Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Cesaretin Yerinde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu durumda senin vereceğin tepkiler önem kazanabilir. Kendine dikkat etmeli ve sözlerini dikkatli seçmelisin bugün. Sevdiğin kişi ile birbirinizi fazlaca yormamalısınız.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Boğa doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Hayatında bazı değişiklikler yapmak isteyebilir ve bunun için para harcayabilirsin. Yeni bir hobi için para harcayabilir veya alışveriş ile kendini tekrar iyi hissetmek isteyebilirsin. Bir bütçe oluşturmak gereksiz masraflardan kurtulmanı sağlayacak bugün.

Bugün kendine zaman ayırmak ve biraz ağırdan hareket etmek daha iyi gelebilir. Egzersizlerini hafif tutmak ve ağır hareketlerden kaçınmak hem kaslarının dinlenmesini sağlayacak hem de senin kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorumluluklarını yerine getirmek için ekstra bir çaba sarf etmen gerekecek. Kendini tembel hissedebilir ve bazı şeyleri ertelemek isteyebilirsin. Ancak kendini biraz zorlarsan güzel sonuçlar elde edebilirsin bugün.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerin konusunda kendini geliştirmek için internet üzerinden kitap siparişleri veriyorsun. Eğitimin ile ilgili verdiğin mücadelelerin bu günlerde olumlu dönütlerini almaya başlıyorsun. Aldığın olumlu haberlere dayanarak bu konudaki girişimlerinde daha cesaretli olabilirsin. Uzun zaman önce ara verdiğin sporuna tekrar başlamanın planlarını yapacaksın.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorun yaşadığınız ya da eksiklik hissettiğiniz alanlarda hakkınızı hukuki yollarla aramayı seçmelisiniz. Bugün susmak yerine konuşan ve düşüncelerini paylaşan olmak çok şeyi değiştirebilir. Kimse için etkisi olmasa da hayatınıza kendi elinizle getireceğiniz etkileri iyi hale çevirebilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelik uğraşlar içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içinde olacağınız zamanlar içindesiniz. Gün içinde çatışmalar olabilir. Hassas olduğunuz konularda incinmiş hissedebilirsiniz. Bazı konularda karar vermeniz gereken durumlar olabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü hissedeceğiniz ve etrafınızdakilerle de uyum içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Duygusal ilişkilerde ise partnerinize üstünlük kurmaya çalışmamalısınız...

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kayıp bir eşyanı bulmaya çalışabilirsin. Veya bir süredir eline geçmeyen eşyaları çıkarıp yerlerine koymak isteyebilirsin. Bu süreçte evinde nelerin yer değiştirdiğini, nelerin kaybolduğunu daha net görebilirsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her anlamda, kendinizi geliştiriyor ve özellikle manevi olarak daha yüksek bir mertebeye ulaşıyorsunuz. Kişisel bir başarı elde etmiş olabilirsiniz ve engellerinizi aşma yeteneğine sahip olduğunuzu bilmek iyi hissettiriyor. Sırf kendinizi özenli görmek için bile olsa bir davete katılmayı düşünebilir ve dış görünüşünüzü takdir ettiğiniz bir hale getirebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve stil anlayışınız da artmış durumda, bu enerjiden bol bol yararlanın ve kendinizi bir geziye çıkarın. Kendinizi tam olarak beğendiğiniz ve yansıttığınız bir halde olmanız, tanıştığınız insanlarla iletişim kurarken daha iyi hissetmenizi de sağlayacaktır.

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin istekleri, her zamankinden çok daha fazla ön planda olacak. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Sorumluluk bilinci içinde babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün güneş tutulması gerçekleşiyor. Bilinçaltı, sağlık, gizli düşmanlar bu dönemde açığa çıkacaktır. Hastane konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda ise değişimler gerçekleşecektir. Yurt dışı, hukuk, seyahatlerde krizsel durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 31" R
Ay
Yay
27° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 16' 30"
Venüs
Koç
28° 26' 30"
Mars
Balık
28° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 25"
Satürn
Balık
16° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 13' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 28"
Lilith
Başak
23° 06' 27"
True Node
Koç
15° 26' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>