Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öğrenmeye Heveslisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün senin başkasından hoşlanmandan çok başkasının senden hoşlanması konu olabilir. Başkalarının sana olan bakışı dikkatini çekebilir. Bu tür konularda düşünmek seni hiç beklemediğin bir aşka itebilir.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Maddi konularda dalgın olabilirsin bugün. Bir harcama yapmadan önce cebindeki parayı iki kere kontrol etmeli ve etiketlere dikkat etmelisin. Bazı masrafları yapmadan önce dikkatli düşünmen gerekecek.

Bol bol su tüketmen gereken bir gündesin. Hem stresi azaltmak hem de kaslarını rahatlatmak için su tüketimini arttırmalısın. Kasılma ve ağrılara karşı önlem almak için daha dikkatli olman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojik aletlerle aran iyi olacak. Etrafındaki insanlara bu konularda yardımcı olabileceksin. Eğer işini bir bilgisayar üzerinden hallediyorsan o zaman bazı şeyler daha kolay ilerleyebilir senin için.

18 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün özellikle sosyal anlamda yaşayacağınız gerginlikler tüm günün enerjisine yansıyacak. Bir aile üyenizle aranızda yanlış anlaşılmalardan doğan kimi sorunlar oluşabilir. Bu sorunları daha iyi bir şekilde atlamak için karşınızdaki kişinin ne söylediğine odaklanmalı ve empati yeteneğinize güvenmelisiniz.

18 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik gelişmeler konusunda sıkı takipçi olmaya başlıyorsun. Yeni bilgisayar programları kullanmasını öğrenebilirsin. Öğrenmeye hevesli tavrınyerinde başarılı çalışmalar gerçekleştirmene neden olabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan duyguların yerine mantığın ile hareket etmeyi tercih edebilirsin.

18 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan kendinizi üst seviyelere çıkaracak işbirlikleri ve çalışmalara sıcak bakabilirsiniz. Bu da sizi birçok alana taşıyabilir, seçeneklerinizi arttırabilir. Bugün sevdiğiniz insanlarla vakit geçireceğiniz alanlarda buluşmak isteyebilirsiniz.

18 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları organize etmeniz gerekebilir. Eksiklikleri tamamlamak için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde fedakâr bir yapıda olabilirsiniz. Öğlen saatlerinde hayatınızda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

18 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınma gibi niyetlerinizi de eyleme dökmek için uygun bir gün. Mevcut durumunuzda değişiklikle gelen bir iyileşmenin size iyi gelmesi, mutlu etmesi olası.

18 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne erken başlamak sana iyi gelecek. İşlerini öğlene kadar yoluna koymak, günün geri kalanında daha rahat etmeni sağlayabilir. Daha dikkatli ve planlı bir gün geçirebilirsin.

18 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün problem olarak gördüğünüz çoğu şeyi yine kendinizin yarattığını görebilirsiniz. İçinize dönüyor ve kaygılarınızı da oraya taşıyorsunuz. Size iyi gelmiyor hatta zarar veriyor olsa bile alıştığınız yerin dışına çıkmak istemiyorsunuz. Muhtemelen yine size ait olmayan bu yerde, sırf tanıdık geldiği için duruyor ve kendinize ait bir şeylere sahip olma ihtimalinizi hepten tüketiyorsunuz.

18 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Bu dönem, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle bağlarınız güçlenebilir.

18 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

18 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Spor yapmak, istekleriniz için harekete geçmek ruhunuzu besleyecektir. Maddi kazançlarınızı arttıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda güçleneceğiniz kalıcı adımlar için uygun bir gündesiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye yakınlaşmakta tereddütleriniz var. Bugün görüşmek için fırsat çıkabilir, bu sefer hamle yapmak için düşünmeyin! İş yaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Birine verdiğiniz parasal destek, sizi sıkıntıya düşürebilir. Kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

18 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 25" R
Ay
Yay
25° 45' 12"
Merkür
Koç
16° 14' 44"
Venüs
Koç
28° 16' 14"
Mars
Balık
28° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 29"
Satürn
Balık
16° 22' 39"
Uranüs
Boğa
22° 13' 16"
Neptün
Balık
28° 50' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 31' 60"
Lilith
Başak
23° 05' 31"
True Node
Koç
15° 26' 47"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>