Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Başarıyı Kovalıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün duygularınızı ifade etme günü. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız, ona açılmaya karar verebilirsiniz. Veya uzun süredir biriyle beraberseniz, bir süredir hissettiğiniz bazı önemli duyguları açığa vurabilirsiniz. Bugün, duygularınızı tam anlamıyla açık etmek için iyi bir zaman. Geri çekilmeyin. Kalbinizden geldiği gibi konuşmaya cesaret ederseniz, harika şeyler olabilir.

Gününüzün iletişim ve tartışma mevzuları ile dolu olduğunu göreceksiniz. Romantik partnerinizle fikir alışverişinde bulunmanın özellikle kolay ve verimli olduğunu göreceksiniz. Okul veya kişisel projeler için beyin fırtınası tartışmaları faydalı olacaktır. Bununla birlikte, gelenekselliği reddetmek için birlikte çalışın, çünkü özgünlük çok daha iyi bir şekilde işe yarayacaktır.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Yeni bir şekilde iletişim kurmak konusunda ilham alabilirsin. Kendini ifade etme yetin ön plana çıkacak ve mizah anlayışın patlama yaşayacak. Komediden hoşlanıyosan amatör komedi gecelerine katılabilirsin. Yaşadıklarına dayanan, iyi bir materyal üretebilirsin. Yazmak ya da kamu önünde konuşmak gibi şeyler düşünüyorsan, enerji bugün sana destekler sunuyor olacak.Kendini açıkça ifade et. Diğer insanlar senin gibi zihin okumakta başarılı olmayabilirler. Eğer birilerinin gelip senin ne düşündüğünü çözmesini bekliyorsan, sonsuza kadar bekleyeceksin demektir. İnsanlara aklından neler geçtiğini söyle. İletişim fazlasıyla önemlidir ve bugün senin için iletişim başlıyor; öyleyse ilk adımı atma konusunda rahat ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, oldukça gizemli telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Biri sizinle aynı isimde birini arıyor olabilir veya hiç anlam veremediğiniz bir mesaj atabilir. Ayıca karşı taraf arayıp telefonu kapatabilir ve yanlış numara arıyor olabilir. Bu seni çıldırtabilir. Mümkünse, telefonunuzu kapatın ve kendinizden uzaklaştırın. Eğer zaten normal biriyse, her zaman o kişiyi geri arayabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda adım atmaktan çekinmeyin. Fırsat yaratmaya, fırsatları değerlendirmeye çalışın. Akşam saatlerinde huzurlu ve keyifli olabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savaş gezegeni Mars, su burcunda hareket ediyor. Güçlü bir gelişme grafik çimek istiyorsun. Başarıya aç olduğunu hissedebilirsin. Özürlülüğüne olan düşkünlüğün artıyor. Kişisel gelişim kurslarına kayıt olmak için araştırmalarına ağırlık vereceksin. Haftalık planlarını yeniden gözden geçirmen gerekebilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi ortaya dökmek isteyebilirsiniz. Çevrenize kendini kanıtlamak ihtiyacı duyarken kişisel güveninizi bir başkasının onayına bırakmadan hareket etmeye çalışın. Yaşadıklarınız ve tecrübeleriniz neticesinde inandığınız, sizi dimdik ayakta tutan fikirlerinize başkalarının söylemlerinden daha çok tutunmalısınız.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli gündeminizde yaratıcılığınızı keyif aldığınız konulara aktarabileceksiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde cesaretinizi toplayıp arzuladığınız konular için adım atabilirsiniz. Hobilerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan eksik hissettiğiniz konularda olumlu haberler alabilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi daha tamamlanmış ve başkalarına daha az bağımlı hissedebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim öğretim, dava süreçleri ve iletişim konuları ön plana çıkarken özellikle çalışma hayatınız ve özel ilişkilerinizde güç mücadeleleri ve iletişim konusunda problemlerle karşılaşabileceğiniz için enerjinizi dengeli kullanmanız ve ikili mücadeleye girmekten kaçınmanız faydalı olacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öz değerinizle yeniden bağlantı kurun ve yüksek sesle "Ben harikayım!" deyin. Kalbinizi başkalarına açmakta ve sorunlarına yardım etmekte iyisiniz. Şimdi bu sevginin ve şefkatin bir kısmını alın ve kendinize odaklanın.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eski değerlere ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, yanlış anlaşılmaya neden oluyorsunuz. Bugün güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanlarla ortaklaşa kullanmakta olduğunuz maddi kaynaklar hakkında bazı düşünceleriniz olabilir. Bu düşünceler, aşırı iyimserlik ile aşırı mükemmeliyetçilik arasında gidip gelebilirler. Bir orta nokta bulmanız gerekecektir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, çok yakında hayatınıza girecek ve kendinizi tamamlanmış hissedeceksiniz. Karşınıza çıkan kariyer fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmeye özen gösterin. Bugün şekerli besinlerden uzak durmaya çalışın.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili almanız gereken ciddi bir kararı sürekli erteliyorsunuz. Duygularınızı dinleyip en uygun kararı verin. Tam istediğiniz gibi bir durum ortaya çıkacak. Çalışma hayatındaki titizlik ve düzen takıntınız çevrenizdekileri bıktırıyor. Hem kendinize, hem de başkalarına karşı hoşgörülü olmaya çalışın. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 15"
Ay
Akrep
24° 43' 08"
Merkür
Koç
26° 27' 53"
Venüs
Balık
21° 38' 22"
Mars
Balık
04° 59' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 00"
Satürn
Balık
13° 18' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 47"
Neptün
Balık
27° 48' 35"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 42"
Lilith
Başak
19° 47' 58"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>