Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevrenle Paylaşım Halindesin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin senden sakladığını düşündüğü bazı şeyler varsa bugün aranızdaki iletişimin artışı ile bunları öğrenmeyi deneyebilirsin. Karşındaki insan iletişime geçmek için daha rahat olabilir veya sen aranızdaki güveni daha sağlamlaştırmış olabilirsin bugün.

Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.

Parasal konularda daha güzel sonuçlar elde etmek için bugün biraz daha disiplinli davranman gerekecek. Söylenmek ve bir adım atmamak seni hiçbir yere götürmez. Bugün para kazanmak için daha sağlam bir adım atman gerekecek.

Sağlıklı beslenmek, bol hareket ve bol bol su tüketmek sağlığına en iyi gelecek şeyler olabilir bugün. İşin güzel tarafı, bütün bunlara dikkat ettikçe vücudunun dengesini daha kolay bulabilmesi olabilir. Bunun dış görünüşüne de yansıyacağını unutmamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda ayakların yere sağlam bassa da kontrolü biraz da olsa elden bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir bugün. Her ne kadar sağlam duruşun ile tanınsan da bazı önemli konularda etrafındaki insanlara hareket alanı sağlaman daha iyi karşılanacak bugün.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün aile hayatınızla alakalı olarak hiç beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızda yaşanacak gerilim tüm günün enerjisine yansıyacak. Kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşıyorsanız biraz daha empati yeteneğinize güvenmelisiniz. Doğru kişiyle tanışmak için doğru zamanda doğru yerde olabilirsiniz. Bugünün tadını çıkartın.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ve yeteneklerini iyi anladığın bir gündesin. Yapabileceklerini küçümsememelisin. Grup çalışmasından ziyade yalnız çalışmalarda daha fazla verimli olabilirsin. Daha önce hiç gitmediğin yerlerde bulunmak, gün içerisinde bir araya geldiğin insanlarla fikir paylaşımında bulunmak bugün sana daha çok keyif verebilir. Bugün aynı zamanda yakın çevrenden küçük dedikodular duyabilirsin.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ve sağlığınız başta olmak üzere hayatınızı etkileyen bazı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Kendinizi huzurlu hissettiğiniz anları ve ortamları tespit etmek, bunları geliştirmek isteyebilirsiniz. Anlaşılmayan konuları netleştirmek için bazı görüşmeler yapmak için bugünü seçebilirsiniz.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olası bazı değişikliklerin sizi harekete geçirdiği bir gündesiniz. Ortaklaşa paylaşımlar ve yakın ilişkiler açısından yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak olayları tek başına yönlendirmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Yeni pazarlıklar, anlaşma ve kontratlar söz konusu olabilir. Başkalarının önerilerine açık olmanızda yarar var.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça sabırsız ve aceleci davranıyorsunuz. Kendinizle çelişmemek için iyimser düşünmelisiniz. Bu davranış tarzı ideallerinize bir adım daha yaklaştırır.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halledilmesi gereken bazı işler olabilir. Bunlar için insanlarla iletişim kurman gerekebilir. Eğer insanlara daha kibar ve yapıcı yaklaşırsan daha iyi bir gün geçirebilirsin. İletişimde özenli olmak sana iyi gelecek.

10 Nisan 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla ilgili problemlerinizi birinci elden onlarla çözmezseniz birçok yanlış anlaşılma ve sorunla karşılaşabilirsiniz.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size ters gelen çevre istekleri yüzünden, sürekli zıt fikirler üretmeye çalışacaksınız. Olayların doğası gereği, alacağınız tepkiler olacaktır. Bu noktada hoşgörülü olun. Bazılarına farklı davrandığınızın bilinci olmalısınız.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kötü alışkanlıklarınızdan sonsuza dek kurtulmanın tam zamanı. Bugün sahip olduğunuz enerjiyi, yeni bir başlangıç yapmak için kullanmanızda fayda var.

10 Nisan 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek. İşinizin dikkat gerektiren boyutuyla ilgili bazı konularda daha dikkatli olun. Bugün bu konuda amirlerinizden ufak bir uyarı alabilirsiniz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Açık hava ve iyi beslenme her şeyin başı. Tabii sizin için çok önemli olan başka bir şey de uyku.

10 Nisan 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 10' 11" R
Ay
İkizler
19° 17' 10" R
Merkür
Koç
23° 59' 10"
Venüs
Boğa
13° 23' 06"
Mars
Koç
07° 27' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 00"
Satürn
Balık
17° 24' 16"
Uranüs
Boğa
22° 55' 38"
Neptün
Balık
29° 11' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 41"
Lilith
Başak
24° 27' 11"
True Node
Koç
15° 10' 35"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>