Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fedakarlık Gösteriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 50%

Hayatınızda ortaya çıkan bazı güçlü duygular olabilir. Gezegensel enerjiler bugün dürüstlüğü ve doğrudan iletişimi teşvik ediyor. Hayatınızda temizlenmesi gereken bir alanı varsa, bu noktada bir adım atabilirsiniz. İlişkilerinizin biraz düzene oturması gerekebilir, bu yüzden ne hissettiğiniz konusunda sevdiklerinize açık olun. İş yerinde, üretken tartışmalar yaparken sizi yanlış anlayabilecekarkadaşlarınıza dikkat edin.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Müşkülpesent bir modda olabilirsin. Hayatındaki şeyleri mükemmel olacak biçimde ayarlamak istiyorsun. Temizlik yapmak, evini sterilize etmek isteyebilirsin. Tam bal dök yala kıvamında hem de! Ya da oturup bütçe planlaması yapmak, harcadığın her bir kuruşun hesabını tutmak isteyebilirsin. Detay odaklı görevler ve planlar sana haz veriyor olacak.Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini açıkça ifade et. Diğer insanlar senin gibi zihin okumakta başarılı olmayabilirler. Eğer birilerinin gelip senin ne düşündüğünü çözmesini bekliyorsan, sonsuza kadar bekleyeceksin demektir. İnsanlara aklından neler geçtiğini söyle. İletişim fazlasıyla önemlidir ve bugün senin için iletişim başlıyor; öyleyse ilk adımı atma konusunda rahat ol.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizle, sevdiklerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Akışta kalma ve rahatlamaya odaklanma zamanı. Önemli başlangıçları erteleyebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün oldukça aktif olacağın bir gün yaşayabilirsin. Kendi işinin sahibi bir Boğa burcuysan fedakârlık olmadan başarının da gelmeyeceğini biliyorsun. Eski konularının karşına gelmesi, seni yoracak. Geride bırakman gereken konuları kendine dert etmemen gerektiğini söylüyor gökyüzü.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin aktif olacağı bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluk yaşarken çabuk sıkılma ve karar değişikliği yaşamanız, sonuca ulaşmanıza engel olacaktır. Özellikle kaynaklarınızın kullanımı konusunda dalgınlık ve öfkenin ağır basmaması buradaki çalışmalarınızı iyi yönde etkileyecektir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha verimli ve hareketli olabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konulara yönelmek faydalı olacak.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle işinizi yaparken ortaya çıkabilecek aksaklık ya da rekabet problemlerinde sesinizi çıkartarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı hissedebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yapın. Başkalarına çok destek oldunuz ama onlar kendi iyiliklerini umursamıyor gibi görünüyorlar, çabalarınız için sizi takdir etmeyi unuttular. Öyleyse böyle insanları rahatsız etmeyin ve kendi yolunuzda devam edin! 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız anlaşmalara özen göstermelisiniz. Özel durumlar söz konusu. ‘ Mantık’ demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Şansınıza güvenmelisiniz. 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizi herşeyin üzerinde tutabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişim ve etkileşiminiz, sizi oldukça neşelendirip ferahlatabilir. Onların davetlerini reddetmeyin ve artık kabuğunuzdan çıkıp dünyaya açılın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunuz ve her şey yolunda gidiyor. Bugün çevrenizdeki insanlardan borç almamaya özen gösterin. Yaşam kalitenizi arttıracak bazı vitaminler almayı deneyebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça aşınmış durumda, alaycı konuşmalarınızdan belli. Fakat vazgeçemiyorsunuz da. İlişkinizin sonu umut vaat etmiyor. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Kiloları vermenin zamanı gelmedi mi?

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 24" R
Ay
Başak
09° 11' 47"
Merkür
Koç
17° 32' 44"
Venüs
Koç
17° 32' 05"
Mars
Balık
21° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 60"
Satürn
Balık
15° 33' 08"
Uranüs
Boğa
21° 44' 06"
Neptün
Balık
28° 33' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 49"
Lilith
Başak
22° 07' 34"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>