Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularına Engel Olamıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikteliğiniz açısından olumlu etkiler alıyorsunuz. Partnerinizle aranızdaki çekim daha da artış göstermekte. Her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Yeni girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Gelişim gösterebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında pek sorun yaşanmayacak. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili konularda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Harcamalarınız konusunda abartıya kaçmamanız gerekmekte. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayı tamamlamadan önce işlerinizi tamamlamak ve artık farklı gündemlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Rutinlerinize dahil etmek istediğiniz alışkanlıklar konusunda bir sıralama yapmanız, zaman yönetimi oluşturmanız endişelerinizi azaltacaktır. Yapabilmeye odaklanın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve şefkatli bir tutum sergileyebilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzurunuzu ve dengeyi sağlayabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi artırarak projelerinizi daha başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Özellikle finansal konularda dikkatli olmanızda fayda var. Ufak tefek sağlık sorunlarına karşı özenli olmalısınız. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borç verdiğin kişinin borcunu ödememesi canını sıkabilir. Paranı tahsil etmek için farklı yollar arıyorsun. İlişkisi olmayan Boğa burcuysan, eski bir arkadaşının sana karşı farklı duygular hissettiğini fark edebilirsin. Mantığın bu kişiye hayır demek istese de duygularına söz anlatmakta zorlanıyorsun.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekten ne istediğinizi bilerek hareket etmelisiniz. Anlık gelişen durumlar size bazı kararlar aldırsa da bunları değerlendirmek için kendinize zaman tanımalısınız. İş görüşmeleri, seyahatler ya da araç alımıyla ilgili resmi süreçleri olan durumları sonrasını planlayarak, öngörerek hayatınıza dahil etmeniz önemli olacaktır.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikler bugün gündeme gelebilir. Başkalarına bağlı konular yüzünden işleriniz sürüncemede kalabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızdan yorulabilir, duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Huzursuzluklar sizi yıpratabilir. Plan program yaparak sorumluluklarınızı azaltmaya çalışmalısınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil yapmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Kalbinizin sizi götürdüğü yere gidin. Maddi konularda oldukça bereketli bir zaman geçireceksiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ortamlar ve buluşmalar birçok insan ile bir araya gelmeni ve daha keyifli bir vakit geçirmeni sağlayabilir. Yeni bir arkadaş edinebilir veyakonularında çevrendekilerle daha açık konuşabilirsin. İnsan ilişkileri konusunda şanslı olacaksın bugün.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün iyileşme ve devam etme konusunda zorlayıcı bir dürtüye sahipsiniz. Açık bir yaranın tetikleyicisi veya başka güçlü bir hatırlatıcısı olabilir; örneğin geçmişinizden aşamadığınız bir şey yeniden karşınıza çıkabilir. Özellikle gün ilerledikçe baskılar veya rekabet nedeniyle gerginlikler ortaya çıkabilir. Bunları tespit etmek ve endişelerin sizi ele geçirmesine izin vermekten kaçınmak en iyisidir. Kendi yolunuza gitmek, istek ve arzularınızla bağlantı kurmak istiyorsunuz ancak bu konuda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Önceliklerinizi listelemeyi veya güvendiğiniz biriyle konuları konuşmayı hedefleyin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel yargı gücünüz ve kendinizi ifade biçiminiz güçlü ve olumlu etkiler alıyor. Yaşama bakış açınızla alakalı konularda daha felsefi yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise, düşüncelerinizi kabul ettirmemeye çalışmak olacaktır. Hedeflerinizi geliştirme şansınız var ve bundan yararlanmalısınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, gündelik işleriniz, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Hastane, sağlık alanlarında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili almanız gereken ciddi bir kararı sürekli erteliyorsunuz. Duygularınızı dinleyip en uygun kararı verin. Tam istediğiniz gibi bir durum ortaya çıkacak. Çalışma hayatındaki titizlik ve düzen takıntınız çevrenizdekileri bıktırıyor. Hem kendinize, hem de başkalarına karşı hoşgörülü olmaya çalışın. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 59" R
Ay
Balık
21° 04' 54"
Merkür
Koç
18° 56' 12"
Venüs
Boğa
05° 52' 36"
Mars
Koç
02° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 59"
Satürn
Balık
16° 54' 57"
Uranüs
Boğa
22° 34' 27"
Neptün
Balık
29° 01' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 48"
Lilith
Başak
23° 46' 36"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>