Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yaratıcı Ruhunu Ortaya Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçirebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insanla tanışabilirsin. Kendi içinde daha rahat hissedeceğin bir gün olacak bugün. Aşk konularındaki rahatlığın, genel olarak hayatına da etki gösterecek.

Bugün mesleki bakımdan yeteneklerinizi ortaya koyacak ortamlar bulacaksınız. Olumlu düşüncelerinizle çevrenizdeki insanların takdirlerini toplayacaksınız.

Bugün maddi konularda önemli adımlar atman gerekiyorsa eğer, bazı şeyleri erteleyebilirsin. Ani kararlar almamalı ve bir masraf yapmadan önce iki kere düşünmelisin. Dikkatini toplamak biraz zorlaşabilir bugün.

Meditasyona önem vermek ve daha fazla esneme hareketleri yapmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Kaslarındaki gerginliği azaltmak ve stresin vücudunda bıraktığı negatifliği atmak için bu tür konular bugün öncelik kazanacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yemekler söz konusu olduğunda ayrı bir heyecan yaşayabilirsin bugün. Uzun bir zamandır yemediğin bir yemeği yemek sana kendini daha iyi hissettirebilir. Ancak yemek söz konusu olduğunda aşırıya kaçmaman gerekecek ayrıca.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinize pek çok önemli soru soracaksınız. Bu duygusal yoğunluğun dönemi kendi iç dünyanıza yönelerek geçirmeyi seçmelisiniz. İç sesinize kulak verin. Durumları ve olayları kendi süzgecinizden geçirmeye özen gösterin. Hareket etmeden önce birkaç kez daha düşünmelisiniz.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerin konusunda kendini yeniden keşfediyorsun. Gizli kalmış bilmediğin yaratıcı yönlerini bugün açığa çıkarabilirsin. Çevrende gelişen olayları iyi gözlemleyip olumlu gelişmeleri kolaylıkla kavrayabildiğin bir gündesin. Geçmişe karşı sorumluluk ve suçluluk duygusu gütmüyorsun. Gelecekteki yaptığın planların kararlarını ailen ile birlikte almak isteyebilirsin.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik hayatınızda bazı düzenlemeler yaparken bunu ihtiyaçlarınıza göre yapmalısınız. Ruhsal ve bedensel sağlığınızı önemsemeli, iyi hissetmenize engel olan bir durum karşısında gerekli tedbirleri almalısınız. İşbirlikleri ve görüşmelerde mecburiyet hissettiğiniz durumları esnetmeye çalışın.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başarıya odaklandığınız bir gündesiniz. Başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz bu günü verimli çalışmalarla geçirebilirsiniz. Aşırı merakınız size yeni yollar açarken, destek göreceğiniz ilişkiler öne çıkıyor. Akıcı ilerleyerek yurt dışı bağlantılı işleriniz üzerinde titizlikle durmanız gerekebilir. Farklı görüşlerin hayatınıza getireceği fırsatları kullanmalısınız. Aşırı fanatik olmak zarar verebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Dardayken gelen dost eli içinize su serpebilir ya da beklediğiniz ve dönmeyeceğine inandığınız birdönebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin bir sünger gibi olacak. Önüne çıkan birçok konuda yeni şeyler kapabileceksin. Ancak bu kaptığın şeylerin hepsinin iyi olduğuna özen göstermek ve kendini negatifliğe açmamak özen isteyebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden birini memnun etme çabası her an aceleci bir karar vermenize sebep olabilir. Sizi pek uygun bulmadığınız bir şeye teşvik ediyor olabilirler ama onları memnun etmek istediğiniz için düşünmeden hareket etme ve planlarına uyma ihtimaliniz var.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili, isteğinizin dışında gelişen durumlardan hoşlanmıyorsunuz. Çevrenize göre fazla tutucu davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Keyfiniz kaçabiliyor.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir. Seyahatlerde aksamalar meydana gelebilir. Maddi açıdan güçlü kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda akıntıya kürek çekiyorsunuz. Karşınızdaki kimsenin aklını çelmişler, ne yapsanız faydası yok! Sizin için hemen doğacak başka bir fırsatın peşine düşseniz daha iyi! Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik söz konusu. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Öğleden sonra yaşanacak çok önemli bir olaya sevineceksiniz. Borçlar, alacaklar birbirine karışmış gibi. Bir plan yapın. Mide rahatsızlıklarından şikayet etmeniz normal.

12 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 53" R
Ay
İkizler
22° 31' 41" R
Merkür
Koç
24° 13' 20"
Venüs
Boğa
13° 40' 32"
Mars
Koç
07° 38' 08"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 21"
Satürn
Balık
17° 25' 21"
Uranüs
Boğa
22° 56' 27"
Neptün
Balık
29° 12' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 27"
Lilith
Başak
24° 28' 45"
True Node
Koç
15° 09' 16"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>