Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda ortalarda görünmüyor. İlişkinizdeki hoşluk bütün yakın çevrenizde konuşuluyor.

Bazı davranışlarınızın sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz. Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz.

Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeyecek, asgariye indirmekle yetinmek zorunda kalacaksınız. Paranın kontrolünde ve denetiminde bir uzman yetkinliği sergiliyorsunuz.

İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünüm etkisinde Perşembe gününe adım atıyoruz. İş hayatımız sağlığımız ve mali konular üzerinde daha fazla duracağız. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü, duygularımız ile arzularımız, düşüncelerimizle eylemlerimizin birbiriyle uyumlu halde olmasını sağlıyor. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor. Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunu olabilir.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar motivasyonunuz artıyor ve yarım kalan işlerinizi müthiş bir hızla tamamlıyorsunuz. Fakat detayları atlamamaya özen göstermelisiniz. Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça takıntılısınız. Size söylenilenleri unutmuyor, bunlar üzerinde sürekli düşünüyorsunuz. Bu kadar fazla kuruntu yapmayın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili güzel bir oluşuma imza atabileceksiniz. Bakış açınızın dar olmamasına özen gösterin, negatiflikten kaçının ve karşınıza gelen ortak bir paranın sorumluluğunu üstlenin.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınızla ilgili olumlu yaklaşımlar ve hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabilirsiniz. Mesleki ortamınızda dengelerin sizin lehinize inşa edilebileceği bir gündesiniz.Alt çalışanlarınızla mevcut projelerde dengeyi tutturabilme enerjilerine sahipsiniz. Hayatınızın gidişatına odaklandığınız bir sürece başlıyorsunuz. Yeni plan ve hedeflere yönelebilirsiniz. Beklenmedik ve ön görmediğiniz tavırlarla karşılaşabilir ve bilhassa hoşunuza gitmeyen haberlerle ilgili tepki verebilirsiniz. Kısıtlı bir uzlaşma enerjisine sahip bulunabilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 51' 03" R
Ay
Terazi
20° 54' 37" R
Merkür
İkizler
28° 07' 26"
Venüs
İkizler
29° 05' 14"
Mars
Boğa
05° 25' 15"
Jüpiter
İkizler
04° 59' 57"
Satürn
Balık
19° 16' 53"
Uranüs
Boğa
25° 00' 52"
Neptün
Balık
29° 51' 47"
Plüton
Kova
01° 40' 10"
Chiron
Koç
22° 51' 12"
Lilith
Başak
28° 34' 26"
True Node
Koç
12° 51' 39"
Son Güncelleme : 16/06/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>