Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çabaların Sonuç Veriyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 30%

Bugün, özellikle aşk hayatınızın söz konusu olduğunda, sizin için harika bir gün olacak! Mevcut ilişkinizin neresinde bulunduğunuz konusunda pek emin değildiniz. Bugün ne kadar sevildiğinizi görerek rahatlayacaksınız. Tabii ki öyle olacak, siz sevilmeyecek insan mısınız? Çok fazla özelliğiniz var ve her biri için de bir talipleriniz kapınızda bekliyor.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Herhangi bir şey hakkında özgür düşüncelere sahipsin. İnsanlar sana at gözlüğü takabileceklerini düşünerek yanılıyor. Şüpheli yaklaştığın şeyleri insanların sana kabul ettirmeye çalışmasına izin verme. İçinde, derinlerde bir yerde aslında neye inanman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Öyleyse düşüncelerini açıklamaktan çekinme. Özgürlük senin için çok önemli ve sağlıklı bir yaşam tarzının temeli; ve insanların da bu hissin senin için ne ifade ettiğini bilmelerini önemsiyorsun.Bugün tüm günü dışarıda geçirmek ya da telefonunuzu kapatıp kendinize zaman ayırmak için ideal bir gün. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız aşırı stresli olabilir ve yapacağınız telefon görüşmeleri yanlış anlaşılmalara, gereksiz kırgınlıklara mahal verebilir. Eğer insanlarla konuşmak zorundaysanız, sohbetiniz kısa ve gündelik olsun. Mükemmele yakın bir günü mahvetmek istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir yazı işine girişmiş olabilirsiniz. Sizin burcunuzdaki kişiler yazı yazma, dilbilgisi ve dil alanında yeteneklidir. Bu yeteneklerinizi yaratıcı yanınızla birleştirebilirsiniz. Evet, bugünün enerjisi sezgilerinizi ve ilhamınızı kaydetme arzunuzu uyandıracak. İçinizdeki sese kulak verin ve onu kağıda dökün. Hiç şüpheniz, içinizde pek çok cevher var. Bugün kelimelerle oynamak için ne güzel bir gün!

25 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yönetici tavrınız ortaya çıkabilir, kendi fikirlerinizde ve planlarınızda diretebilirsiniz. İnatçılık ve ısrar ilişkilerde zorlayıcı olabilir. İş hayatında eski bir düzen bitebilir, yeni bir süreç başlayabilir. İş başvurularından yanıt gelebilir.

25 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde çalıştığın konuları, büyük bir istikrarla bitirmeye olan gayretlisin. Ailenin söylemlerine karşı, ani çıkışlar yaparak kendini kanıtlama endişesi içine girebilirsin. Telefon trafiğin gün içerisinde fazlasıyla artabilir! İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgiline karşı güvensiz yaklaşımlarda bulunman söz konusu olabilir. İlişkin yoksa, akşamüzeri arkadaşlarının aracılığı ile tanışacağın kişi seni epey bir etkileyecek.

25 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizdeki öfke patlama noktasına gelmiş olabilir. Çevrenizdeki her şeyi herkesi yakıp yıkmak istiyor olabilirsiniz. Kendinizi hapsolmuş gibi hissettikçe sabrınız sınanacaktır. Paylaşmayı seçmelisiniz. Labirentte çıkış ararken sevdiklerinizin sözleri sizlere yol gösterici olabilir. Arka plandaki konuları fazla irdelememelisiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

25 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi hissettiğiniz, sevildiğinizi fark ettiğiniz bir gündesiniz. bu da kafa karışıklığınızı giderebilir, sezgilerinize de güvenmelisiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir aklınızda bir şey (veya biri) varsa, romantik olarak konuşmak gerekirse, şimdi harekete geçme zamanı. Devam edin ve bazı duyguları harekete geçirin!

25 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.Hayata bakışınız ve inançlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Ay'ın kurduğu sert etkileşimler hukuk, seyahatler ve eğitimler konularında yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa iletişim problemlerine karşı ekstra dikkatli olmalısınız.

25 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

25 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreli bir ilişkinin içindeyseniz, partneriniz ile birlikte çocuk sahibi olmak konusunda kısa bir konuşma yapabilirsiniz. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirebilmek için bir uzmandan destek alın.

25 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda, etkileneceğiniz bir gelişme var. Beklenmedik ve sıra dışı bir ilişkiye girebilirsiniz. Bugünyerinde düşüncelerinizi uygularken sakin olmaya çalışın. Çevrenizdeki olaylarla yakından ilgilenebilir, sorunlara karşı akılcı çözüm yolları üretebilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz

25 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>