Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sakinleşiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek için kıyafetlerine özen göstermen gerekebilir bugün. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin için kendine özen göstermek aranızdaki muhabbetin artmasını sağlayacak. Bugün dış görünüşüne dikkat edebilirsin.

Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Hafta başında küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz

Etrafındaki insanları toparlamak ve onlara liderlik etmek senin için zor değil. Bugün maddi konularda, insanlar senin sözünü dinleyecek. O yüzden olumlu bir ruh haliyle hareket etmen gerekebilir bugün.

Fiziksel ve zihinsel olarak iyi bir durumda olmak için vücudunun dengesini koruman gerekir. Daha aktif bir hayat tarzı hem zihnini boşaltmana hem de fiziğini kuvvetlendirmene vesile olacak. Bu tür konulara özen göstermelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dedikodudan uzak durman gerekecek bugün. Etrafında olmayan insanlar ile alakalı yaptığın yorumlar tekrar kulağına gelebilir. Arada kalmamak ve başkalarını kırmamak için sözlerine çok dikkat etmelisin.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugüne nedenini bilmediğiniz bir gerginlikle başlayacaksınız ve gün boyunca bu olumsuz enerji etkisini gösterecek. Bugün sevdiklerinizle hiç beklemediğiniz konulara dair çatışmalar yaşayabilirsiniz. Mantıksal olarak zorlandığınız bir gündesiniz. Karar vermeden önce temkinli bir şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık günlerden geçerken sakinleşmeni öneririm. Dış etkenlerin ne söylediklerine çok fazla takılmamaya çalışmalısın, bugünlerde herkes bir şeyler söyleme peşinde. Bugün insanlarla iletişiminde biraz zorlanabilirsin. İnsanlardan beklentini azalttığın ve ben bu işi kendimde, yaparım dediğin bir döneme giriyorsun.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizden arta kalan zamanı değerlendirmek için bazı alternatifler düşünebilirsiniz. Evinizde olmak, ailenizle vakit geçirmek, bazı eksiklerinizi tamamlamak gibi konular rutin gibi görünse de buna ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz. Sizde gereksiz hırs ve baskı oluşturan konuları tespit edin ve muhataplarınızla konuşarak bu konuyu çözüme kavuşturun.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda hoşnutsuzluk ya da eşinizle ilgili gelişmeler sizi oldukça stresli kılabilir. Olaylara daha objektif bir yönden bakmaya gayret etmelisiniz.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün olağanüstü ince eleyip sık dokuyorsunuz. Gerçek dışı bilgi almaktan korkuyorsunuz. Ancak dahi ve kıvrak zekanızla tüm bu sorunları aşacaksınız.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında bazı düzenlemeler yapabilirsin. Halledilmesi gereken işleri bir sıraya koyabilir, günlük rutininde farklılıklar yapabilirsin. Kolları sıvayarak daha mantıklı hareket edip güzel gelişmeleri kendine çekebilirsin.

8 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Potansiyelinizden şüphe ettiğiniz, direksiyonu başkalarına verdiğiniz günleriniz oldu ancak şimdi bütün bunlar değişmek üzere. Bugün evrenin size mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmak için çabaladığını bilerek, hayatınıza cesur ve açık bir yürekle gelmeye devam edin.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kişisel cazibeniz olumlu bir şekilde artarken, aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak. Kişiselliğinizin olumlu gelişmesini arzuluyorsunuz.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birilerini etkilemek veya bir konuda başarılı olmak için çok fazla çaba harcamış, hatta istemeden hatalar yapmış olabilirsiniz. Şimdi biraz durma, sakinleşme ve kendinizi dinleme zamanı. Her şeyi bir kenara bırakın ve geleceği düşünürken şimdiyi es geçmekten vazgeçin.

8 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. Acele alınmış kararlarla yanılgılara düşmemeye çalışın. İşinizle ilgili yeni plan ve proje üzerinde çalışabilirsiniz. Uygulamak için acele etmeden çeşitli araştırmalar yaparak üzerinde düşünün. Kazanabilmek için mantığınızın sesini dinleyerek hareket etmeye çalışmalısınız. Para durumunuz parlak olmasa da çok güzel gelişmeler var. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

8 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>