Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şanslı Hissediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2021, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Tanıdığınız herkesle iglilenmek sizin sorumluluğunuzmuş gibi hissedebilirsiniz. Birini önemsiyor ve onu seviyorsanız, beyniniz bunu otomatik olarak o kişinin bekçisi olmanız gerektiği yönünde algılıyor. Kanadınızın altında yardıma ihtiyacı olan birini almazsanız, kendini bencil veya kaba hissediyorsunuz. Bu düşünceyi aklınızdan çıkarın. Diğer insanların hisleri sizin sorumluluğunuzda değil. Onların mutluluğunun sizin hayat amacınız haline gelmesine izin vermeyin.

Birini koruyup kollamaya ve onu kanatlarınızın altına almaya karar verebilirsiniz. İnsanların bilgilerini öğrenmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmayı her zaman seversiniz. İşyerinizde kendiyüküne ayak uydurmakta zorlanan birileri olabilir. Onlara görevlerini veya zamanlarını yönetmenin daha iyi bir yolunu gösterebilirsiniz. Dostça rehberliğiniz, o kişinin güvenini ve enerjisini artıracak, bu yüzden bugün iyi biryapın!

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Gruplarla olan etkileşimlerinin ön plana çıkacağı bir gün. Bir parti veya aile toplantısı daveti gelebilir; katılıp katılmamak ise sana kalmış. Bu sırada, aile üyelerin de sosyal bir modda olacak ve fikirlerine açık olacaklar. Aynı zamanda görüşlerini bir komitede paylaşmak veya bir kitle önünde sunum yapmak için de iyi bir gün.Başkalarının başarısızlıkları cesaretini kırmasın. Girdiğin yolda, karşına çıkabilecek potansiyel engeller konusunda seni uyaran tabelalar görebilirsin. Fakat bu direksiyonu kırıp geri dönmen ve hayallerinden vazgeçmen gerektiği anlamına gelmiyor. Belki biraz yavaş gitmeli veya yeni bir yol keşfetmelisin. Her ikisinde de, seni hedeflerine ulaştıracak sabırı gösterebilecek bir yapıdasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

20 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha cesur davranabilir, kendinize ve yeteneklerinize güvenerek yeni kapılar açabilirsiniz. Aile ilişkileri, evinizle ilgili gündemler öne çıkabilir.

20 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, burcunda hareket etmeye başlıyor. Çevrene duyduğun güvenini karşılığı sana güven olarak geri dönüyor. İyi dostlara sahip olduğunu bilmek sana şanslı hissettirecek.  İş yerinde alacağın terfi haberleri olabilir. Yalnız bir Boğa burcuysan, duygusal hayatın hareketlilik kazanacak.

20 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde araya üçüncü kişilerin girmek istemesi ile gergin anlar yaşayabilirsiniz. Haksız değerlendirmelerde bulunmaları sizi daha fazla hırçınlaştırabilir. Kararlarınıza ve hayatınıza kimin ne kadar müdahale edebileceğini belirlemeniz ve sınır çizmeniz sizi aynı noktaya tekrar getirmeyecektir.

20 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli noktalarda kendinizi yorduğunuzu fark etmeyebilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi ve meditasyonu da ihmal etmeyin.

20 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğrenme ve öğretme süreçlerinize odaklanabilir, kendinizi geliştirmek, yeni bilgiler edinmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Yolculukların ve basın yayın işlerinin söz konusu olabileceği bugün akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişim konusunda ısrarcı, benmerkezci ve dediğim dedik tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, özellikle ebeveynlerinizle vakit geçirmek için elverişlidir. Son zamanlarda çok meşgulseniz, onları aramak ve sürpriz bir ziyaret organize etmek için en iyi zaman bugündür. Bu, stresinizi önemli ölçüde azaltacaktır. Partnerinizi de ebeveynlerinizi veya kardeşlerinizi ziyaret etmeye dahil edin ve sıcak bir aile günü geçirin.

20 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Özellikle yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir birlikteliğiniz varsa, bunu evliliğe götürme kararı alabileceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu kararı aldığınız zaman ise, ailenize bunu açıklarken, onların çeşitli endişeleri size de bulaşabilir. Çocuk yetiştirmenin zorluğu, maddi durum, geçim sıkıntısı gibi nedenlerden ötürü evhamlanabilir, sizi de sıkıntıya sokabilirler. ASTROLOJİK döngüler, sizin de benzeri korku veya kuşkulara kapılmanız için neden olmadığını gösteriyor. Bu sebepten, onların söylediklerinden etkilenmeyin. Ancak onları, susmaları için terslemeyin de. Eğer zaten devam etmekte olan bir evliliğiniz varsa, bu durumda da, mutluluğunuzu bir çocuk ile artırmayı düşünebilirsiniz...

20 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında rüyalarınız gerçek olacak ve harika bir partner adayıyla tanışacaksınız. Bugünyerinizde çok yaratıcı ve çalışkan olacaksınız. Daha sağlıklı beslenmeye karar vereceksiniz ve kendinizi zinde hissedeceksiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

20 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>