Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Paylaşımcısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konusunda güzel gelişmeler ve keyifli sohbetler seni bekliyor olacak. Yeni bir aşka yelken açabilirsin. Eğer bir sevgilin varsa aranızdaki muhabbet giderek artabilir. Bugün hem keyifli hem de duygulu bir gün olacak.

Çok yürekli ve atak görünüşünüz,ilişkilerinizde aranılan biri olduğunuz düşüncesi uyandırıyor. Sizden daha yetkili birinin yanlış tespitlerine biraz kolay ortak oluyorsunuz.

Maddi konularda çevrendeki insanların fikirleri ve adımları sana çok garip gelebilir. Sevdiğin insanların para ile ilişkisini gözlemlemek için iyi bir gün olacak senin için. Onlardan öğreneceğin yeni ve ilginç yollar olabilir para ile alakalı.

Daha fazla yeşil sebze tüketmen gerekecek bugün. Yediklerine dikkat etmen ve sindirim sistemini yormaman gününün daha iyi geçmesini sağlayacak. Gün ortasında enerjinin tükenmemesi için ağır yemeklerden uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlar ile aranda bazı gerginlikler oluşabilir. Aranızdaki fikir ayrılıkları biraz büyük olabilir bugün. Ancak bu durumda nasıl tepkiler vereceğin gününün kalitesini de belirleyecek. O yüzden sakin kalmakta fayda var.

21 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün insanların sözlerinde dikkat etmeniz gereken ince mesajlar olabilir.Seslerindeki incelikleri göz ardı etmeyin. Şefkatli, sevgi dolu mesajlar, sizi kışkırtmayı amaçlayan dikenlerle dolu olabilir. Bu eylemin gözden kaçmasına izin vermeyin.

21 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Bu özel günde kırgınlıkları geride bırakmak için adım atan taraf sen olacaksın. Tecrübelerinden istifade etmek isteyen bir arkadaşına yardımcı olabilirsin. Bilgilerin konusunda paylaşımcı olman çevrenin sana karşı duyduğu saygıyı arttırıyor. Acele kararlar almak yerine düşünüp hareket etmelisin.

21 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi ilgilendiren kararlar alırken kriterlerinizi güncelleyebilirsiniz. Zamanın değişmesi sizin de ihtiyaçlarınızı değiştirecektir. Koyduğunuz hedefler sizi sınırlamıyorsa bunun getirileri de sınırlı olmayabilir. Daha özenli ve disiplinli çalışmanız beklenebilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı durumlar arasında seçim yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde daha sakin davranmaya çalışmalısınız. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

21 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rüyaların sana çok pozitif şeyler gösterebilir. Bunlar haberci rüyalar olabilir. Ancak hiçbir şeyin kendiliğinden muhteşem bir sonuca varacağını düşünmeden ve çabalardan vazgeçmeden bir şeylere odaklanmalısın.

21 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tek bir yerde kalmak zorunda değilsiniz. Herkes zaman zaman bir tekdüzelik içinde sıkışıp kalsa da, şu anda katıksız irade gücü ve çevrenizdeki dünya hakkında daha fazla şey öğrenme arzusuyla bunun üstesinden gelebilirsiniz. Karşılaştığınız fırsatlar zorlayıcı olabilir veya alışık olduğunuz gibi olmayabilir ve konfor alanınızdan çıkmak genellikle streslidir ancak bilgi edinme ve kendinizi geliştirme motivasyonunuz bu engelleri aşabilir. Aşk hayatınızda kendiniz hakkında edindiğiniz iç görüler, daha doğru kararlar almanıza ve kendinizi nihayet hak ettiğiniz sevgiye yaklaştırmanıza izin verebilir. her şey yavaş yavaş yoluna giriyor.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

21 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün enerjik, dinç hissediyorsunuz. Ani iniş, çıkışlar, fevri tutumlar sergileyebilirsiniz. Eski sevgili, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Son günlerdeki yoğuntemposu bunalmanıza neden olabilir. İşyerinde çıkan problemlerin küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını ispat edip rahatlayacaksınız. Biraz daha idareli olmayı, gelecek günler için birikim yapmayı öğrenmelisiniz. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız!

21 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 58"
Ay
Akrep
18° 12' 34"
Merkür
Koç
26° 13' 11"
Venüs
Balık
20° 59' 13"
Mars
Balık
04° 34' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 18"
Satürn
Balık
13° 14' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 18"
Neptün
Balık
27° 47' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 04"
Chiron
Koç
18° 45' 51"
Lilith
Başak
19° 44' 27"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>