Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişiklikler Söz Konusu Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek seni de mutlu edecek bugün. Aranızda güzel bir iletişim kurmak ve karşılıklı saygıyı arttırarak birbirinize karşı daha dikkatli hareket etmek ikinizin de istediği gibi bir hava yaratabilir.

Bugünkü zorlu görüşmeyi düşünüyorsunuz. Çünkü bugünkü görüşmeyle elde edeceğinizden çok emin olduğunuz sonuç, son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başladı.

Bugün takım çalışmaları sana daha fazla şey katabilir. Eğer bir masrafa girilecekse her şeyi sadece sen üstlenmemelisin. Herkesin eşit derecede sorumluluk alması seni daha da rahat ettirecek bugün.

Bugün açık havada yürüyüş yapmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Hem temiz hava solumak hem de bu temiz havada hareketini arttırmak kan dolaşımını hızlandırarak sana daha iyi bir enerji sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklından geçenleri çevrendekilerle paylaşmak güzel bir fikir. Ancak sürekli olarak söylenmemelisin. Eğer memnun olmadığın bir durum görürsen bu duruma bir çözümle gelmen herkes tarafından takdir görmeni sağlayacak bugün.

9 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün özellikle aşk hayatınızla alakalı olarak bazı sorunlar gündeminizde olacak. Kendinizi ihmal edilmiş hissedebilirsiz. Yarım kalmış işleri halletmek bugün zamanınızın çoğunu alabilir ve sizi meşgul edebilir. Kendinize biraz zaman ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz sizsiniz!

9 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğinle ilgili yeni kararlar almaya başladığın anda, hayatında ani değişiklikler söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor. Gün içerisinde bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. Eski bir arkadaşınla tesadüf eseri denk gelebilir, ayaküstü keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz.

9 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanla aranızdaki pürüzleri ortadan kaldırmak adına adım atabilirsiniz. Gerçekten bir sorun mu yoksa net olmayan şeylerden kaynaklanan durumlar mı yaşadığınızı doğru tespit etmelisiniz. Birbirinizin ve ilişkinizin önceliklerini bilerek tutum sergilemenizde fayda var.

9 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin düşünmek ve endişelerden uzak durmak gerekiyor. Psikolojik açıdan kendinizi daha fazla stres altında hissedebilirsiniz.

9 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinize faydalı olabilecek hedefler koymak ilişkinizi verimli kılacaktır. Birbirinizi tanıdıkça açılmayı tercih edin, hemen herkese güvenmeyin.

9 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konularına ne kadar odaklanırsan o kadar iyi gelişmeler göreceğin düşüncesi seni bugün çok yorabilir. Çünkü bazı şeylerin zamana ve sabra ihtiyacı olabilir. Parasal konularda beklentilerini kontrol altına almalısın.

9 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenme ve çalışma zamanları arasındaki dengeyi sağlayamıyor olabilirsiniz. Hedeflerinize doğru ilerleyebilmek için çalışmanızın gerektiği doğru ancak aynı zamanda kendinizi tüketmemek için de dinlenmeniz gerekir. Kendinize bu iki aktiviteden birini çok yaparken buluyorsanız, hedeflerinize anlamlı bir şekilde ilerlemiyorsunuz demektir.

9 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuzu siz de biliyorsunuz. İnatçı yönlerinize dikkat.

9 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

9 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, okültizm, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Vergi, ödeme, kredi konularıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Topluluk-dernek veya sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Kariyer hayatınızda ise güçlenmenizi sağlayabilecek finansal fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde gerginlikler yaşamak, sizi bu kadar üzmemeli. Hemen tüm çiftlerin sizinki gibi sorunları olduğunu göz ardı etmeyin. İşyerinde zamanınızı yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Katıldığınıztoplantılarında pozitif düşünmeye çalışırsanız ve dinleme odaklı olabilirseniz, başarı var. Parasal konularınızın çözümü, akıllıca vereceğiniz kararlarınıza bağlı. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

9 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 14" R
Ay
Aslan
05° 19' 42" R
Merkür
Koç
27° 47' 04"
Venüs
Boğa
17° 43' 06"
Mars
Koç
10° 08' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 50"
Satürn
Balık
17° 39' 58"
Uranüs
Boğa
23° 07' 54"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 37"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>