Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İşlerini Erteliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Yeni bir insan ile tanışma ihtimalin çok yüksek bugün. Eğer bir süredir hayatında aşka yer vermiyorsan eğer, sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Aşkta güzel gelişmeler yaşayarak kendini çok daha iyi hissedecekin bugün.

İş yaşamınızda oldukça tutarlı hareket edeceğiniz ve zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar almanız mümkün. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

Bir süredir kafanda var olan fikirleri eyleme dökerek kazanç elde edebileceksin bugün. Parasal konularda daha şanslı olacağın ve birden fazla güzel fırsatla karşılaşacağın bir gün olacak. Bu güzel enerjiyi nasıl değerlendireceğin eline ne kadar para geçeceğini etkileyebilir bugün.

Hayatındaki bazı şeylere takıntılı yaklaşmak, zihinsel olarak yorulduğunu gösterebilir. Bugün zihnini boşaltmak için güzel bir gün olacak. Günün bir bölümünü kendine ayırarak daha sakin bir ortamda iç sesini dinleyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlara daha fazla yardım etmek isteyebilirsin. Sadece insanlara da değil, çevrendeki bütün canlılara bir faydan dokunsun isteyebilirsin. Hayvanlara mama ve su koymak gibi ufak hareketlerle büyük değişimler yaratabilirsin bugün.

14 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün beklemedik bir gelişme yaşarsanız bu durum şaşırmayın. Çünkü gün boyunca sürprizler sizi karşılayacak. Maddi ve finansal konularla alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanabilir. Bugün yeni fırsatlar sizi bekliyor. Belki bir ortaklık durumuyla birlikte farklı bir alana yönelebilirsiniz ya da kendi işinizi kurmaya karar verebilirsiniz.

14 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bütün işleri tembellik nedeniyle ertelediğin takdirde günün istediğin gibi ilerlemeyebilir. Uykunun düzenli olmaması bunda önemli etken. Gün içinde kısa şekerlemeler yapmak zorunda kalabilirsin. Evliliği ile alakalı sorunlar yaşayan bir Boğa burcuysan, bu sorunları halletmek için eşinle akşam baş başa bir konuşma gerçekleştiriyorsun.

14 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyaçlarınızı bilerek hareket etmek size her zaman kazanç getirebilir. Bu kazancı katlamak ve hayatınıza yeni kapılar açmak adına ideal bir gündesiniz. Beklenmedik haberler almak sizi başta şoke etse de buna ayak uydurmak önemli olacaktır.

14 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızı içine alan pek çok gelişme netleşebilir. Yeni görevler beklediğiniz bu süreç hızlı ilerleyebilir. Anca bazı fedakârlıklar ve tamamlanması gereken işlere öncelik vermelisiniz. Yaratıcı yanlarınızla çok şey başarmanızhayatında sizi motive edebilir. Aşk ilişkileriniz ve çocuklarla ilgili konular ise son derece akıcı ilerleyebilir.

14 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Dardayken gelen dost eli içinize su serpebilir ya da beklediğiniz ve dönmeyeceğine inandığınız birdönebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlar ilgini çekecek bir konu hakkında daha fazla konuşabilir. Ve sen de onlara kulak kabartabilirsin. Yeni şeyler öğrenmeye kendini daha fazla açman olası bugün.

14 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünceleriniz her zamankinden daha baskın ve zihninizin ağırlığından hareketleriniz bile yavaşlıyor. Gelecekle ilgili endişeleriniz ve potansiyelinizi tam olarak ortaya çıkaramama ihtimali, üzerinizde sağlıklı karar alma yeteneğinizi etkileyecek kadar büyük bir güce sahip.

14 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. İsteklerinizin derinliği karşısında kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz.

14 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

14 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gizli düşmanlarınız ise sizi bu fırsatı tepmenize neden olabilir, dikkatli olmalısınız. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin üstüne bu aralar çok düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. Çalışma hayatında etrafınıza yaydığınız güven duygusu, sizi aranılan kişi yapıyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler gündemde. İşinizi engelleyen birine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz

14 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 17" R
Ay
İkizler
22° 37' 23" R
Merkür
Koç
24° 13' 45"
Venüs
Boğa
13° 41' 03"
Mars
Koç
07° 38' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 27"
Satürn
Balık
17° 25' 23"
Uranüs
Boğa
22° 56' 29"
Neptün
Balık
29° 12' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 28"
Lilith
Başak
24° 28' 48"
True Node
Koç
15° 09' 14"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>