Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hassasiyetini Yönlendiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 90%

Aşk, romantizm ve evlilik düşünceleri gün boyunca aklınızda olabilir. Eğer hoşlandığınız biri varsa, bu kişiyle yalnız bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, ancak henüz ciddi bir şey yoksa, birbirinizi daha iyi anlamak için cazibenizi kullanabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa da, sizinle aynı şeyleri arayan birinin ilgisini çekerseniz şaşırmayın. Utanmayın ya da korkmayın, yalnızca devam edin!

Arabulucukla pek aranız yok ama, ama bugün hayatınızda her zaman göz göze gelemeyen bazı insanları bir araya getirmek için ideal bir gün. Mevcut astral dizilimle birlikte, insanların problemleri çözmek için birlikte çalışmasına yardımcı olmak için enerji toplanıyor. Kendinizi bir elçi ya da arabulucu olarak hareket ederken bulabilirsiniz, farklı gruplar arasındaki tartışmaları cesaretlendirin. Bu süreç herkese çok fayda sağlayacaktır.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Uzaktan da olsa, şefkat öğrenmen için uygun bir gündeyiz. Bazı zamanlar çok duygusal olduğun durumlar içinde kendini kolayca bulabiliyorsun. Sağlıksız ve zehirli hisler içine sürüklenebiliyorsun. Enerjinin çekilmemesine dikkat et. Çevrende kuvvetli hisler açığa çıkıyor gibi görünüyor ve sen ise bir taraf seçmeye mecbur bırakılabilirsin. Fakat eğer savaşa dahil olursan yıpranmaktan ve hırpalanmaktan başka bir şey yaşamayacaksın!Sıradışı bir gün olacağa benziyor. Gezegen hareketlerinin etkileri, kafanı, düşüncelerini bastıracak anılarla doldurabilir. Sonucunda da kendini her şeye alırı tepki verirken bulabilir; geçmişten kalma nesneleri, senin için ne kadar önemli oldukları üzerine düşünmeden bir anlık sinirle yok edebilirsin. Şüphesiz ki bu geri dönüşü olmayacak eylemlere girişmek yerine, bu tepkiye yol açan şeyi irdelemeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkinliklere ev sahipliği yapma ya da onları düzenleme konusunda doğuştan gelen yetenekleriniz var ve bugün sizden bir tür toplantı düzenlenmesine yardımcı olmanız istenebilir. Organizasyon işinden anlıyorsunuz ve yapılacaklar listesini hazırlayan kişi olabilirsiniz. Yiyecek-içecek hazırlayan grupta yer alabilir ya da dekorasyon işinden sorumlu olabilirsiniz. Ne şekilde yer alırsanız alın, bir şeyler hazırlamanın keyifli olduğunu göreceksiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında yeni bir süreç başlayabilir. Yeni finansal ortaklıklar içinde olabilirsiniz. Düzeninizde ve rutininizde değişiklikler olabilir. Yeni bir sorumluluk alma zamanı olabilir. Çalışanların görevlerinde düzenlemeler yapılabilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır içinde bulunduğun hassas tavrın devam ediyor. Kendine karşı kızdığın konulara yoğunlaşıp, düşünce yapını değiştirmeye doğru adım atmak isteyebilirsin. Çalışan bir Boğa burcuysan, teknoloji kaynaklı bazı sorunlar gününü bölebilir, evraklarını yedeklemen gerektiğine dair uyarıyor gökkubbe. Akşamüzeri arkadaşlarınla katılacağın davette, ilginç konuşmalara şahit olabilirsin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde sizleri olumsuz etkileyen konuları partnerinizle konuşmak isteyebilirsiniz. Olumsuz ve sizleri yoran tüm davranışları konuşma biçimlerini yumuşatmak size ve ilişkinize nefes aldıracaktır. Ruhunuza iyi gelen kişi size en yakın olandır. Güvenli ve rahat hissetmelisiniz. Değişime karşı olmadıkça topraktan yenidünya ya gelen bir fide gibi güneşe ve oksijene merhaba diyebileceğiniz bir zaman sizlerle olacaktır.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde akmayan koşullar söz konusu. Bazı konuları sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Risk alabilmeniz ve çabuk karar vermeniz gündemde olacak.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, ortaklıkların maddi yönleri gündeme gelirken daha derin ve kapsamlı düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Yüzeysellikten hoşlanmadığınız bir gündesiniz, konsantrasyon gücünüzü gizemli, kapalı görünen konulara, sırlara odaklayabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes eski alışkanlıklarından kurtulmak istemekten bahsediyor ama kimse bu alışkanlıkların rahatlatıcı olduğunu kabul etmiyor. Bir sebepten dolayı olduğunuz yerde sıkışıp kaldınız. Değişmemenin getirileri neler? Buna değer mi?

23 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati finansal konuları odağınıza taşıyor.Borç, kredi ve finansal destek arayışına girmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler, hukuk ve eğitim konularında aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz, fakat güzel bir akşam yemeğinin çözemeyeceği bir şey değil. Yeni birarayışındaysanız, şanslı gününüzde olabilirsiniz. Biraz yalnız vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda uyumlu, dengeli, neşeli olmanız, ilişkinizi geliştirmenizi ve sahip olduğunuz beraberliği yarınlara taşımanızı kolaylaştıracak. İş hayatınızda yeni olanaklar ve imkanlar var. İşinizde, üstünüz konumunda olan bazı kimselerin desteğini ve beğenilerini kazanarak önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Kendi gayretinizin ve çalışmalarınızın sonucu da iyi olacak. Maddi alandaki kararlılığınızın ve prensiplerinizden ödün vermemenizin meyvelerini toplamaya başlayacağınız bir dönem.

23 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 38" R
Ay
Balık
02° 39' 33"
Merkür
Koç
18° 09' 37"
Venüs
Boğa
04° 18' 10"
Mars
Koç
01° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 01"
Satürn
Balık
16° 48' 29"
Uranüs
Boğa
22° 30' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 33"
Lilith
Başak
23° 38' 06"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>