geçiriyor. Büyükannenle, halanla, teyzenle, annenle vakit geçirebilirsin. Ya da kız kardeşini ziyaret edebilirsin. Hayatında yer alan kadınlarla iletişimde olacaksın. Duygularını ise, bu kadınların cesaretlendirmesi sonucu daha kolay ifade edebiliyor olacaksın.Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Dikkatli olmazsanız, kendinizi daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler yaparken bulabilirsiniz. An itibariyla kilo vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Ve o çikolatalı kek market rafından size sesleniyor olabilir! Bugün hiçbir şeyin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemek için elinizden geleni yapın. Ancak teslim olursanız da, kendinize çok fazla yüklenmeyin! Bazı günler bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek kolay değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyler sizi politik olarak aktif bir hale gelmeye teşvik edebilir. Gazetede sizi rahatsız eden bir şey okuyabilirsiniz. Ya da haberlerde duyduğunuz bir olay tutkularınızı uyandırabilir. Çevrenizde bir şeylerin değişmesi gerektiği hissine kapılabilirsiniz. Taraf tutmaktan korkmayın. Bazı yerel politikacılarla iletişim kurabilir ve daha ilerici bir eylem sürecini desteklemenizin oluru var mı diye bakabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi size katılmaya davet edebilirsiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Uyku düzeninizde değişiklikler olabilir. İç dünyanızda değişimin ayak seslerini duyabilir, bazı değişmez fikirlerinizi sorgulayabilirsiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yapmak istediğin değişimlerin peşine düşüyorsun. Zamanının çalınmasına tahammülün azalıyor. Bu konuda detaycı davranabilirsin. Aile içerisinde gündeme gelecek çözüme ulaşmamış konularda dile getirmek istediklerin olabilir. Sosyal medya üzerinden insanlar ile tartışmalar yaşayabilirsin. 

17 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerde bazı hareketlenmeler yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşebilir. Duygularınızın değişime uğraması size de sürpriz olsada hissettikleriniz sizleri mutlu edecektir.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Ancak parasal konular ve harcamalar üzerinde durma gereği var. Kaynaklarınıza dikkat edin.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik özelliklerinizin ön plana çıktığı bugünlerde dostunuzu ve yanınızda olan kişileri fark etme ve onların söylediklerine kulak verme fırsatı yakalayabilirsiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha iyiolanakları hakkında bazı iyi haberler alabilirsiniz. Hayalinizdeki şirketlerde mülakata çağrılabilirsiniz. Gelişmekte olan biri için harika bir gün olabilir, çünkü kariyeriniz artık tamamen yeni bir yol izleyebilir.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için, dengelerinizi kullanırken zorlanacaksınız. Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte baş başa vakit geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizde enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin ve hata yapmaktan korkmayın. Hayatınızdaki her şeyi kafanıza takmayın ve neşelenmeye çalışın.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile sevdiğiniz kişiyi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alıyor. İşinizde günlük sorunları çözmeye çalışırken, asıl yapmanız gereken işleri ihmal ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz

17 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>