Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusal Yönün Ağır Basıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Hoşlandığın bir kişi varsa aranızdaki duyguların daha fazla belirginleşmesi için biraz daha zamana ihtiyacın olabilir. Normalde insanlarla iletişiminde bir sıkıntı olmaz. Ancak değer verdiğin bu kişi için biraz zaman tanıman gerekecek bugün.

Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var.

Emeklerinin karşılığını almaya daha da yaklaşacağın bir gün olacak. Maddi konularda attığın adımların gerçekten para getirdiğini görmek daha fazlasını yapmak için sana güzel bir heves kazandırabilir bugün.

Rüyalarına dikkat etmen gereken bir gündesin. Son zamanlarda kendini tekrarlayan rüyaların varsa eğer, vücudun sana bir şeyler anlatmak istiyor olabilir. Zihnini boşaltmak ve rüyalarının ne anlama geldiğini bulmak için bir rüya günlüğü tutmaya başlayabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önemli konularda çok pozitif olabilirsin. Bu durum her şeyi olduğundan iyi görmene sebep olabilir. Ancak bazı şeyleri gerçekten daha iyi bir hale getirmene de yarayacak. Önemli mevzularda önlemini aldıktan sonra adım atman kendini daha iyi hissettirebilir bugün.

16 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün beklemedik bir durum özellikle aşk hayatınızda işlerin yoldan çıkmasına neden olabilir. Partnerinzle aranızda hissettiğiniz gerilim tüm günün enerjisine yansıyacak. Kara bulutların dağılması için iletişim becerilerinize güvenin ve hissettiğiniz her şeyi tüm dürüstlüğünüzle açıklayın.

16 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi sorunları değerlendirirken duygusal tarafın ağır basıyor. Bu durum objektif kararlar verememene neden olabilir. Arkadaşlarının arasında yaşanan problemlere dengeli bir yaklaşım sergiliyorsun. Çözümleyici ve yapıcı bir tavırdasın. Böylece kendini tartışmalardan uzak tutuyorsun. Çevren seni sıcakkanlı olarak tanıyor. Bu yakaladığın imaj senin de hoşuna gidecek.

16 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korktuğunuz ya da üzüldüğünüz konulara gülebildiğiniz bunları aştınız demektir. Bugün bu farkındalığı daha yoğun hissedebilirsiniz. Kendinizi ve isteklerinizi öne çektiğinizde olumsuzlukları da geri bırakmış olacağınızı unutmayın.

16 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde daha pozitif olmaya çalışmalısınız. Arkadaşlar ya da gruplar içinde sorumluluklar dikkat çekebilir.

16 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vazgeçmek yerine, dinlenip devam etmenizde fayda olacaktır. Kendinizi geliştirmeye açık olursanız başarılar elde edebilir ve hatalarınızdan ders alabilirsiniz.

16 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evini temizlemek sana iyi gelebilir. Daha temiz bir ortamda yaşamak, düzene, hijyene odaklanmak zihnen de sana iyi gelecek. Bugün biraz evde zaman geçirip temizlik yapmak iyi olacak.

16 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

O kadar iyimsersiniz ki, evrenin size istediğiniz şeyleri vermekten başka bir çaresi kalmıyor! Olumsuza odaklanmak yerine neler yapabileceğinize bakıyor ve baktıkça kendinize daha iyi fırsatlar yaratıyorsunuz. Özellikle maddi açıdan rahatlamanız için yeni kariyer alanları ve farklıihtimalleri oluşabilir.

16 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi enerjik fakat bir o kadar da huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Bugün Ay, ilişki konularında size özgürlük veriyor.

16 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

16 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber seyahat edebilirsiniz. Ama çok para harcayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin verdiği mutluluğu ve huzuru hiçbir şey vermiyor. Yaşadığınız bu büyük aşkta sezgilerinize güvenin. Doğru yolu içgüdülerinizin rehberliği sayesinde bulacaksınız. Bugün beraber çalıştığınız kimselerle olan ilişkileriniz biraz kritik olabilir. Beklenmedik anlarda olumsuz davranışlarda bulunarak çevrenin keyfini kaçırmanız söz konusu. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz.

16 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>