Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişe Saplantılı Değilsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişi ile arandaki mevzularda gerçekçi olman gerekecek bugün. Her ne kadar aşık olmaya aşık olsan da karşındaki insanın seninle aynı hisleri paylaştığını gözlerinle görmen gerekebilir. Acele kararlar almamalısın bugün.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

Bugün maddi konular hakkında önemli bir ders alabilirsin. Para konusunda ne yapacağına dair daha net bir fikrin olabilir bugün. Bu durum hem kazanç hem de harcamalar söz konusu olduğunda daha güzel kararlar almanı sağlayacak.

Sağlığına özen göstermek önemlidir. Bu konuda yediklerine dikkat ederek sağlam adımlar atman gerekebilir. Ancak bir öğünde aşırıya kaçınca kendini kötü hissetmemeli ve bunu telafi etmek için daha fazla hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ciddiyeti bir kenara bırakmak ve bol bol gülmek sana daha iyi gelecek. Günün stresini üstünden atmak için seni keyiflendirecek aktivitelere daha fazla vakit ayırmalı ve arkadaşlarınla keyifli sohbetler yapmalısın.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz ve geçmişteki anılarınızı düşünebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve hislerinizle yüzleşmek için iyi bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi güçlendirmek için de çaba gösterebilirsiniz. Ayrıca, özellikle parasal konularda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Harcamalarınızı kontrol altında tutun ve alışveriş yapmadan önce bir kez daha düşünün.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlar ile ters düştüğün konularda tartışmaktan çekinmiyorsun. Öte yandan bugün geçmişi geniş bir bakış açısı ile değerlendireceğin bir gün olabilir. Ancak geçmişe saplantılı değilsin. İleriye dönük bir bakış açısına sahipsin. Yakın çevrenden alacağın bir haber seni şaşkına çevirebilir.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda yaşadığınız kayıplar varsa bunda etkili olan harcama durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Devamlılık sağlamanızı zorlaştıracak harcamalarınız önemli yatırımlar yapmanıza engel olabilir. Kaynaklarınızı kullanırken heyecanınız ve mantığınızı aynı anda dinlemelisiniz.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda stresler yaşayabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler gündeme gelebilir. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Emin olamadığınız konularda parasal riskler almamalısınız. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde sıkışmalar meydana gelebilir.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin arttığı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Soğuk algınlığı ya da bağışıklık sisteminde düşüklük gibi rahatsızlıklara karşı önlem almanız gerekebilir.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkilere daha fazla zaman ayırabilirsin. Yeni arkadaşlar edinmek, farklı ortamlarda bulunmak… Enerjini artıracak ve daha keyifli arkadaşlıklar kurmana vesile olacak durumlara kendini açman gerekebilir.

17 Nisan 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iç huzur arayışınız yüksek, mümkün olduğu kadar kaostan uzak, sessiz, sakin bir gün geçirmek istiyorsunuz. Mutlu olmak için bazı şeylerin özlemini çekiyor olabilirsiniz.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle yaşayacağınız küçük bir anlaşmazlık, yanlış bir izlenim vermenize neden olabilir. Ancak çözüme ulaştırmanın yollarını bulacaksınız.

17 Nisan 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile sevdiğiniz kişiyi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alıyor. İşinizde günlük sorunları çözmeye çalışırken, asıl yapmanız gereken işleri ihmal ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz

17 Nisan 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 04" R
Ay
Oğlak
04° 13' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 44"
Venüs
Koç
29° 03' 59"
Mars
Balık
28° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 15' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 12"
Lilith
Başak
23° 09' 49"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>