Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Problemleri Hızlı Çözüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün ilgi odağı olabilirsin. Etrafındaki insanlarla arandaki muhabbet giderek artabilir. Bu muhabbetlerden bir tanesi kalbinin daha hızlı atmasına sebep olabilir. Aşk konularında şanslı olacağın bir gündesin.

İş yerinde eleman çıkartılacağı söylentileri kulağınıza gelebilir. Bir hayli endişelenebilirsiniz. Herkes sizden memnun, bu yüzden de sizin için bir tehlike yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir.

Para kazanmak için kendini çok fazla yoruyor olabilirsin. Bugün parayı kazanmaya değil, elindeki paraya sahip çıkmaya çalışmalısın. Maddi kaygılardan uzak ve gereksiz harcamalar yapmadan bir gün geçirmek daha rahat olmanı sağlayacak.

Stresin vücudundaki etkileri daha da artabilir bugün. Bu etkileri azaltmak için bol bol su tüketmek ve esneme hareketlerine özen göstermen gerekecek. Kaslarındaki gerginliği atmak için daha dikkatli hareket etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içgüdülerine güvenmen gerekecek. Algılarının açık olacağı bu günde hislerin, gördüklerinden daha çok anlam taşıyabilir. Etrafında olan biteni gözlemlemek ve kararlar almak için iyi bir gündesin.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugüne nedensiz bir şekilde sevdiklerinizle gerilim yaşayabilirsiniz. Gün boyunca hissettiğiniz bu gerilimli ruh hali karar verme sürecinizi de doğrudan etkileyecek. Karar vermeden önce olayları neden sonuç ilişkisi içinde mutlaka değerlendirmelisiniz.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir aile dostunuzdan aldığın mutlu haber gününün daha güzel geçmesini sağlıyor. Sorunlar ile baş etme yöntemin diğer insanlardan farklı olması yadırganabilir. Ancak bu yöntemlerinyerinde sorunları hızlıca çözmesi herkesin işine yarıyor. Arkadaş çevrendeki bazı kişilerin davranışları, seni kıskanan birlerinin olduğu düşüncesine itebilir.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde baskın gelen taraf olmak isteyebilirsiniz. Bunu her zaman etkili ve doğru bir şekilde yapamayacağınıza dair eleştiriler alabilirsiniz. Kabuğu kırmak yerine değiştirmeyi tercih ettiğinizde yaşanan sorunları çözmeniz daha kolay olacaktır.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ilerleme konusunda oldukça başarılısınız. Aynı zamanda dikkat çekici sorumluluklar da söz konusu.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir grup insan aynı şeyi beğeniyor veya savunuyor diye, siz de onlarla aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. Bu durum ne onların fikrinin doğru olduğunu ne de sizin fikrinizin yanlış olduğunu gösterir. Bu yüzden kendi inandığınız şeyi savunmaya devam edin ve kendinize güvenin.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal anlamda biraz yorulabilirsin. Bir şeyler seni çok zorlayabilir. Kendini çok hırpalamamak bugünün önemli konusu olacak. Kimle konuştuğuna veya neye zaman ayırdığına dikkat etmelisin.

15 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünle başlayan bir değerlendirme süreci bir süre hayatınızı etkisi altına alabilir. Birçok şeyi tekrar tekrar düşünüyor, hayatınızdaki insanları sorguluyor ve bazı alanlarda kendinizi yeniden inşa ediyorsunuz.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

15 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugünhayatınızda şans sizinle olacak ama fevri tutumlar sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili gelişmelere yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Evlilik veya ayrılıklar gibi, önemli durumlarla karşılaşmanız sizi şaşırtmayacak. Mesleğinizde, önünüze çıkan fırsatların değerini çok iyi bildiğinizi ve olanaklardan yararlanmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu göstermelisiniz. Kimseden yardım beklemeyin, değerlendirmelerinizi kendiniz yapın. Bir satış işinden sevindirici haber var. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız yerinde olabilir.

15 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 40" R
Ay
Oğlak
04° 08' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 37"
Venüs
Koç
29° 03' 28"
Mars
Balık
28° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 24"
Satürn
Balık
16° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 15' 26"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 11"
Lilith
Başak
23° 09' 46"
True Node
Koç
15° 24' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>