Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide kafası karışık değil de, net anlaşılır kişi rolünü üstlenmeniz, sizin için daha hayırlı olacak. Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor

Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. Belki deortamınızda bu beklentide birileri vardır. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir. Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor.

Kırıcı olmaktansa, düşüncenizi daha uygun bir ortama erteleme yoluna gidebilirsiniz. Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki enteresan görüşleriniz, size yeni ilişkiler sağlayabilir. Bu düşünceleri etkileyip değiştirebilecek kişilerle ilişkilerinizi iyi mesafel koymanız gerekecek. Bazı gelişmeleri olumlu anlamda yönlendirme çabalarına girecek, yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışacaksınız. Bunun getireceği sonuçlar size duyulan ilgiyi arttıracak.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu huzursuzluğa neden olabilir. Ancak bu huzursuzluk bildiğimiz anlamda dışa yansıtılamadığı için, içsel bir öfke şeklinde hissedilir. Bazı kişilere karşı istemeden de olsa kızgınlık duyabilirsiniz. Cinsellik yaşama arzunuz yükselir. Astrolojik olarak Ay kadın, Mars erkek ilkesidir. Bu durum, kadınsı veya erkeksi özelliklerimizin baskın hale gelmesidir. Arzuların yükselişi kadar, gerginliğin de etkili olacağı bu saatlerde dikkatli olmakta yarar vardır. Eğer bir şey sizi baskı altına alıyorsa, bu baskıdan kurtulmak için egzersiz yapmak, rahatlatıcı ritüellerle uğraşmak faydalı olabilir. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, ilişkimiz, çıkarlarımız ve bazı kişilerle olan bağlantılarımızı ele almamız yönünde bizi dikkatli olmaya çağırıyor. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, maddi ve manevi anlamda zenginleşmek, gelişmek, büyümek ve bu sayede rahat etmek arzumuzu belirgin hale getiriyor. Bu enerji gezmeyi, görmeyi, tanımayı,ve özel ilişkilerimizde önemsememizi sağlayacak. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu finansal yönde daha ciddi düşünmemizi sağlayıcıdır. Öyle çok fazla rahat davranmayız. Kendimizi güvende hissetmek için, hem duygusal hem de maddi anlamda başkalarıyla ilişkimizi düzgün tutmak zorunda kalırız. Bu bizi yorar ancak yapmadığımız takdirde daha fazla endişelendiğimizi fark ederiz. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,gireceğiniz ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Dikkatli olmalısınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür'ün burcunuzda geri gitmeye başlayacak olması önümüzdeki üç hafta boyunca, her şeye bir sis perdesi arkasından bakıyormuşsunuz hissi verebilir. Bazı düşüncelerinizi netleştirmek için çaba harcayabilirsiniz, ama diğerleri sizi anlayamayabilirler. Belki de son dönemlerde aldığınız bazı kararların üzerinden geçebilirsiniz. Yeni kararlar almak içinse doğru bir süreç olmayacaktır.Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. Tartışma yaratan durumlardan uzak durun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birçok konuda işin fiziksel yönüne odaklısınız. Yaptığınız şeyin fiziksel karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz. Manevi yönden ruhunuzu anlamanız ve buna göre davranmanız gerekecek

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın riskli ve bilinmezlerini kapsayan kısımlarına karşı beyin fırtınaları geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklar ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Ancak disiplini sıkı tutmak şartıyla ortak işlerden kazanılan maddi potansiyelinizde ilerleme kaydedebileceğiniz gibi bu tip gelirleri arttırmak için temaslarda bulunmak isteyebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Miras, nafaka, sigorta primi geri ödemesi veya tazminat gibi, çalışarak kazandığınız para dışındaki gelirle alakalı olarak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Eğer bu konularda girişimleriniz varsa, bugün oldukça şanslı olabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>