Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözü Kara Davranıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Bugün evinizde olun ve yapılması gereken işleri yapın. Liste yapın ve ona sadık kalın. Bugün görevde kalmanıza yardımcı olacak güçlü bir odaklanma hissinin olduğunu fark edebilirsiniz. Oyunun adı verimlilik bu yüzden işinizde duygularınızı stabil tutabildiğiniz zaman (bugün olması gerektiği gibi) bir ilerleme yaşamanız muhtemeldir.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

İyi bir arkadaşa ihtiyacı olan birine karşı ulaşılabilir olmaya çalış. Bu her ne kadar meşgul veya keyifsiz olduğun için sana zor geliyorsa da, sana gelen insanları çevirme. Sana gelen bu kişinin desteğe gerçekten ihtiyaç duyuyor olma ihtimali yüksek. Eğer aradığı desteği şimdi sunmazsan sonra pişman olabilirsin. İnsanları dinlemek çok enerji tüketmez ve tek yapman gereken de dinlemek olabilir. Kendini çevrendekilere açık tut!Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu ve düşüncelerinizde abartılara ve aşırılıklara gitmeye karşı dikkat edin. Ya hep ya hiç eğiliminde olmamalısınız. Güncel bir gündeminiz netleşebilir.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinde yapacağın değişiklikler için kendini hazır hissediyorsun.  Çalışan bir Boğa burcuysan İleriye doğru adım atmak içindeğiştirmeyi düşünmeye başlayacaksın. Kendini ifade edebildiğin ve sana anlayış gösteren insanlar ile daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin.  Çözüme ulaştırmak istediğin problem karşısında gözü kara davranacaksın.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki dönüm noktasının fitilini bugün ateşliyorsunuz. Biriktirdiğiniz bütün yüklerden kurtularak yeni bir yaşamın kapısını aralayacaksınız. Bir hareketliliğin içinde olmak fikrine endişelenmek yerine buradan elde edeceklerinizin hayatınızın konforunu arttıracağını düşünün. Değişim korkutmasın.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konularda hassasiyet oluşabilir. Yakın çevrenizdekileri koruma isteği içinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme isteği içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin sizlerle olan etkileşimlerinin başarıyla ilerlediğini görmek sizleri epey rahatlatabilir. Planlamanızı iyi yapmalısınız.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için şanslı bir gün. Herhangi bir toplantı veya müzakerede zirvede olabilirsiniz. Çabalarınız takdir edilecektir. Bugün bir mülke yatırım yapmayı planlıyorsanız, iyi bir anlaşma yapabilirsiniz. Şartları kabul etmeden önce belgeleri dikkatlice okuyun.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen bir kişi olduğunuz için kolaylıkla destek sağlayabileceksiniz. Toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. 

19 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yanında her zaman doğal ve rahat olmaya çalışın. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınız ile birbirinize destek oluyorsunuz. Hedeflerinize ulaşabilmek için önünüze çıkan her fırsatı değerlendiriyorsunuz.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

19 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>