Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tasarruf Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Eğer hoşlandığın birisi varsa bugün bu kişi ile arandaki muhabbeti arttırabilir ve ona karşı hislerini daha rahat ifade edebilirsin. Cesur adımlar atacağın bir gündesin ve bu güzel enerji aşk konularında sana açıklıklar getirebilir.

Bugün bir şekilde kendinizi geliştirmeye karar verebilirsiniz. Belki birkaç kilo daha aldığınızı fark ediyorsunuzdur. Çalışmaya başlamanın veya düzenli olarak koşuya çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Veya belki de diyetinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz. Öğlen yemeği molasında fast food yiyip gazlı içecekler tüketiyorsanız, bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz! Sağlığınıza daha fazla odaklanmak için mükemmel bir zaman.

Bugün alacak ve verecek konularında bazı işlerin sonuna gelebilirsin. Ektiklerini biçmek günün teması olacak senin için. Parasal konularda beklediğin bir giriş varsa bugün daha kolay gerçekleşebilir.

Sağlığına daha fazla özen göstermek isteyebilirsin bugün. Yeni egzersiz programlarına yazılmak veya yediklerine dikkat etmek için profesyonellerden destek almak seni daha iyi hissettirebilir bugün. Bu tür konularda yeni araştırmalar yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlar ve buluşmalar birçok insan ile bir araya gelmeni ve daha keyifli bir vakit geçirmeni sağlayabilir. Yeni bir arkadaş edinebilir veyakonularında çevrendekilerle daha açık konuşabilirsin. İnsan ilişkileri konusunda şanslı olacaksın bugün.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugüne sizin dışınızda herkesin mükemmel bir hayat yaşadığını düşündüğünüz günlerden biri olabilir. Bu durum kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Ancak kendinizi başkalarıyla kıyaslanmanın doğru olmadığını unutmamalısınız. Kendinize olan güveninizi geri kazanmak için harekete geçmelisiniz.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda tasarruf edebileceğin hobilerini gözden çıkarmak zorunda kalabilirsin. Ancak bu kısa bir veda gibi gözüküyor çünkü ailen bu konuda kayıtsız kalmayabilir. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla telefondan keyifli bir hasbihal edebilirsin. En kısa sürede bir araya gelme planları yapacaksınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ve girdiğiniz toplumlarda kiminle yol arkadaşlığı yapacağınız önemli olacaktır. Aynı paydada buluşamadığınız, uyum sorunları yaşadığınız insanlarla olan işbirliklerinizi asgari düzeye çekebilirsiniz. Parasal durumunuzu kontrol ederken iyi niyetli olmayan insanların taleplerine karşı dikkatli olmalısınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular ve harcamalar öne çıkıyor. Yine de bu konularda bazı bazı sınırlamalar hissedebilirsiniz.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kalbinizin isteklerine kulak verseniz de partnerinizle uyuşmazlıklar baş gösterebilir. Hayatınızın diğer günlerini tasarlamak için...

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün resmi evraklar okunacaksa dikkati elden bırakmamanda fayda var. Halledilmesi gereken birden fazla önemliolabilir. Bu konularda önemli olan şey kendi dikkatini toplamak olacak.

22 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tek bir yerde kalmak zorunda değilsiniz. Herkes zaman zaman bir tekdüzelik içinde sıkışıp kalsa da, şu anda katıksız irade gücü ve çevrenizdeki dünya hakkında daha fazla şey öğrenme arzusuyla bunun üstesinden gelebilirsiniz. Karşılaştığınız fırsatlar zorlayıcı olabilir veya alışık olduğunuz gibi olmayabilir ve konfor alanınızdan çıkmak genellikle streslidir ancak bilgi edinme ve kendinizi geliştirme motivasyonunuz bu engelleri aşabilir. Aşk hayatınızda kendiniz hakkında edindiğiniz iç görüler, daha doğru kararlar almanıza ve kendinizi nihayet hak ettiğiniz sevgiye yaklaştırmanıza izin verebilir. her şey yavaş yavaş yoluna giriyor.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Platonik duygular için ideal bir dönem.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün maddi kazançlar, para konuları gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızdan dolayı kazançlarınız artabilir. Sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konulardaki hassasiyetiniz ilişkinizi zorlaştırıyor. Kimi zaman biraz daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama, endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor. Biraz daha çaba harcamalısınız. İşinizle ilgili fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız ve size zararı dokunan kişilerle aranıza bir mesafe koymak sizin elinizde. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Bademciklerinize dikkat!

22 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 07' 32" R
Ay
Akrep
14° 42' 11" R
Merkür
Koç
16° 00' 05"
Venüs
Koç
24° 16' 55"
Mars
Balık
25° 31' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 04' 46"
Uranüs
Boğa
22° 02' 18"
Neptün
Balık
28° 44' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 52"
Lilith
Başak
22° 43' 59"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>