Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Risk Almaktan Korkmuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile senin için önem taşıyan konuları gündeme getirmek gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir. Bazı konuların konuşulması ve ortak bir karara varmanız aranızdaki uyumun daha da artmasını sağlayabilir.

Bazı davranışlarınızın sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz. Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz.

Bugün başladığın işleri bitirebilecek ve maddi bir sonuç görebileceksin. Bir süredir emek verdiğin bir konu varsa eğer bugün parasal olarak karşılığını alabilirsin. Emeklerinin karşılığını almak senin için daha kolay olacak bugün.

Bugün bol bol su tüketmelisin. İçtiğin su miktarını arttırarak vücuduna büyük bir iyilik yapmış olacaksın. Vücudunun su kaybetmiş olması, sana ağrılar olarak geri dönebilir, o yüzden dikkatli olmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha sakin kalmalı ve tepkilerini kontrol etmelisin. Karşında yaşanan olaylara ani tepkiler vermek seni yorabilir. Olayları gözlemlemek ve fikrini sonradan ifade etmek ise seni daha önemli bir konuma getirebilir.

23 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün gücünüzü kontrol edin. Potansiyelinizin ve yeteneklerinizin farkına vararak adımlar atın. İşler şimdi kritik bir doruk noktasına geliyor. Bu geri adım atma zamanı değil. Eğer bir şey varsa, sınırları daha da zorlamanın zamanı geldi. Geleceğe, çocukken sahip olduğunuz aynı bakış açısıyla bakın. Kendinizi bitkin düşüncelerden ve bulanık bir zihinden kurtarın.

23 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer herkesten sakladığın bir sırrın varsa, birilerine anlatmak ve ruhunu sıkıştıran duygulardan arınmak isteyeceksin. Arada kalmışlık duygusu zaman zaman ani çıkışlarda bulunmana neden olabilir. Çevrenle çok yakın ilişkiler kurduğun bir gündesin. İletişiminin bu denli kuvvetli olması aldığın iyi haberler sebebiyle olabilir. Planlarını uygulamak için risk almaktan çekinmiyorsun.

23 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verdiğiniz ve aldığınız değeri hesaplamak zorunda kaldığınız ortamlarda bulunmak istemeyebilirsiniz. Bu duruşu sergileyerek kendinizi birçok olumsuz duygudan ve ortamdan koruyabilirsiniz. Kaybedecekleriniz için üzülmeyi bırakarak kendiniz için kazanacaklarınıza odaklanmalısınız.

23 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından destek bulmak açısından son derece olumlu bir gündesiniz. Maddi konularda da şanslı sayılırsınız.

23 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz. Eğer içinizdeki çocuğun daha çok oyun oynama isteğini daha sık yerine getirirseniz, çevrenizdekilere karşı daha sevgi dolu yaklaşabileceksiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda tek başına olduğunu görmen gerekecek. Başkasından bir beklentiye girmek doğru ve güzel sonuçlar veremeyebilir. Kendine ne kadar sağlayabiliyorsan o kadar üzerinden bir şeylere odaklanmalısın.

23 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tek bir yerde kalmak zorunda değilsiniz. Herkes zaman zaman bir tekdüzelik içinde sıkışıp kalsa da, şu anda katıksız irade gücü ve çevrenizdeki dünya hakkında daha fazla şey öğrenme arzusuyla bunun üstesinden gelebilirsiniz. Karşılaştığınız fırsatlar zorlayıcı olabilir veya alışık olduğunuz gibi olmayabilir ve konfor alanınızdan çıkmak genellikle streslidir ancak bilgi edinme ve kendinizi geliştirme motivasyonunuz bu engelleri aşabilir. Aşk hayatınızda kendiniz hakkında edindiğiniz iç görüler, daha doğru kararlar almanıza ve kendinizi nihayet hak ettiğiniz sevgiye yaklaştırmanıza izin verebilir. her şey yavaş yavaş yoluna giriyor.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacından bir türlü kurtulamıyorsunuz.

23 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

23 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde güçlü iletişim beceriniz size yeni gelir kapıları açabilir. Kime ne söylemeniz gerektiğini oldukça iyi biliyorsunuz.

23 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili almanız gereken ciddi bir kararı sürekli erteliyorsunuz. Duygularınızı dinleyip en uygun kararı verin. Tam istediğiniz gibi bir durum ortaya çıkacak. Çalışma hayatındaki titizlik ve düzen takıntınız çevrenizdekileri bıktırıyor. Hem kendinize, hem de başkalarına karşı hoşgörülü olmaya çalışın. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

23 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 38" R
Ay
Yay
04° 51' 48"
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
26° 16' 07"
Mars
Balık
26° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 13' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 26"
Lilith
Başak
22° 54' 42"
True Node
Koç
15° 32' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>