Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yapıcısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi bazı konularda kararsız kalabilir. Aranızda bazı konuşmalar bu yüzden gerilebilir. Ancak karşındaki insana ne kadar anlayışlı olursan, günün o kadar güzel geçecek bugün. Kendine ve sevdiğin kişiye karşı daha anlayışlı olmalısın.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Parasal konularda disiplinli davranacağın bir gün. Gereksiz masraflar yapmaktan kaçınacaksın. Ancak sana güzel etkiler katacak şeyler için de para ayırman gerekecek. Bazı şeyleri dengede tutman sana daha iyi gelebilir bugün.

Bugün etrafında olan biten her şeye daha pozitif bakabileceksin. Etrafındaki güzellikleri görmek, sahip olduklarına şükretmek ve sağlığına özen göstermek stresi üstünden atmanı sağlayacak. Kendine vakit ayırmalı ve meditasyon yapmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların istekleri ve talepleri doğrultusunda kendinden ödün vermemelisin bugün. Karşındaki insanı ne kadar sevsen de aranıza bir sınır koymak ve kendinden ödün vermemek önemli olacak. Bugün "hayır" demekten korkmamalısın.

11 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünve kariyer anlamında bazı kötü haberler alabilirsiniz. Ulaşmak için sabırsızlandığınız belirli bir hedefi hedefliyorsunuz, ancak bu, birbiri ardına aksilikleri yüzünüze vuruyor gibi görünüyor. Pes etmeyin! Ulaşmaya çalıştığınız her ne ise, oraya ulaşacaksınız. Başlangıçta düşündüğünüzden çok daha fazla zaman ve çaba gerektirecek. Çabalamaya devam edin!

11 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Venüs, burcunda taşınıyor. Kendi işini yapıyorsan, sosyal çevrenden bir arkadaşın, önemli bir anlaşmanın yolunu açacakreferansı sağlayabilir. Sakin olmak senin için zor olsa da ailevi tartışmalarda hırçın davranmıyorsun. Daha yapıcı ve çözümleyici yaklaşıyorsun. Küs olduğun bir arkadaşın seni arayıp hâl hatır sorabilir. Ev düzenine dağınıklık hâkim olabilir.

11 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızın ilk rol modeli siz olduğunuz için tutumlarınız, hayata bakış açınız her zamankinden daha önemli olabilir. Kendi yetiştirilme tarzınızdaki eksiklikleri bilmek çocuklarınızla aranızdaki iletişime katkı sağlayabilir. Güçlü ve huzurlu bir ortam oluşturma çabanız bugün daha ağır basabilir.

11 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde size kriz çıkarabilirler. İş hayatınızda dikkatiniz dağınık olabilir. Mücadele gereken konulara karşı daha özverili davranmanız gerekebilir. Başarı için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir.

11 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kavga ederek çözüme ulaşılamayacağınız keşfedebilir ve ilerleyen günlerde yine diplomatik tavırlarınızla hayatınızı sürdürebilirsiniz. Konsantrasyonunuz artmakta

11 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla keyifli zamanlar geçirmek bugün seni çok daha mutlu edebilir. Ailece veya sevdiğin arkadaşlarınca geçireceğin bir gün enerjini inanılmaz artırabilir. Daha keyifli bir gün planlayabilirsin.

11 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleri hafife almak bazen tembellik olarak görülebilir ama şu anda yapılacak en akıllıca şey bu gibi duruyor. Kontrol edemeyeceğiniz şeyler üzerine üzülerek vaktinizi ve enerjinizi boşun harcamak yerine onları küçümsemeyi deneyin.

11 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

11 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

11 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, okültizm, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Ani sağlık sorunlarına dikkat. Eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle iletişim kurabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz konusunda akılcı ve ileriye dönük kararlar alabileceğiniz bir gün. Partnerinizin size bir sürprizi var. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza kariyerinizi ilgilendiren bir yolculuk çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olun. Günlük harcamalarınızın çoğu gerekli değil gibi! Yemek yerken acele etmeniz, sağlığınızı etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

11 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 58" R
Ay
İkizler
18° 59' 57" R
Merkür
Koç
23° 57' 56"
Venüs
Boğa
13° 21' 33"
Mars
Koç
07° 26' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 43"
Satürn
Balık
17° 24' 11"
Uranüs
Boğa
22° 55' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 37"
Lilith
Başak
24° 27' 02"
True Node
Koç
15° 10' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>