Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İmkânlarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk konularında kendi fikirlerinin değiştiğini fark edebilirsin bugün. Eğer bir ilişkin varsa, bu ilişkiden ne beklediğine dair kendini sorgularken bulabilirsin kendini. Eğer bir ilişkin yoksa, hiç tahmin etmediğin bir kişiye karşı duygularının olduğunu fark edebilirsin.

İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir.

Hedeflerine ulaşmak için daha sağlam bir yol tercih edebilirsin bugün. Maddi konularda kafana koyduğunu gerçekleştirmek için yeni stratejiler geliştirebileceksin. Emeklerine güvenmeli ve disiplinli davranmalısın bugün.

Sağlığına özen göstermek ve dengeli hareketler vücudunun ihtiyacı olan şey olabilir. Uyku, yemek ve hareket üçlüsüne dikkat etmeli ve hepsinden yeterince faydalanmalısın bugün. Vücudunu bir düzene alıştırmak için iyi bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni fikirler üretmek veya bir konuya odaklanmak sana zor gelebilir. Ancak açık havada biraz vakit geçirdikten sonra kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Keyfini yerine getirecek aktiviteler için zaman ayırman sana çok iyi gelecek bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün uzun süredir üzerinde düşündüğünüz ve bir türlü hayata geçirme konusunda cesaret gösteremediğiniz bir konuyu yeniden gündeminize taşıyacaksınız. Bu durum sevdiklerinizle bir araya gelerek durumlarını derinlemesine değerlendirmenize neden olacak. Övgülerin yanında eleştirilerin gelmesini de doğal karşılamasınız.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde hissettiğin gerginliğin sebebi elinde olmadığı halde senden beklenen bazı fedakarlıklar olabilir. Bütün imkanlarını tekrardan gözden geçirmen gerekebilir. Bazı konularda yardıma ihtiyacın olduğunu düşünebilirsin. Yardım istemekten çekinmemelisin. Çalışma alanın dışında yeteneklerini ilgilendiren bir konudateklif alabilirsin.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına verdiğiniz desteği geliştireceğiniz, bu sayede sizin de motive olacağınız bir çalışma yapabilirsiniz. Dezavantajlı gruplara önem veriyor olmak ruhsal olarak sizi üst noktalara çıkaracaktır. Bu sayede hayatın önemini daha iyi anlayacağınız için kendinize ona göre bir düzen kurabilirsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşler ve yakın çevre ile ilgili meseleler sizi meşgul ediyor. Bazı kararlar ve kardeşleri içine alan beklemeler ise sizi huzursuz edebilir. Bu yüzden işlerinizi çok iyi planlamalısınız. Zihinsel çalışmaların getirdiği sorumlulukları ele almalı, düşüncelerinizde iyimser olmalısınız. Bu arada toprağa ait yatırım planlarınızda bazı aksaklıklar baş gösterebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güveniniz artabilir ve partnerinize de güven verebilirsiniz. Aile ilişkilerine de ilginiz artabilir, sosyalleşmek isteyebilirsiniz...

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey benimle başlar diyerek haftanı başlatabilirsin. Kendine olan güvenin daha da artabilir bugün. Kararsızlıkların artık sona erebilir. Attığın adımlara daha fazla güveneceksin.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bireysel felsefeleriniz şu anda hızla gelişiyor olabilir. Bu, daha önce pek dikkat ettiğiniz bir şey olmasa da tarot veya rüya tabiri ruhani uygulamalar sizi çağırıyor olabilir. Bu yollarla umutlarınızı ve korkularınızı daha iyi anlayabilir, ayrıca onlarla yüzleşerek ruhunuzun büyümesini besleyebilirsiniz. Bu dönemde manevi hayatınız için de akıl hocaları bulabilirsiniz. Bu insanların sizinle benzer enerjilere sahip olması işinizi oldukça kolaylaştırabilir. Bu, kendinize özgü ve en içten gelen enerjinizin ortaya çıkmaya çalıştığı bir gün. Bütün dış faktörleri bu olayın gerçekleşmesini kolaylaştırmak için hazırlayın.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin bir ruhsal gevşemeye ihtiyacınız var. Yoğun düşünceler içinde olmanız, sizi gerilimli ve tedirgin yapıyor. Olayları gözünüzde büyüterek, sorumluluklarınızın artmasına neden oluyorsunuz. Eleştirilere açık değilsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Atacağınız imzalar, vereceğiniz sözler bugün çok önemli olacak. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu haftanın en rahat, en huzurlu ve mutlu günündesiniz. Hiçbir kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılıyor. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 44" R
Ay
Yay
10° 19' 60"
Merkür
Koç
16° 03' 21"
Venüs
Koç
26° 47' 54"
Mars
Balık
27° 05' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 50"
Satürn
Balık
16° 16' 08"
Uranüs
Boğa
22° 09' 12"
Neptün
Balık
28° 48' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 54"
Lilith
Başak
22° 57' 34"
True Node
Koç
15° 30' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>