Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İmkanların Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın birisi varsa bugün bu kişiyle konuşma cesaretini kendinde bulabilirsin. Aşk konusunda bazı şeyleri karşı taraftan beklememek ve ilk adımı atmaktan çekinmemek daha güzel sonuçlar getirebilir bugün sana.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Bugün maddi anlamda daha güzel atılımlar yapmak için güzel bir enerjin olacak. Parasal konularda daha yaratıcı düşünecek ve elinden geldiğince güzel sonuçlar elde edebileceksin. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmen gerekecek.

Kaslarını kuvvetlendirmek ve daha rahat hareket etme kabiliyetine sahip olmak için egzersize önem vermen gerekecek bugün. Kendini daha iyi hissetmek için aktivite sayısını arttırman gerekebilir. Açık havada yürüyüş yapmak sana çok daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanda birden çok düşünce olabilir. Hayatını nasıl bir düzene oturtacağın ile alakalı yeni fikirler edinebilirsin. Arkadaşlarınla fikirlerini konuşmak da sana daha iyi gelebilir bugün.

13 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün geçmişten gelen bazı planların gündeminizde yeniden belirme durumu söz konusu olabilir. Uzun süredir çözemediğiniz bazı konuları yeniden yorumlama imkanına sahip olacaksınız. Konuların üzerinde fazla durmamaya özen gösterin. Aksi halde kendinizi ifade etme konusunda zorlanacaksınız.

13 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yapmayı düşündüğün evde egzersiz hareketlerine başlamak için fırsat arıyorsun. Bu fırsat bugün eline geçebilir. Kurduğun hayallerin gerçeğe dönüşüyor olması yaşama sevincini artırıyor. Bu dönüşüm ile birlikte imkanların artış gösterebilir. Ailen ile arandaki bağı güçlendirmek adına yoğuntemposunu bir kenara bırakıp onları ziyaret edebilirsin.

13 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzen kurmak kadar bunu neye göre yapacağınızı da bilmelisiniz. Bugün birtakım planları değiştirebilir ve sorumluluklarınızın dışında kalan, hatır için koyulduğunuz işlerden sıyrılabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren durumlarda operasyon ve yeni tedaviler gibi gündemleriniz olabilir.

13 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize karşı sorumluluklarınız gelecek beklentilerinizi şekillendirebilir. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Ev hayatınıza ait konular ön plana çıkabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

13 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Dardayken gelen dost eli içinize su serpebilir ya da beklediğiniz ve dönmeyeceğine inandığınız birdönebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün canın sıkkın uyanabilirsin. Ama bugünün böyle geçmemesi elinde olacak. Aksilik etmemeye ve kendi modunu yükseltmeye odaklandığın sürece güzel gelişmeler görebilirsin.

13 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yüksek arzularınızın yarattığı bir motivasyon ve azmin etkisindesiniz. Yine de bu enerjiyi hedeflerinize ulaşmak için kullanmanız çok kolay olmayacak. Yanlış yönlendirmeyle, çok daha basit bir şekilde halledebileceğiniz şeyler için aşırı bir efor harcayabilir ve asıl odaklanmanız gereken şeyler konu olduğunda bitkin kalabilirsiniz.

13 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aranızda tartışmalar eksik olmasa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa, aranızda geciken bazı konular hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

13 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

13 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yapmak istediğiniz şeyler için bir planınız olursa, karşınıza çıkan zorlukların sizi yolunuzdan alıkoyması zorlaşır çünkü plan demek, yapmak istedikleriniz, bir sonraki adımlarınız üzerinde kontrol sahibi olmak demektir. Karşılaştığınız problemler, zannettiğinizden büyük olsa bile programınızı buna göre revize edebilirsiniz.

13 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkiniz için üzülmeyin. Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışmak istemeniz hata yapmanıza yol açabilir. Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

13 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 22' 40" R
Ay
İkizler
22° 14' 34" R
Merkür
Koç
24° 12' 05"
Venüs
Boğa
13° 38' 60"
Mars
Koç
07° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 03"
Satürn
Balık
17° 25' 16"
Uranüs
Boğa
22° 56' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 23"
Lilith
Başak
24° 28' 37"
True Node
Koç
15° 09' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>